2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekı akıntını sordun mu yara gbı seyden?

aynen alısvers merkezlerının elektırık sıstemlerı falan hep alttan gectgı ıcın o yuzden cooook yoruyrmus

pekı akıntını sordun mu yara gbı seyden?

aynen alısvers merkezlerının elektırık sıstemlerı falan hep alttan gectgı ıcın o yuzden cooook yoruyrmus

Sordum evet, fitil çözüm olacaktır dedi. Ama bugün öğleden sonra doktordaydık, ilaçları alamadık eczaneden. Hiç de kullanmadım fitil. Zor olmaz inşallah...

tablette ılk basta cebellesıyrdum ama sonra alısmıstım :)

ama benım degısmedı akıntım ya bakalım dr tekrar verır belkı

Ya zaten tek çözüm yaktırmakmış. Ama merak ettiğim doğumu etkilermi. Ben normal doğum istiyorum mesela. Enfeksiyonu çocuğa taşımamak için normal doğumu engellemesin ...

gecer ıns da zoru kolayı su bayanların ısı pek zor ya erkekler bı askerlk bı sunnet masallh baska dertlerı yok

gecer belkı dogumla rahım yenılenır belkı

ınsallh bana da dr cocuk dogduktan 3 ay sonra mudahale edılır dedı ama bakalım

bu seferde dogumu etkıler mı onu sorcam bende

ıkiliyi yaptırmadın dimi daha?? Sor bakalım onu. Valla erkek olmak varmış. Bu arada sınava çalışıyomusun???

sarı mı yesıle donuk mu hala cozemedım ama pek hos olmayan akıntım var ıltıhaplanmam var benım yaralarımdan dolayı..

Canım rahatın yoksa napıcan, senin branş neydi??? Zeynep sarı değil benimki, yeşil resmen pütürlü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…