2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seker pembe yeni gördüm msjını cok üzüldüm canım. ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR. Hepimiz yanındayız yalnız değilsin...

çok üzüldüm şekr pembecim inş.bişi olmaz...dualarımız sizinle canım allah yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq:
ya benim doktopr bayan ama çok tatlı çok şeker çok konuşkan valla ne bileyim baya memnunum bayandan...daha önce birkaçkez erkek doktorada gitmiştim bitaneside bu bayanın erkek versiyonuydu oda çok efendi çok tatlı bir adamdı..ay bitane erkekte tam bir hödüktüüüükaydirigubbakcemile3böyle bi havalar şeyler nasıl gıcık olmuştum mesela o adama<.....doktor işi şans işi valla inş herkezin gönlüne göre bir doktor gelir.
Günaydın kızlar yeni geldim doktordan ikili test için kan verdim,,ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı çok şükür gayet iyi dedi doktor
gözünaydın negüzlll darısı başımıza ya bende pazartesi gideceğim inşallah bizimkide öyle çıkar:Saruboceq:

Gerçekten de dr işi şans işi.Ben şimdiye kadar bir sürü dr a gittim hepsi farklı farklı şeyler söyledi hatta birtanesi senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma bile dedi.Kuşadasından kalktım taa ankarada ki dr a bile gittim.Fakat burada özel muayenesi olan bir dr var o bana hiç uğraşma kafana takma bak hamile kalacaksın dedi ve onun dediği gibi de oldu.Şimdi ona gidiyorum erkek dr ama çok memnunum.Oturup saatlerce sohbet ediyor anlatıyor arada bir tel açıyor kafana takılan birşey varmı nasılsın diye soruyor ben çok memnunum

Merhaba arkadaşlar herkese, biz okuldan geldik bebişimle, kahvaltı türü bişeyler atıştırdık, açık çay içtik. Çok şükür bu haftayı da tamamladık. Halen işte olanlara sabır diliyorum. Onlar için de yalnızca saatler kaldı. Zaten havalar da düzeldi. Haftasonu gezmek lazım. Eeee nasılsınız, kimse de bi problem yoktur inşallah...

Şeker Pembem Allah seninle olsun inşallah, unutma sen benim yol arkadaşımsın. ıçimden hiç kötü şeyler geçmedi inan. Dualarım seninle...

canım benim çok geçmiş olsun. umarım çok ciddi bir durum değildir ve senle bebişin sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz. moralini yüksek tut canım bebişin de güçlü olsun...

2lı test ıcın ucret odedınz mı muayne ucretı harıcınde?

devlette yapılmıyo dıye duydum dogru mu sızce?

teker teker 2 li testler de sonuçlanıyor kızlar hepsi de iyi çıktı maşallah tutu:CüvCüv:
Pembeciğim yarın kısmetse 2 li test için dr gideceğim devlet hastanesine bağlı bir dr bakalım dışardamı yaptıracak yoksa hastanedemi bende merak ediyorum açıkçası p.tesi. bilgi veririm.

herkese merhaba kızlar şimdi geldik herkesin ii dilerkleri için teşekkğür ederiz drlar sıkı bi diet dediler
ne gerekiosa yapacağım birsürü şeler yat bol bol dediler tuz hiç yemicez bol su iççez hergün kırmızı et yicez fln fln yarın kendi drumuzada gitcez sabaha kadar hiç uyumadık inanın sürekli elişm karnımda uyandım allahım meleğimi bana bağışlasın kimselerede bölesi sıkıntılar yaşatmasın

umarım ii olcaz yanii teyzeleri bu durum anne bebek ölümlerine bile yol açabiliomuş aman dşkkat edin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…