umarım ii olcaz yanii teyzeleri bu durum anne bebek ölümlerine bile yol açabiliomuş aman dşkkat edin sizde
herkese merhaba kızlar şimdi geldik herkesin ii dilerkleri için teşekkğür ederiz drlar sıkı bi diet dediler
ne gerekiosa yapacağım birsürü şeler yat bol bol dediler tuz hiç yemicez bol su iççez hergün kırmızı et yicez fln fln yarın kendi drumuzada gitcez sabaha kadar hiç uyumadık inanın sürekli elişm karnımda uyandım allahım meleğimi bana bağışlasın kimselerede bölesi sıkıntılar yaşatmasın
herkese merhaba kızlar şimdi geldik herkesin ii dilerkleri için teşekkğür ederiz drlar sıkı bi diet dediler
ne gerekiosa yapacağım birsürü şeler yat bol bol dediler tuz hiç yemicez bol su iççez hergün kırmızı et yicez fln fln yarın kendi drumuzada gitcez sabaha kadar hiç uyumadık inanın sürekli elişm karnımda uyandım allahım meleğimi bana bağışlasın kimselerede bölesi sıkıntılar yaşatmasın
seker pembecm pekkı nasıl ortaya cıktı bu rahatsızlık
g.olsn cnm
Allah sıfa versn cnm duamz senınle cnm
cnm suna ınan eger şu hayattta ıcecek yıyecek rızkı varsa
ne yaparsak yapalım ne olumsuzluk cıkarsa cıksın o bebek dogar
ama ıstersen onu gozunden de sakınsan rızkı yoksa bı sekılde Rabbım alır
O'na sonuna kadar teslım olursan en hayrlı sonucunu alırsın cnm
yarın bıze de ne olacagı bellı degıl hepımız ıcın gecerlı cnm
yalnıs anlama ama hıc bır sey elımızde degıl
şeker pembe iyi olmana sevindim
aklıma ne geldi kızlar adet olmamak ne kadar rahatmış benim reglim çok ağır geçiyordu
bide bişey diycem kızlar eşinize karnınızı dinletin su sesi geliyor eşim geçen dinledi karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?