2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Lapacı bende öyle diyorum. Bu arada ben 3 kilo aldım ama çok genişledim. Şu ekşi meselesi bende tutmadı 3 aydır ekşiden başka birşey yemedim ama ikinci oğlum geliyor. Ama ben hep oğlan hissettim. Üstelik Çin takvimide kız diyordu.

:1rolleyes:
ne güzel ya hayırlı olsun.
ben hissedemiyorum ya nedense, ikisinide istiyor olmamdanmı acaba, bi kızmış gibi geliyor bi erkekbilmiyorumkismile

Insanlar yorum yaptıkca kafası karısıo ınsanın ama sen ne hıssdıosan o oluo :) Bana da herkes erkek erkek dıodu ama benım ıcımden hep kız oldgu gecıyodu dogruda cıktııı :)

hayırlısı olsuunnn... allah hayırlı evlat nasip etsin....
ne zaman öğreniliyor cinsiyet? daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba? =)

Ben cumartesi günü öğrenbim 13+1 de. Bizim gönlümüzden yine erkek geçiyordu. Allah herkese istediğini versin.

Günaydın kızlar,

Şekerpembe gözünaydın canım Allah saülıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Kızlar c.tesi ikili test tin ultrason kısmı belli oldu 1.5 mm dr gayet iyi dedi şimdi kan sonucunu bekliyoum inşallah oda iyi çıkar.
Bizim kinin cinsiyeti daha belli olmadı yaaa doktorumuz 5-6 hafta sonra çağırdı ozamana kadar öğrenemeyecekmiyim offff offf nasıl dayanıcağım ben çatların ayol :)

hadi gözün aydın suray...
bende sabırsızlıkla 2li testi bekliyorum... boshayallersmile

evet suray hayırlı olsun bebişin sağlıklıymış.. darısı başımıza ..
bebekte göstermemiş hemen.. biraz merak iyidir. boşver.....

Gözünaydın Suray ,,1 hafta sonra test sonuçlarını göstermek için git sen bence:))

HıÇ tutan varmı anneler karnı sıvrı erkek genıŞ kız hamıle olan gÖrdÜnÜzmÜ:))) benım karnım Çok genŞledıde

ayy canım benim allah hepimizin gönlüne göre versin inş...
prensesin sağlıkla gelsin....

ayyy ne güzel pembe öğrendi kurtuldu darısı bizim başımıza

inşallahh tez zamanda kaydirigubbakcemile3

ne güzel ya hayırlı olsun.
ben hissedemiyorum ya nedense, ikisinide istiyor olmamdanmı acaba, bi kızmış gibi geliyor bi erkekbilmiyorumkismile

aynen yaa bende bilmiyorumkismile

HİÇ tutan varmı anneler karnı sİvrİ erkek genİŞ kız hamİle olan gÖrdÜnÜzmÜ:))) benİm karnım Çok genŞledİde

benimde vücut tipim kızı gösterio şimdilik
yediklerimde öle çin takvimi de öle
bakalım belkide bende bütün hepsini çürütüp erkek doğururum
amannn sağlıklı olsunda inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…