2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şükür ben iyiyim lapacım; sen de iyisindir umarım)

kızlar göbüşleriniz o kadar çıktımı kıyafet bakacak kadar?günaydın lapaci:)

günaydınn kızlar iyi haftalar hepinizea.s.a.s.

günaydın canım

çookk sağolun.. iyiyim bendeeee......
benimde kıyafetler sıkıyor... aslında kilo almadım amagöbiş birazcık çıktı... eşofmanla rahat ediyorum.. kendime rahat bir pantolon baktım ama bulamadım =((

beni gören şaşırıyo 5 kilo aldım kıyafetlerim olmuyo pantolon hiç giyemiyorum birsürü elbise aldım onları giyiyorum

günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bebişler nasılll

haftasonu 3 tane pantolonumu terziye verdim. hamile pant. yaptı , 5 tl ye güzelde olsu pijama kadar rahat.
istediğim gibi bişi bulsam alacaktım zaten baktıklrım çok çirkindi.

gunaydın arkadaşlar,
bebişler hareketlendimi?
ben daha hissedemıyorum....

günaydıınn
ctesi kontrolüm vardı.. 10+4 görünüyorum... bebiş uyuyodu hareketlerini göremedim.. sordum ne zaman hissedicem diye.. ona daha var dedi... peki hareketlerini usg de ne zaman görücem dedim.. şu an hareketli ama bizim bebiş uyuyor o yüzden göremiyoruz dedi.....

bende baktım çok çirkinler.... güzel birşey bulamadım.. zaten acaipde pahalılar..
normal pantolonu mu yaptırdın? nasıl oldu? lastik mi dikti beline?

bende baktım çok çirkinler.... güzel birşey bulamadım.. zaten acaipde pahalılar..
normal pantolonu mu yaptırdın? nasıl oldu? lastik mi dikti beline?

kendi kot pantolonlarımı verdim, penye kumaş gibi bişi dikiyorlar. lastik gibi değil ama esnek kumaş .
daha çok içime sindi, hiç olmassa kendi tarzım, alışık olduğum kıyafetlerim.:ecrin_bebek:

Kızlar günaydın. Kıyafet hepimizin sorunu.LCW bir pantolan aldım dün, bu gün giydim ama hiç rahat değil, sürekli yukarı çekiştiriyorum.

kendi kot pantolonlarımı verdim, penye kumaş gibi bişi dikiyorlar. lastik gibi değil ama esnek kumaş .
daha çok içime sindi, hiç olmassa kendi tarzım, alışık olduğum kıyafetlerim.:ecrin_bebek:

aaa..süpermiş yaa... bende deniyeyimmm.... bakalım ne çıkacak ortaya =)

Kızlar günaydın. Kıyafet hepimizin sorunu.LCW bir pantolan aldım dün, bu gün giydim ama hiç rahat değil, sürekli yukarı çekiştiriyorum.

bende baktım onlara... kanvas olanlar vardı bi de kot olanlar vardı.. hangisinden aldın? neden rahat değil?

istediğinizi bulana kadar en azından 1 tanesisini böyle terziye vermenizi tavsiye ederim . yoksa giyecek bişi bulunamıyor.:CüvCüv:

günaydın herkesee..
evet kızlar kıyafet sorun olmaya başladı artık hepimizde göbüşler büyüyoooo :))
ben hamile kotlarına baktım içime sinen olmadı hepsi acayip durdu sanki
bitane baktım izmir agorada gebbe diye bi mağaza var ordan oda 124 tl dedi çok geldi (
şimdilik tayt tunik kombinasyonuyla idare ediorum bende

günaydın kızlar nasılsınız?Bebekler nasıl?Ben bugün çokkk mutsuz uyandım nedense

GÜnaydın kızlar nasılsınız Çok uyumuŞum sersem gıbıyım ve Çok aÇım her zamank, gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…