Daha iyiyim çok şükür, bir ay çok ağır çektim. Kilo kaybetmişim bu yüzden. Ama arada öksürük geliyor. Bi de doktorum lokal anestezi il sinüslerini boşalttır dedi. Tamam dedim ama nasıl bişey acaba? Yanımda kimse yok, haftaiçi yaptıramam. Onu araştırıcam bakalım.
Daha iyiyim çok şükür, bir ay çok ağır çektim. Kilo kaybetmişim bu yüzden. Ama arada öksürük geliyor. Bi de doktorum lokal anestezi il sinüslerini boşalttır dedi. Tamam dedim ama nasıl bişey acaba? Yanımda kimse yok, haftaiçi yaptıramam. Onu araştırıcam bakalım.
allerjilmi senin bronşit?ÜNıVERSıTEDEYKEN BEN DE YAŞADIM AYNI PROBLEMLERı ALLERJıKTı BENıMKı BURNUMDAKı KEMıKTEN KAYNAKLANIYORDU AMEYLıYAT OLDUM ÇOK ŞÜKÜR OZAMANDAN BERı ÇOK ıYıYıM
Güzeller biz bi kahvaltı yapıcaz, Gelicem sonra yine. Bugün pc'yi eşime kaptırmaya niyetim yok. Yağmurlu olmazsa zaten hamilelik bakmaya gidicez bakalım. Görüşürüz, öpüldünüz...
günaydın arkadaşlar öğlen oldu :))
kimse yok galiba bende kahvaltı yapıcam şimdi eşim çalışıyoo ( bebeğimizle ikimiziz
yarın sabah devlette 2li test yaptırıcaz dua edin inşllah yaparlar ((
günaydın arkadaşlar öğlen oldu :))
kimse yok galiba bende kahvaltı yapıcam şimdi eşim çalışıyoo ( bebeğimizle ikimiziz
yarın sabah devlette 2li test yaptırıcaz dua edin inşllah yaparlar ((