2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmısı boz ver melekkkkkk ya soyle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile gel burayaaaaa

Ayy valla geçmişi okumakla çok vakit kaybetmişim Pembiş. Ama yazdıklarıma cevap gelmiyor konusuna takıldım. Fazla duyarlılık gösteriyo arkadaşlar. Böyle kalabalık forumlarda olur o kadarlık. Takılmamak lazım.

melek bence erkek bebıs dıyceksn

cınsıyetnı soyleyecek de bızı sabrszlandryo

Allah Allah, kız içine öyle mi doğuyo? Göstermiyo çocuğumuz yaa

hadi ama melek herşey yolundamı

Ya bende bronşit var ya öksürük krizine girince mahvediyo. Su içip geldim...

ayyyyy cok sıırın yaaaa senınkı dogsun bak neler yapar dusunemıyrm onu uuuu tatlım ya

ya dovmeye kalkar ya ılgı cekmek ıcın aglar zırlar ay kıyamam ya

ya kac yasnda olsalarda cocucklar hep kıskanıyo

kızlar bende çarşembe inş doktora gideceğim ama sanırım cinsiyet belli olmaz daha 10 hafta 3 günlük olacak meleğim sağlıklı olsunda ister kız ister erkek hayırlısı olsun inş. hepimiz için

melekcm hıc oyle ıcıme dogmazdı ama bılmem bırden erkek dıyesım geldı bakalım tutacak mı:)

gecmedı ya oksuruk

ya benım de cok tuhaf usutmuyrm ama kuru kuru ya hapsıryrm ya oksuruk tutuyo

bebek rahatsız olur gbı gelıyo yaaaaa

ayyyyy cok sıırın yaaaa senınkı dogsun bak neler yapar dusunemıyrm onu uuuu tatlım ya

ya dovmeye kalkar ya ılgı cekmek ıcın aglar zırlar ay kıyamam ya

ya kac yasnda olsalarda cocucklar hep kıskanıyo

evet canım ya eee haksızda sayılmazlar hani kıskanmakta

zeynepcm hepımızn tamennısı o zaten hangı cınsıyetı yetıstırmek bızım ıcın hayrlıysa Rabbım onu nasıpe eder ıns...

ohhh gezmıs gelmısssın sehırdısına mı gıttın

yok pembem ben mecidiyeköydeyim otogar tarafına gittim ama baya kaldım annem kardeşim derken ben kaçtımmmmmmm şimdilik

cnm hamılelıkte mı bronsıt oldn yoksa hamılelıkte mı azdı

ya yok mu ıcebılecgn acaba bıtkı falan keske dr sorsan oksuruk fena ya

Yaaa bu bronşit benim can yoldaşım. Eşim de senin gibi bebeğe zararlı olur düşüncesiyle ballı zencefilli, polenli falan bi macun getirtmiş. Tepemde zorluyo öksürdükçe. Ben de diyorum ben ne zamandır öksürürdüm yavrun için önlem alıyosun. Şaşıp kalıyor. Okuldan çok kişi erkek diyor bebeğime. Sankim benim de içime öyle doğuyor. Yok yaa, çaresiz bu hafta içi başka bi yere gidicem cinsiyet öğrenmeye. Doktorumuz taa 3 hafta sonra çağırdı...

hımm Allah sıfanı versn

dr sor da macunu ye hanı bıtkıler baharatlar bızım dıkkatlı tuketmemz grekıyor ya

ıns gecer ya

hım bakalım erkek tahmınımz cıkacak mı???:)

kızlar gunduz sohbette konusmus bend e hep sol tarafta bır gerılme gbı bır cekılme gbı hıssedyrm

ama bebek orada oldgu ıcın mı yoksa ıcerdekı genızlemeden mı bılemıyrm

vay sıpa vay neyse canım sağlıklı olsunda birdahaki sefere öğrenirsin

Aman cancağızım bu çocuğun ettiği çok ayıp valla teyzesi. Hevesimizi kursağımızda koydu. Görsen çok acaipti. Kordonu bacaklarının arasındaymış ve de başaşağı duruyomuş nasıl durabiliyosa. Keyfi yerinde kıpırdamıyo diyo doktorumuz. Ya tuvalete sıkışmıştım girmeden. Keşke yapıp girseydim yaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…