2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burada fazla bende bugün doktordaydım doktorum ikili testi yaptırmadı en se kalınlığını falan kendi ölçtü normal dedi.aman Allahım bu nasıl güzel bi duygu böyle ölcektüm heycandan gördüğümde kıpır kıpırdı.ve büyük ihtimalle erkek dedi bana doktor.lila istersen

canım benim bende kasıtlı olduğunu düşünmüyorum hatta bu şekilde düşünen arkadaşlarasöyledim kalabalıktan oluyor kasten değil takmayın falan dedim
ama üst üste tekrarlanınca gerçekten hoş olmuyor
ben yinede çok takmıyorum yazmaya devam ediyorum :hulya:

okadar işte tatlım ya takılcak bişey değil zatenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh be 200 günden düştük nihayet:)))))
evet kaydirigubbakcemile5
canım tekrarlarmısın baş ağrısı ile bildiğin neyi paylaştın ben yoktum galiba :)

evet canım çok heyecanlıoluyor gercekten
bizdede ölçümler yaptı dr fakat kandada tahlil isteyince yaptırdık artık
herşey yolundagider inş hepimiz için

evet sanalcım doktor bu sefer 2 gün önden gidiyor dedi...oy canıom hayırlısı oğluşmu geliyor..zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor,burun kemiğine baklıyor oluşmuşmu diye..birde kanda iki hormon bakılıyor...

nazarboncuğu canım bende migren hastasıyım,minoset parol beni kesmiyır tabii..bende eczaneden MIGREN THERAPY adında mentollü jel bantlar aldım,ağrı anında yapıştırıyorsun soğutup ferahlatıryor,geçen gece bende işe yaradı tavsiye ederim...

cnm bağağrısı için duydunmu bilmyorum ama bende orjin ağrı keremi diye bi kerem var onu kullanıyom işe yarıyo.oda mentollü bişey.ferahlatıyo sürdüğüm yeri

cnm bağağrısı için duydunmu bilmyorum ama bende orjin ağrı keremi diye bi kerem var onu kullanıyom işe yarıyo.oda mentollü bişey.ferahlatıyo sürdüğüm yeri

bunları bilmek iyioldu arkadaşlar aklımın bir köşesinde bulunsun
inşaallah bi defa çektiğim o baş ağrısını bi daha çekmem çok şiddetliydi

cnm bende onu dicektim ama yanlış anlaşılırım diye korktum
topiğinizde yeni sayılırım çokca muhabbetim yok
ama ne zaman girsem selam versem bişey yazsam
yanıt bulamıyorum
buda beni üzüyor

bu durumdan bir çok kişi şikayetçi ama şikayetçi olanlarda cevap yazmayanlar arkadaşlara yorum yapmayanlar...bazı kişilerde birtek kendi kendilerine yazışıyorlar karşılıklı....
ben herkeze yazmaya çaılışıyorum yazıyorumda.....ama gerçekten herkez kendi halinde.....pek ilgilenen kimseyi bulamıyorum benim yazdıklarımla......bende kısa sürede çıkıyorum toppikten sıkılıyorum çünkü....bukadar çok toppiğe takıldım ilk kez bu toppikte tek taraflı sohbet olduğunu düşünüyorum...ki çok uzun zamanlardır bu siteye üyeyim gerçekten ilginççç...:1ninca::1ninca:

hımmm takılacak birşey değil yani bende takmam ama eksiliyoruz yavaş yavaş soğuyorum toppikten kii bunu belirtmek istedim....
ilk zamanlar bir kaç arkadaşa bende demiştim atlanıyor gözden kaçıyor diye ama bunun devamlı gözden kaçmasıda imkansız ben çok uzun zamandır takip ediyorum gerçekten rahatsız oluyor insan kendi kendine kalıyorsun ....

Son düzenleme:

cidden ya bu topcten başka varmı acaba ilgilenen yk mesjımla diyen.bende okadar yere yazdım burdaki gibi okumadım valla.var bişeyler demekki.ama boşverin ya takmayın kasıtlı değildirzemuszemuszemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
süperrrrrrrrrr ..demek erkek dedi..ay negüzel bir tahminde bulunmuş..bende 12+5ken doktorda olacağım bi tahminde bulunur diye umut ediyorum

süperrrrrrrrrr ..demek erkek dedi..ay negüzel bir tahminde bulunmuş..bende 12+5ken doktorda olacağım bi tahminde bulunur diye umut ediyorum

tabi cnm sana hayli hayli bulunur.senin bendn fazka çünkü günün.ama ben tahmn ediyodum ya.süprz olmadı pek bana.senin varmı bi tahminin

sağlıklı olsunlar inş mopyscim
burdayım canım pc yi açık bırakıp uzanmıştım biraz belim ağrıdı da ne haber nasılsın?

iyiyim cnm tşk ederim yuvarlanıyoruz işte :)

sanalcım gözün aydın canım öğrenmişsin bebişinin cinsiyetini ayyyy ne güzel ya ben de çok merak ediyorum.eşim kız diyor zaten o kız delisi ban da erkek gibi geliyor Allah tan hayırlısı hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah.bu ense kalınlığını renkli ulturasondamı çekiyorlar?Ben de 10 martta gidicem teste

söylediklerine tamamen katılıyorum cnm

Nazar boncuğum erken başlamıoşsın yuvarlanmaya göbişler büyüyünce ne olacak:))Ayy benim boyda kısa zaten kiloluyumda tam yusyuvarlak olucam artık ama inanın hiççççç umrumda değil yeterki bebişim gelsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…