neden çoğu kişi bu dertten muzdarip biyerlerde yanlış yaptığımız bişeylermi var kızlar biraz daha dikkat edelim bu konuya bence biçok arkadaş bu konudan dertli.bikaç kez banada olmuştu yani:enbuyukkk: ama yinede kasıtlı olduğunu düşünmyürrum
oh be 200 günden düştük nihayet:)))))
canım benim bende kasıtlı olduğunu düşünmüyorum hatta bu şekilde düşünen arkadaşlarasöyledim kalabalıktan oluyor kasten değil takmayın falan dedim
ama üst üste tekrarlanınca gerçekten hoş olmuyor
ben yinede çok takmıyorum yazmaya devam ediyorum :hulya:
evet kaydirigubbakcemile5oh be 200 günden düştük nihayet:)))))
canım tekrarlarmısın baş ağrısı ile bildiğin neyi paylaştın ben yoktum galiba :)selam şekerler,nasıl keyifler...ya hepimizin söyledikleri havada kalıyor arkadaşlar..arada atlanan çok şey oluyor kasti değildir elbette fırsat olmuyordur..günlerdir baş ağrılarından bahsediliyor,bende bildiğim bir şeyi yazdım ama kimse tek soru bile sormadı,napalım artık yazıcaz okuycaz,denk geldiğinde muhabbetimizi yapıcaz...üzmeyelim kendimizi.....
burada fazla bende bugün doktordaydım doktorum ikili testi yaptırmadı en se kalınlığını falan kendi ölçtü normal dedi.aman Allahım bu nasıl güzel bi duygu böyle ölcektüm heycandan gördüğümde kıpır kıpırdı.ve büyük ihtimalle erkek dedi bana doktor.lila istersen
evet sanalcım doktor bu sefer 2 gün önden gidiyor dedi...oy canıom hayırlısı oğluşmu geliyor..zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor,burun kemiğine baklıyor oluşmuşmu diye..birde kanda iki hormon bakılıyor...
nazarboncuğu canım bende migren hastasıyım,minoset parol beni kesmiyır tabii..bende eczaneden MIGREN THERAPY adında mentollü jel bantlar aldım,ağrı anında yapıştırıyorsun soğutup ferahlatıryor,geçen gece bende işe yaradı tavsiye ederim...
cnm bağağrısı için duydunmu bilmyorum ama bende orjin ağrı keremi diye bi kerem var onu kullanıyom işe yarıyo.oda mentollü bişey.ferahlatıyo sürdüğüm yeri
cnm bende onu dicektim ama yanlış anlaşılırım diye korktum
topiğinizde yeni sayılırım çokca muhabbetim yok
ama ne zaman girsem selam versem bişey yazsam
yanıt bulamıyorum
buda beni üzüyor
bu durumdan bir çok kişi şikayetçi ama şikayetçi olanlarda cevap yazmayanlar arkadaşlara yorum yapmayanlar...bazı kişilerde birtek kendi kendilerine yazışıyorlar karşılıklı....
ben herkeze yazmaya çaılışıyorum yazıyorumda.....ama gerçekten herkez kendi halinde.....pek ilgilenen kimseyi bulamıyorum benim yazdıklarımla......bende kısa sürede çıkıyorum toppikten sıkılıyorum çünkü....bukadar çok toppiğe takıldım ilk kez bu toppikte tek taraflı sohbet olduğunu düşünüyorum.ç..ki çok uzun zamanlardır bu siteye üyeyim gerçekten ilginççç...:1ninca::1ninca:
burada fazla bende bugün doktordaydım doktorum ikili testi yaptırmadı en se kalınlığını falan kendi ölçtü normal dedi.aman Allahım bu nasıl güzel bi duygu böyle ölcektüm heycandan gördüğümde kıpır kıpırdı.ve büyük ihtimalle erkek dedi bana doktor.lila istersen
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
süperrrrrrrrrr ..demek erkek dedi..ay negüzel bir tahminde bulunmuş..bende 12+5ken doktorda olacağım bi tahminde bulunur diye umut ediyorum
caycay ordamısın?
altta seni görürgibiyim :1ninca:
sağlıklı olsunlar inş mopyscimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süperrrrrrrrrr ..demek erkek dedi..ay negüzel bir tahminde bulunmuş..bende 12+5ken doktorda olacağım bi tahminde bulunur diye umut ediyorum
burdayım canım pc yi açık bırakıp uzanmıştım biraz belim ağrıdı da ne haber nasılsın?
bu durumdan bir çok kişi şikayetçi ama şikayetçi olanlarda cevap yazmayanlar arkadaşlara yorum yapmayanlar...bazı kişilerde birtek kendi kendilerine yazışıyorlar karşılıklı....
ben herkeze yazmaya çaılışıyorum yazıyorumda.....ama gerçekten herkez kendi halinde.....pek ilgilenen kimseyi bulamıyorum benim yazdıklarımla......bende kısa sürede çıkıyorum toppikten sıkılıyorum çünkü....bukadar çok toppiğe takıldım ilk kez bu toppikte tek taraflı sohbet olduğunu düşünüyorum...ki çok uzun zamanlardır bu siteye üyeyim gerçekten ilginççç...:1ninca::1ninca:
hımmm takılacak birşey değil yani bende takmam ama eksiliyoruz yavaş yavaş soğuyorum toppikten kii bunu belirtmek istedim....
ilk zamanlar bir kaç arkadaşa bende demiştim atlanıyor gözden kaçıyor diye ama bunun devamlı gözden kaçmasıda imkansız ben çok uzun zamandır takip ediyorum gerçekten rahatsız oluyor insan kendi kendine kalıyorsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?