kızlar dün bende 2li test için samatyaya gittim, ama bebek görüntü vermiyor diye yapamadı sonra gel dedi.
geri döndüm.
başka bi özel polikliniğe gittim çok şeker tonton bi doktorla karşılaştım. bana tam yarım saat bilgi verdi bebeğimizin heryerine baktı . burnunu ölçtü parmaklarını saydı. bacaklarını ölçtü.şimdiye kadar ne bu kadar uzun süre izledim bebeğimi ve bu kadar detay anlatan bi doktor gördüm ilk defa.
çok memnun kaldım hemde evimin dibinde. 50 tl 2 li test dediler hemde ucuz orda yaptırcam haftaya.
bebeğimin su içişini izledik gupgupgupppp opuyorumnanaktan
ama sonrada babamız hastalandı ve onu hastaney götürdük bu seferde. gece 1,5 a akdar hastanede kaldık. bende ordan grip kaptım heralde yine grip oluom bu kötü bilmiyorumkismile
başında yenmem için ne yapsam bu gribiboshayallersmile
Selam kızlar keşiften geldim yoruldum nasıl dinlenecem ben yaaaaaa
oyy ooyyy.. maşallaahhhaaa bebişşeee
bende yarın gidicem bu ölçümler için... çok heyecanlıyım.. neler yapacak dr diye merak ediyordum... sen detaylı yazmışsın.. çoookkk teşekkürllerrrr..
geçmiş olsun bu arada.. inş eşin bir an önce iyileşir sende hasta olmazsın
öncelikle hepinize günaydın diyorum kızlar siz bu mesajı okuduğunuz sırada biz bebeğimle hastahanede olacağız malesef protein kaçağı yüksek çıktı 103,bişi emin diilim norm.değerlerse 50-80arası yatış yapabiliriz takip altına girebiliriz ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizden moralim çok bozuk meleğimi okadar çok sewiyorumki anlatamam protein kaçağı gebelik zehirlenmesine vs problemlere yol açabiliomuş erken bile gelse 7 aylık vs razıyım yeterki meleğime bişi olmasın size nekadar berbat halde olduumu anlatamam imkansız çünkü canım acıyor azcık sabretsin meleğim sıksın olmayan dişini ne olur dua edin kaybetmeye dayanamam bu kez bende yitiririm kendimi acılarımı unutturmuşken meleğim bu durum beni çok rahatsız etti eşim bile yanımda diil siz düşünün halimi çok cnm acıyor yalnızım ağlayacak kimsem bile yok yanımda ne olur dualarınızı eksik etmeyin meleğim benimle bizimle kalsın sağlıcakla gelsin tüm melekler gibi oda mutlu olsun yarın hastahaneye gideceğim ve gerekirse hemen yatırın dicem offf neler hissettiğimi anlatmam için satırlar yetersiz kelimeler kifayetsiz tek sölediim şey allahım meleğimi sen koru sen sakla sizlerde bizim için dua edin teyzoşları ve minik mucizelerinizdende bize dua etmelerini isteyin lütfen sevgiyle kalın umarım herşey yolunda olur ve yarın hiç bişimiz yok die geri döneriz meleğim ve benim en çok dualarınıza ihtiyacımız var kızlar
hoşgeldiinn..
vallahi ben tüm gün masa başındayım.. yinede çok yoruluyorum...allah yardımcın olsun
saol canım. sıra sizde şimdi. umarım gıcık doktorlara denk gelmessiniz. benim şimdiye kadar gittiklerim hep gudubet ağzından laf alınmaz bayan doktorlardı erkek doktorlar daha ilgili bence.
tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
saol canım:ecrin_bebek:
aa çikolata işe yarıyomuymuş?
gözün aydın pınarcım darısı başımıza
benimde 5 martta hayırlısı bakalım...
Günaydın kızlar yeni geldim doktordan ikili test için kan verdim,,ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı çok şükür gayet iyi dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?