2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt öle tabıde mınık mınık bişiler örmeye başladımda kararsız kalıom renklede:hulya::hulya:

benım salak bılgısayarda donup duruoohaoldumsmilesonra görusuruz

evt öle tabıde mınık mınık bişiler örmeye başladımda kararsız kalıom renklede:hulya::hulya:

bnde o konuda kararsızım cnm cınsıyetıını bılsek ona göre baslarız alıseverıse ama ben o konuda çözüm buldum önce beyaz sarı yeşil turkuaz mavısı vs o ton renklerden basla nasılsa bu renklerı kızlarımızda gıycek eger cınsıyetı kız sa snradan örersın pembe mor kırmızı vs renklerınde erkekse devam edersın o tonlara:))

Kızlar selam, dr. geliyorum 2 li için kan verdim. Ense kalınlığı 1,8 çıktı. Bebişim oğlan, çok net gördük. ıkinci oğlum geliyor.

herkese mrblarrrrr

bende ılk basta yazılara cvp yazılmamakta kızlra soyledgmde yok cnm falan demıslerdı

bende kırılıyrdum gırmıyrdum ama dayanamayıp tekrar gırmeye basladım yenı yenı farkına vardınız canlar...

neyse ben alıstım

sanalcım g.aydın

cay caycm bende duydum karbonatlı suyu olcuyu soylersn

ya kımısının gogus ucu olmaz benımkı de cok buyuk:sinifsinif: :kedi:

bebıs nasıl emecek bend e onu dusunuyrm kucucuk agzına sıgmaz kı

neyse Rabbım yardm eder ıns..

melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesn kuzum ya meraktan oldum hadı gel artıkkkkkk

Kızlar selam, dr. geliyorum 2 li için kan verdim. Ense kalınlığı 1,8 çıktı. Bebişim oğlan, çok net gördük. İkinci oğlum geliyor.

ay hadı gzunaydınnn cnm erken ögrenmişin cınsıyetını masslhhh hadı bklım allh saglıkla kucklrımıza almayı nsip etsın ınsss​

canım öğrenir öğrenmez yazıcam

ıkı kız 3 erkek var sımdılık herald bakalım kız mı cok olacak erkek mı?

genelde gecen yıl hep erkek bebek dogdu cevremde

bakalım benm ogrenmeme cooooook var

Allah bagslasn adıyla yasasın coooooooooooook seker sımdı olsa da sıksam keske ya cok tatlı

ben erkek cocuklarını kolay kolay pek sevemem ama bu cok seker masallah deyım:)

benm ıcın opersn canım kaynadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…