2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cnm orda daha detaylı gösteriyo.valla anne ne hissediyosa çıkıyo.bende zaten pek bişey yiyemiyorum ama yediğimdede hep tatlı şeyler tuzlu ekşiden çok tiksindim.oyzden herkes diyodu ye tatlıyı doğur atlıyı diye.ama bakalım kısmet daha bu tahmin bidaha gidişimde kesinleşcek.senin içinde hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun bebişlerimizde başka bişey istemem

ben fazla tatlı aramıyorum canım hamilelikten önce daha çok yerdim zaten öyle aşermem falanda yok ama cildim çk güzelleşti koskoca insanım ama gebelik konusundaki hurafelere inanıyorum sanırım

sanalcım bende aksine ekşiyi seviyorum bakalım ne çıkacak ama bi daha dr gitmeme 3 hafta var daha 4lü test için gidicem bu defaa nasip olursa

cay cay aman dikkat edelim çok yuvarlanmayalım:roflol:
bu arada sende bi avatar koysana kendine cnm

öyle deme cnm ya tututo bazen.tamam bende fazla inanmam ama inandığım noktalarda var yani

nazar boncuğum sana kız geliyo galiba.ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler:):)

Kızlar ya biz nasıl emdiricez benim göğüs ucum hiç yok öyle olanlarda çok acıyormuş.aaa bir de aklıma gelmişken ablamda bebeğini çok zor emziriyordu gerçi onun uçları vardı ama genede çok canı yandı bi arkadaşı ona bir formül verdi onu yapınca çok rahat emzirdi bebeği karbonatlı su yapıyordu emzirmeden önce pamukla sürüyordu göğsüne bebek te çok rahat alıyordu memeyi ben ölçülerini öğrenince yazarım size

tabi cnm sana hayli hayli bulunur.senin bendn fazka çünkü günün.ama ben tahmn ediyodum ya.süprz olmadı pek bana.senin varmı bi tahminin
canım tahminler çok karışık..ilk zamanlar bana herkez erkek dedi bende erkek hissetmeye başladım..hep erkek hisediyorum....ama son zamanlardada kime denk gelsem kız diyor:):)
çin takvimin tuttumu??bana orda erkek çıkmıştı...
söylediklerine tamamen katılıyorum cnm
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
evt canım ya gerçekten alınganlık değil yaptığım...inş bundan sonra herkez karşılıklı sohbet eder..

bende çok kilo almak istemiyorum doğum sonrası çok berbat oluyor..allah yardım etsinde fazla su toplayıp şişmeyelim kızlar....
bende iri yarı bi kızım..ama belim vücuduma göre incecikti oda tam olcak şimdibayanssulusmile

senin bebeğin sağdamı soldamı canım

aaaaaa bak çok güzel bişeye değindin bende ne zamndır burda sorcam sorcam unutuyorum.benimki solda cnm sanki sağ bomboş gibi kasıklarımda batma falan oluncada hep solumda oluyo.oyüzdende bana erkek diyolarda.erkek solda oluyomuş.seninki nerde

ah canım ya nasıl yapıldığını bilmiyorumki:asigim:

bende tatlıyı çok seviyorumm..ama normal hayatımdada severdim şimdide devam yani tatlı hoşuma gidiyor...
ama benim midem çöp tenekesi ya resmen bide son zamanlarda sarımsaklı sireli bi pancar turşusu diye bişi var kırmızı renk oluyo..hergece ondan yiyorum çok hoşuma gidiyor..sanki susuz kalmışımda onu içtikçe suya doyuyorum öyle soğuk soğuk hoşuma gidiyo.....git gel yani resmen....ama genelde tatlı....bakalım ne çıkacak

benimki de solda canım o yüzden erkek diyorum ben de ayyyyy inşallah ikili testte öğrenirim.rüyalarımda hep kız çocuğu görüyorum

cay cay yardımcı olim cnm
kullanıcı paneli yazıyor ya üstte onu tıkla sol tarafta avatar değiştir seçeneğine gir ve ordan yap cnm
profilden

kızlar 1 ay sonra bakalım kesinleşince anlıycaz hurafeler doğrumu değilmi diye:):)

kızlar benim hem sağdan hem soldan sancılarım oluyo sürekli ben hissedemiyomuyum yani ne tarafta olduğunu?bilmiyorumkismile

kızlar ben kaçtım eşim bekliyo tepemde proje bakıcakmış.işi bitince giricem hemen.öpüyorum güzel anneleri ve bebklerini

sanalcım bide şu solda bebek meselesi var ya benim oa kafamı karıştırdı....benim sol kasığımda çok batma var kramp gibi...doktorda baktı tahliller falan bişi yok şükür önemsemiyorum artık hamilelikten yan bağlar geriyor dedi çünkü...ama bebeğim sağa kayık yatıyormuş hafif dedi....ne garip dimibilmiyorumkismile sağda pek acım yok çok nadir...ama sol kasık devamlıı diyebilirim.....

cay cay o emzirme meselesi çok sakat valla çok acıdığını bu sabah gözlerimle gördüm..bebk görmeye gittim 1haftalık minnoşşş çok şeker....ama memeyi tutamıyor ememiyor..annede uğaşıyor ama göğsüde yara olmuş nasıl ağlıyor acıdan yani gözleri yaşarıyo kızcağızın..baya acıyormuş...bende üzüldüm valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…