sanalcım gözün aydın canım öğrenmişsin bebişinin cinsiyetini ayyyy ne güzel ya ben de çok merak ediyorum.eşim kız diyor zaten o kız delisi ban da erkek gibi geliyor Allah tan hayırlısı hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah.bu ense kalınlığını renkli ulturasondamı çekiyorlar?Ben de 10 martta gidicem teste
evet cnm orda daha detaylı gösteriyo.valla anne ne hissediyosa çıkıyo.bende zaten pek bişey yiyemiyorum ama yediğimdede hep tatlı şeyler tuzlu ekşiden çok tiksindim.oyzden herkes diyodu ye tatlıyı doğur atlıyı diye.ama bakalım kısmet daha bu tahmin bidaha gidişimde kesinleşcek.senin içinde hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun bebişlerimizde başka bişey istemem
nazar boncuğum sana kız geliyo galiba.ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler:):)
canım tahminler çok karışık..ilk zamanlar bana herkez erkek dedi bende erkek hissetmeye başladım..hep erkek hisediyorum....ama son zamanlardada kime denk gelsem kız diyor:):)tabi cnm sana hayli hayli bulunur.senin bendn fazka çünkü günün.ama ben tahmn ediyodum ya.süprz olmadı pek bana.senin varmı bi tahminin
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnsöylediklerine tamamen katılıyorum cnm
öyle deme cnm ya tututo bazen.tamam bende fazla inanmam ama inandığım noktalarda var yani
Nazar boncuğum erken başlamıoşsın yuvarlanmaya göbişler büyüyünce ne olacak:))Ayy benim boyda kısa zaten kiloluyumda tam yusyuvarlak olucam artık ama inanın hiççççç umrumda değil yeterki bebişim gelsin sağlıkla
senin bebeğin sağdamı soldamı canım
sanalcım bende aksine ekşiyi seviyorum bakalım ne çıkacak ama bi daha dr gitmeme 3 hafta var daha 4lü test için gidicem bu defaa nasip olursa
cay cay aman dikkat edelim çok yuvarlanmayalım:roflol:
bu arada sende bi avatar koysana kendine cnm
evet cnm orda daha detaylı gösteriyo.valla anne ne hissediyosa çıkıyo.bende zaten pek bişey yiyemiyorum ama yediğimdede hep tatlı şeyler tuzlu ekşiden çok tiksindim.oyzden herkes diyodu ye tatlıyı doğur atlıyı diye.ama bakalım kısmet daha bu tahmin bidaha gidişimde kesinleşcek.senin içinde hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun bebişlerimizde başka bişey istemem
aaaaaa bak çok güzel bişeye değindin bende ne zamndır burda sorcam sorcam unutuyorum.benimki solda cnm sanki sağ bomboş gibi kasıklarımda batma falan oluncada hep solumda oluyo.oyüzdende bana erkek diyolarda.erkek solda oluyomuş.seninki nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?