2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım allah sabır versin birdaha yaşatmasın çok sağol bilgilerin için

iki gündür sabahları durduk yerde ağlamaya başladım.İki tane arkadaşım hamile ve problemler yaşıyorlar bebeklerin sağlığıyla ilgili onlardanmı çok etkilendim bilmiyorum ama hiç iyi değilim

Ah canım yaa, etkilenmemeye çalış, sen de hassas dönemdesin. Kendine biraz daha fazla dikkat et. Çok geçmiş olsun...bilmiyorumkismile

canm bende bahçeli evler jfk ya gidyom memnun sayılırm bi ara çamlık hastanesinemi gidem diye düşündm memnun musn ordan üçret ne kadar muayen?

cnm jfk da iyi bi hastane bildiğim kadarıyla
ben şu an çok memnunum ilk gittiğimde soğuk gelmişlerdi
sonra beni tanıdıkça çok sıcak davranmaya başladılar
hatta asistanı ayşecim hadi gel diye çağırıyo beni

muayenesi 22 tl canım

kızlar huzur hastanesi hakkında bilgisi duyumu olan varmı oraya randevu aldım inş. pişman olmam

Kız ben Melek delikafadulden Resimlerin üstüne tıklayınca daha iyi görünüyorsempatiksalakcinni

bende sonradan farkettim melek olduğunu :roflol:
tıklayınca belli oluyorda büyük olsaydıı neyse güle güle giyin cicilerinizi
bebişinle beraber giycen ya :)

melekcım hepsı super pantolonlarn hepsı lcw mı?

ben hıc gormedm kot harııcınde waıkıkı de

kac beden aldın ?hanı 4 ayken aldgmızı 8 ayken gıyemeyz ya buyuk mu aldın merak ettım melakem

kızlarrr doktor vitamin verdi mi sizeeeee?? bnim doktoru m vermedi bana ama bi arkadaşımın doktoru multi vitamin vermiş. bi de grip olmak istemiorum ama boğazım acaip yanıo ve sessim değişmeye başladııı napabilirim bana akıl verinn

canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç

lımonlu ıcebılecegn sıcaklıkta ıc cnm sularını sıcak-ılık ıc cnm Allah sıfa versn

ayyyy bır de hastalık karısmasın

Kızlar kot vaikiki değil, başka bi mağazadan aldım diğer pantollar lcv. Alın sonrada giyilecek pantolonlar. Acaba sonra kaç kilo kalıcaz bilmiyorumkismile

yardımcı olabılırmısınız alttakı grafıkelrı nasıl yapıyorsunuz bılgı verırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…