kızlar benim hem sağdan hem soldan sancılarım oluyo sürekli ben hissedemiyomuyum yani ne tarafta olduğunu?bilmiyorumkismile
kızlar ben kaçtım eşim bekliyo tepemde proje bakıcakmış.işi bitince giricem hemen.öpüyorum güzel anneleri ve bebklerini
canım yan bağlar kasıyor demek seninde iki taraftan...benimkiside öyle bi tuhaf ..tam yeri sol kasık elleyince bile acıyor ama bebğim ortadan sağ tarafa aha yakınmış
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekız bunlarbi sağabi sola geziyo olmasın :roflol::roflol:
slm kızlar mopys cım cok gzel konuya degınmısın bu konuda ben cok rahatsızım bnde tum topıklerde bı sıcaklık grurdum ne yazsam cevp gelırdı bende yazardım ama bu topık öle deıl bu zamana kadr ne yazdıysam bır kişianca cvp vermıstır bende pek grmıom bu sebple(çok üzüldüm acıkcası
slm kızlar mopys cım cok gzel konuya degınmısın bu konuda ben cok rahatsızım bnde tum topıklerde bı sıcaklık grurdum ne yazsam cevp gelırdı bende yazardım ama bu topık öle deıl bu zamana kadr ne yazdıysam bır kişianca cvp vermıstır bende pek grmıom bu sebple(çok üzüldüm acıkcası
cay cay yardımcı olim cnm
kullanıcı paneli yazıyor ya üstte onu tıkla sol tarafta avatar değiştir seçeneğine gir ve ordan yap cnm
profilden
mrb kızlar ben gecen ay cınsıyet bellı olur dıodum ama olmadı bu ay bakalım ama kıpırdamaya başladıya çok mutluyum
sanalcım bide şu solda bebek meselesi var ya benim oa kafamı karıştırdı....benim sol kasığımda çok batma var kramp gibi...doktorda baktı tahliller falan bişi yok şükür önemsemiyorum artık hamilelikten yan bağlar geriyor dedi çünkü...ama bebeğim sağa kayık yatıyormuş hafif dedi....ne garip dimibilmiyorumkismile sağda pek acım yok çok nadir...ama sol kasık devamlıı diyebilirim.....
cay cay o emzirme meselesi çok sakat valla çok acıdığını bu sabah gözlerimle gördüm..bebk görmeye gittim 1haftalık minnoşşş çok şeker....ama memeyi tutamıyor ememiyor..annede uğaşıyor ama göğsüde yara olmuş nasıl ağlıyor acıdan yani gözleri yaşarıyo kızcağızın..baya acıyormuş...bende üzüldüm valla..
söylerim cay cay..karbonatlı su dedin dimi...bebek onu ağzına alabilirmi bi zararı varmı .hani göğüs ucundan ağzına gelse karbonatlı su demek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?