2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten bende var hemeroıd

dr benım hemeroıdım olup olmadgmı bılmeden baharattan uzak dur hamılelıkte hemeroıd oluyo bazen dedı

nasılsın canım bronşitin ne alemde öksürük geçtimi

Daha iyiyim çok şükür, bir ay çok ağır çektim. Kilo kaybetmişim bu yüzden. Ama arada öksürük geliyor. Bi de doktorum lokal anestezi il sinüslerini boşalttır dedi. Tamam dedim ama nasıl bişey acaba? Yanımda kimse yok, haftaiçi yaptıramam. Onu araştırıcam bakalım.

geçmiş olsun canım ya sinüsler temizlenince rahatlarsın biraz

allerjilmi senin bronşit?ÜNıVERSıTEDEYKEN BEN DE YAŞADIM AYNI PROBLEMLERı ALLERJıKTı BENıMKı BURNUMDAKı KEMıKTEN KAYNAKLANIYORDU AMEYLıYAT OLDUM ÇOK ŞÜKÜR OZAMANDAN BERı ÇOK ıYıYıM

Güzeller biz bi kahvaltı yapıcaz, Gelicem sonra yine. Bugün pc'yi eşime kaptırmaya niyetim yok. Yağmurlu olmazsa zaten hamilelik bakmaya gidicez bakalım. Görüşürüz, öpüldünüz...

aaa kızlar anlaşıldı herkez kocasıyla gezmeye gitti heralde sizden fayda yok bugün bana anlaşıldı ben yatıyorum canlar

günaydın arkadaşlar öğlen oldu :))
kimse yok galiba bende kahvaltı yapıcam şimdi eşim çalışıyoo ( bebeğimizle ikimiziz
yarın sabah devlette 2li test yaptırıcaz dua edin inşllah yaparlar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…