2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy ooyyy.. maşallaahhhaaa bebişşeee
bende yarın gidicem bu ölçümler için... çok heyecanlıyım.. neler yapacak dr diye merak ediyordum... sen detaylı yazmışsın.. çoookkk teşekkürllerrrr..
geçmiş olsun bu arada.. inş eşin bir an önce iyileşir sende hasta olmazsın

saol canım. sıra sizde şimdi. umarım gıcık doktorlara denk gelmessiniz. benim şimdiye kadar gittiklerim hep gudubet ağzından laf alınmaz bayan doktorlardı erkek doktorlar daha ilgili bence.
tabi istisnalar kaideyi bozmaz.

Ayy canım ya tabii ki dualarımızla seninle, güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz.Allahım se koru yarabbim. :Saruboceq::Saruboceq:

benim dr bayan ama ilgili çok... tavsiye ile gittim zaten.. bakalım inş detaylı bilgi verir... 5+5 ken öğrendim hamileliğimi.. erkek dr du kendisi.. keseyi ölçtü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.. ben dayanamayıp bu bayan dr a gittim... kalp sesini dinletti bana.. milimetrik olduğu için yakalamak zor ama denicez dedi ve duyduk sesini.. ilgili yani epey.. inş bebişde poz verir bize bir güzel.. çikolata yicem giderken =))

Günaydın kızlar,

Şeker pembenin yazını görünce çok üzüldüm arkadaşlar içim bir tuhaf oldu valla Allahım ona ve bize yardım et yarabbim...

Aysm canım sana da geçmiş olsun diyorum.

Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum. Günümüz aydın olsun..opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar yeni geldim doktordan ikili test için kan verdim,,ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı çok şükür gayet iyi dedi doktor

gözün aydın pınarcım darısı başımıza
benimde 5 martta hayırlısı bakalım...

selam kızlar

şeker pembe nin yazdıklarını okudum inşllh güzel haberlerle dönder

ben de dün gece rüyamda bebek odası gördüm pembe hazırlamışlardı geçen de oğlun olucak demişlerdi rüyamda acayip merak ediyorum

ŞEKER PEMBE geçmiş olsun canım sen gönlünü ferah tut hiçbirşey olmayacak bebeğine bak bu topikteki herkes dua ediyor senin ve bebeğin için

pınar gözün aydın kan sonuçları da güzel çıkar inşllh benim de kan sonuçlarım pazartesi çıkıcak çok merak ediyorum

şekerpembecim bende yeni okudum iyi haberlerini bekliyoruz canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…