2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wc ye cok gırıyrz ya yıkamaktan mı ?sızlıyo mu ne ?bugun basladı

yakasak bır turlu yıkamasak olmaz herhalde cok gırıyrm ve dogal olarak da yıkıyrm ondan

aynen ya 70lık nıne gbı hıssdyrm kendımı

hal yok oflaya oflaya

prostat gbı dakka bır wc

bol gaz daha ne olsun

sosyal bılgıler cnm bakalım ya 2005 mezunuyum 6.kez bebıslede gırcez

Canım yaa inşallah bebişin uğur getirir bu sefer. Zaten son aylarda çalıştığın akılda kalıyor. Branşın da güzelmiş. Okullarda maalesef hep ücretli öğretmenler yerinizi dolduruyor. Ama yavaş yavaş bu olay çözülecek sanırım. Herkes eninde sonunda tanacak. Herşeyin hayırlısı olsun canım...

ya cok zor yemek yemeye basladım sızler nasılsnz

mıdesı bulananlara kars soylemem ayıp ama

ne yapalım..

ya hıc ıcım ısteye ısteye yıyemıyrm sureklı acım ve yemem gerekenlerden tıksınmeye basladım

hamıle kalmadan ıctıgım 2 bardak sutu sımdı ıcemıyrm dıye sütlü corba yaptım kı corba bahanesıyle ıceyım dıye

yumurta ..yogurt.. ve hersey ıcım almaya almaya yıyorum

zorla yenek yemek ne kadar zormus ya

cocuguma zorl a yedırmeyecegm ınsallh ya

ben bugün kendime lcw den kot pantolon aldım belden lastikli bide gömlek aldım oda belden lastikli beni baya idare eder

cnm kabızlık cok zor bende unıverste zamanlarnda cok oluyrdum

tatlım bol su kayısı ve elma tuket dıyecegm ama ıcın almıyo onuda bılıyrm su 3 aydan sonra duzelecek mıyız bılmıyrm ya

bozocum kullanan arkadaslar rahat degıl demıslerdı rahat mı geldı sana

gulerek kullan tatlım bende ıstyrm

ama yaza gıyebılecegm gbı alcam gobusler cıkınca daha cok sorun olcak kıyafet..

cnm kabızlık cok zor bende unıverste zamanlarnda cok oluyrdum

tatlım bol su kayısı ve elma tuket dıyecegm ama ıcın almıyo onuda bılıyrm su 3 aydan sonra duzelecek mıyız bılmıyrm ya

suyu hala çok zor içiyorum kusmalarım yok ama bulantı devam o yüzden suda çok zorlanıyorum

kabızlık geçmezse bu gidişle hemoroid olucam Allah korusun

bozocum kullanan arkadaslar rahat degıl demıslerdı rahat mı geldı sana

gulerek kullan tatlım bende ıstyrm

ama yaza gıyebılecegm gbı alcam gobusler cıkınca daha cok sorun olcak kıyafet..

beli tamamen lastik kalın kotun alt tarafıda hafif bol çok rahat oldu yazında elbise giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…