günaydınn kızlar iyi haftalar hepinizea.s.a.s.
Çok şükür ben iyiyim lapacım; sen de iyisindir umarım)
kızlar göbüşleriniz o kadar çıktımı kıyafet bakacak kadar?günaydın lapaci:)
günaydın canım
gunaydın arkadaşlar,
bebişler hareketlendimi?
ben daha hissedemıyorum....
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bebişler nasılll
haftasonu 3 tane pantolonumu terziye verdim. hamile pant. yaptı , 5 tl ye güzelde olsu pijama kadar rahat.
istediğim gibi bişi bulsam alacaktım zaten baktıklrım çok çirkindi.
bende baktım çok çirkinler.... güzel birşey bulamadım.. zaten acaipde pahalılar..
normal pantolonu mu yaptırdın? nasıl oldu? lastik mi dikti beline?
kendi kot pantolonlarımı verdim, penye kumaş gibi bişi dikiyorlar. lastik gibi değil ama esnek kumaş .
daha çok içime sindi, hiç olmassa kendi tarzım, alışık olduğum kıyafetlerim.:ecrin_bebek:
Kızlar günaydın. Kıyafet hepimizin sorunu.LCW bir pantolan aldım dün, bu gün giydim ama hiç rahat değil, sürekli yukarı çekiştiriyorum.
Kızlar günaydın. Kıyafet hepimizin sorunu.LCW bir pantolan aldım dün, bu gün giydim ama hiç rahat değil, sürekli yukarı çekiştiriyorum.
günaydın kızlar nasılsınız?Bebekler nasıl?Ben bugün çokkk mutsuz uyandım nedense[/Q
Günaydın caycay mutsuz olmak yasak bize biliosun:)) elini karnına koy ve sadece meleğini düşün canım....
günaydın kızlar nasılsınız?Bebekler nasıl?Ben bugün çokkk mutsuz uyandım nedense[/Q
Günaydın caycay mutsuz olmak yasak bize biliosun:)) elini karnına koy ve sadece meleğini düşün canım....
teşekkür ederim canım sanırım birazdan açılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?