2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kılo hıÇ sormayın kızlar 59 dum d62 oldum daha 2.5 ay da devamı ne olur 75 lere gelırım sanırım

kızlar kaç kilo aldınız bugüne kadar?

ben henüz alamadım , aksıne verdim ama yüzüm gözüm şişiyor...karnım belim genişliyor ..bunu farkedebiliyorum bide acayip tuzlu yemeğe başladım..
buda ilerisi için çok sorun yaratacak..malum hem bızım son aylar yaza geliyor hemde ödem oluşma riski fazlalaşıyor...tüm hamileler şişiyorrllar bende kesin şişko yuvarlak bi patates olacağım... uzun bi yolculukta bile ayaklarım şişer...
hiç hoş bi görüntüm olmayaca (( düşünmek bile istemıyorum...

Günaydın güzel anneler... iyi haftalar....
geçtiğimiz hafta çok yoğundum, yurtdışından müşterilerimiz vardı.. sürekli onlarla ilgilenmek durumunda kaldım....
e biraz da yoruldum hani.. Çok halsizim
Bu hafta rahatım haftaya da ben gidicem yaaa ( şimdiden gözümde büyüyor uçak yolcuğuğu otel odaları, yemekler toplantılar.....

bende 3 kilo aldım şuana kadar
ama ya kız olacak diye yada vücut yapım böle bilmiırum kalçam genişledi hafif göbek var

Merhabalar ben şeker pembenın kız kardesıyım onun ınternetınde sorun oldugu ıcın bır kac gundur gıremedı. Kızımız gelıyo cınsyettı bellı oldu :) Ekşi yıyenın kızı tatlı yıyenın oglu tezı bızde tuttu çok sukur :) BıZ AILECEK KIZIMIZ OLUYO DIYE COK MUTLUYUZ INSALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERIR ALLAHIM .. Bu arada gercekten kızlar anne ne hıssderse o oluyomş en azından ablam ole dusunuor..

ooy ooyyy maşaallaahhhh
prenses geliyor demeekk.... allah hayırlısını nasip etsin... şeker pembeye çok selamlar....

çok sevindim..inşallah sağlıkla kucağuna alır bebişini ...hayırlı olsun..selamlar.

bende hep tuzlu yiyoruma ama erkek hissedıyorum acaba ne olacak :)))

ayyy ne güzel pembe öğrendi kurtuldu darısı bizim başımıza

bende baktım onlara... kanvas olanlar vardı bi de kot olanlar vardı.. hangisinden aldın? neden rahat değil?

Canım ben ikisinden de aldım. Kanvas olanlar kotlardan daha rahat bence. Kotların penyelerini belin biraz daha altından içten dikmişler. Oyüzden kemer kısmı pot duruyo kotlorda,en azından bende öyle oldu. Bi de sürekli çekiştirmeye gelince aynı şey bende de oluy. Ama bu sorun göbüşler büyüyünce çözülür sanırım:)

Gözün aydın canım, bi kızımız daha oluyo desene:) Darısı sırada bekleyenlere:)

ne güzel ya hayırlı olsun.
ben hissedemiyorum ya nedense, ikisinide istiyor olmamdanmı acaba, bi kızmış gibi geliyor bi erkekbilmiyorumkismile

Bu arada ben de 1 kilo aldım kızlar ama sadece son 1 haftada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…