2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim hem sağdan hem soldan sancılarım oluyo sürekli ben hissedemiyomuyum yani ne tarafta olduğunu?bilmiyorumkismile

canım yan bağlar kasıyor demek seninde iki taraftan...benimkiside öyle bi tuhaf ..tam yeri sol kasık elleyince bile acıyor ama bebğim ortadan sağ tarafa aha yakınmış

slm kızlar mopys cım cok gzel konuya degınmısın bu konuda ben cok rahatsızım bnde tum topıklerde bı sıcaklık grurdum ne yazsam cevp gelırdı bende yazardım ama bu topık öle deıl bu zamana kadr ne yazdıysam bır kişianca cvp vermıstır bende pek grmıom bu sebple(çok üzüldüm acıkcası

kız bunlarbi sağabi sola geziyo olmasın :roflol::roflol:
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
acabaaa olabilirmikaydirigubbakcemile3

inşallah bundan sonra öyle olmayacak cornelia...neden böyle oldu acaba....herkez şikayetçi ama bi ortak noktada tutturamamışız karşılıklı...
artık yazalım birbirimize takip edelimde yalnız kalmayalım..şurda 9 ayımız herşeyiyle paylaşmak varken ve daha sonrasını..hep aynı şeyleri yaşayacağız birbirimizden fikir almak çok güzel birşey tabi doğru paylaşımı tutturabilirsek dimi....inş.bundan sonra daha farklı olur:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

mrb kızlar ben gecen ay cınsıyet bellı olur dıodum ama olmadı bu ay bakalım ama kıpırdamaya başladıya çok mutluyum

hg cnm dileğimiz bundan sonra böyle olmamasıdırrr cnmopuyorumnanaktan

inşş kızlar böle olursa zaten sureklı bırbırmızle konsursak ben hıc cıkmam topıkten yanı surda kaldı 6ayımız bu gunlerı beraber gecırmek daha güzel bende bunun tarafındayım ıns güzel hos sohbetler olur.. eee nasıl gcıo kızlar hamılelıgınızz bı sıkayetınız varmı bnm bas dönmem ve sürekli uyumak ıstemem dısında pek bi şikayetım yokk salıgunu 2lı testımızı yaptrmaya gıdecezzz bakalım bebşimiz buyumusmu kac cm olmuss 9haftalıkken 2.5 cm di:))annesının kuzusu:))

cay cay yardımcı olim cnm
kullanıcı paneli yazıyor ya üstte onu tıkla sol tarafta avatar değiştir seçeneğine gir ve ordan yap cnm
profilden

teşekkür ederim canım benim pc kafayı yedide her sayfa değiştirişimde pc yi açıp kapatmam gerekiyor ne oldu bir anda anlamadım

mrb kızlar ben gecen ay cınsıyet bellı olur dıodum ama olmadı bu ay bakalım ama kıpırdamaya başladıya çok mutluyum

ay ne guzel bnmde bazende sankı kıpırdıyo gıbı hıssedıom cok guzel duygu bunlarr ınss bu ay ögrenırsın cnm cınsıyetını.ben acıkcası cnsıyet ı ne acaba dıe pek düşünmuorumm elı ayagı düzgün saglıgı zekası yerınde olsun bnm için bölee cunku ugrastım cokk kolay olmadı tup bebek yaptrarak geldı melegım..oyuzden hyrlsıı saglıklısı olsun kızlarr bizm için önmlisi bu opuyorumnanaktan​

ahhh canım ya geçmiş olsun akrabana.benim söylediğim formül yara olmasını engelliyormuş canım

cornelia baş dönmenmi oluyor canım ...inş kısa zamanda geçer....bende pek olmuyor çok şükür...
amin inş..eli ayaqğı düzgün ve sağlıklı olsun..nezaman ikili testiniz.....

söylerim cay cay..karbonatlı su dedin dimi...bebek onu ağzına alabilirmi bi zararı varmı .hani göğüs ucundan ağzına gelse karbonatlı su demek istedim..

kızlar ben işyerindeyimde aniden çıkmak zorunda kaldım.yavaş yavaş eve gideriz artık...öpüyorum iyi tatiller herkeze

EWET MOPYS CIM bas dönmem oluo inşş gecıo bugun pek olmadı salı gunu cnm testımızz sen yaptrdınmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…