bu arada ben de 1 kilo aldım kızlar ama sadece son 1 haftada:)
bende baktım onlara... kanvas olanlar vardı bi de kot olanlar vardı.. hangisinden aldın? neden rahat değil?
Canım işteyim hemen yazamıyorun bazen. Kanvas aldım, biraz öncede belşndeki lastik koptu rezil etti beni.
ne güzel ya hayırlı olsun.
ben hissedemiyorum ya nedense, ikisinide istiyor olmamdanmı acaba, bi kızmış gibi geliyor bi erkekbilmiyorumkismile
Evet Lapacı bende öyle diyorum. Bu arada ben 3 kilo aldım ama çok genişledim. Şu ekşi meselesi bende tutmadı 3 aydır ekşiden başka birşey yemedim ama ikinci oğlum geliyor. Ama ben hep oğlan hissettim. Üstelik Çin takvimide kız diyordu.
Günaydın kızlar,
Şekerpembe gözünaydın canım Allah saülıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Kızlar c.tesi ikili test tin ultrason kısmı belli oldu 1.5 mm dr gayet iyi dedi şimdi kan sonucunu bekliyoum inşallah oda iyi çıkar.
Bizim kinin cinsiyeti daha belli olmadı yaaadoktorumuz 5-6 hafta sonra çağırdı ozamana kadar öğrenemeyecekmiyim offff offf nasıl dayanıcağım ben çatların ayol :)
hadi gözün aydın suray...
bende sabırsızlıkla 2li testi bekliyorum... boshayallersmile
Günaydın kızlar,
Şekerpembe gözünaydın canım Allah saülıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Kızlar c.tesi ikili test tin ultrason kısmı belli oldu 1.5 mm dr gayet iyi dedi şimdi kan sonucunu bekliyoum inşallah oda iyi çıkar.
Bizim kinin cinsiyeti daha belli olmadı yaaadoktorumuz 5-6 hafta sonra çağırdı ozamana kadar öğrenemeyecekmiyim offff offf nasıl dayanıcağım ben çatların ayol :)
evet suray hayırlı olsun bebişin sağlıklıymış.. darısı başımıza ..
bebekte göstermemiş hemen.. biraz merak iyidir. boşver.....
Gözünaydın Suray ,,1 hafta sonra test sonuçlarını göstermek için git sen bence:))
Kızlar karın bel genİŞleyİnce kız oluyormuŞ hİÇ duydunuzmu
Merhabalar ben şeker pembenın kız kardesıyım onun ınternetınde sorun oldugu ıcın bır kac gundur gıremedı. Kızımız gelıyo cınsyettı bellı oldu :) Ekşi yıyenın kızı tatlı yıyenın oglu tezı bızde tuttu çok sukur :)BİZ AILECEK KIZIMIZ OLUYO DIYE COK MUTLUYUZ INSALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERIR ALLAHIM .. Bu arada gercekten kızlar anne ne hıssderse o oluyomş en azından ablam ole dusunuor..
ayyy ne güzel pembe öğrendi kurtuldu darısı bizim başımıza
ne güzel ya hayırlı olsun.
ben hissedemiyorum ya nedense, ikisinide istiyor olmamdanmı acaba, bi kızmış gibi geliyor bi erkekbilmiyorumkismile
HİÇ tutan varmı anneler karnı sİvrİ erkek genİŞ kız hamİle olan gÖrdÜnÜzmÜ:))) benİm karnım Çok genŞledİde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?