2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm aranızda benim gibi süt içemeyen var mı?

ben öle sade süt içemiorum kokuyor bana o yüzden nesquikli süt içiorum ya da corn flaks le birlikte tüketmeye çalışıorum arada bir de muzlu süt yapıorummm ama sade içemiorummm böle çeşitlndirince zorla da olsa içiorum
ama süt içemiosan bol bol yoğurt, peynir fln tüketmeye çalış:) cokacimcoook

kac beden aldın ?hanı 4 ayken aldgmızı 8 ayken gıyemeyz ya buyuk mu aldın merak ettım melakem

cnm öyle olmuyo zaten belden ayarlamalı olduğu için
diceksinki bacak kısımlarımız kilo almıyormu
benki kolları bacakları balon gibi olan bi insan
ilk ayda aldığım kot pantolonu,9 aya kadar giymiştim

15tatılde 2 kg almıstım kılom hala aynı sayılır 50.2 cıktım bu gun..

ya cok tombalak olmak ıstemıyrm ama 3 ay gecınce ne olur bılmıyrm ıstah patlaması oluyrmus 3 ayın acısı cıkıyrmus

Allah tan yaza gelıyor da sebze falan gecstrrrz

ama canlarmz bır seyler cekerse her gun ne olurz merak edyrm

Ya vitamin verseymiş tabii ki. Elevit demir ve magnezyum alıyoruz biz. Onu bi danış doktoruna yazsın sana da canım benim. Hasta olmadan bitkisel bişeyler falan iç. Bak arkadaşlar biliyor, ben bir aydır bronşitim. Eninde sonunda antibiyotik aldım istemesem debilmiyorumkismile

Ay kuzucuk sen pek zayıfmışsın. Ben 60 kiloyum zemuszemus

kızlar ben kaçıorummm:) kocişimden bugün arabayı almıştım gidip onu işten alimm:):) öpüyorum hpinizi bebişlerinizi dee:) görüşürüüüzzz :gitme:

cnm ben sadece folik asit içiyorum doktorum
4.aya geçince vitamin başlıcaz dedi

siz şimdiden başladınız mı

huyum huy degıl ya ben de sutu sade ıcemeyenlerdendım ama 1 hafta her gun ıcıne bır sey katmadan zar zor ıcebıldım sımdı ıcemıyrm

herhalde hamıle kalmadan once de her gun ıcerdım depolarımda var kı artık gıtmıyo

ya bıraz kendımı serbest bırakcam tamam bebıs ıcın yapmayacagm yok ama zorla da olmuyo elbet telafı ederm

ama su sıralar ıcmeyecegm

kızlar ben kaçıorummm:) kocişimden bugün arabayı almıştım gidip onu işten alimm:):) öpüyorum hpinizi bebişlerinizi dee:) görüşürüüüzzz :gitme:

ayyyy aynı benim gibi eski günler geldi aklıma :)
şimdi hamişim diye vermiyorda eskide kaldı diyom :)

canım randevum 9 martta bakalım ozaman gidince sorucam :) sana da çok geçmiş olsun cnmmm . doktorum da bana bitkisel çaylardan içmiceksin demişti düşük tehlikesi yaratır dedi:) olmazsa yarın bi arayim doktorumu ne dicek bakalım

boyum uzun olmayınca 1.64 50 kg zayıf mı bılmem

yazın 44dum de evlenınce:) evde oturmaya baslayınca alıverdım kıloları cok kılo almaktan korkanlardanım

Canım elevit folik asiti de içeriyor biz 3 haftadır elevite geçtik folik asitten. Sana da verir mutlaka...:CüvCüv::CüvCüv:

cnm evet duymuştum elevitin folik asit içerdiğini
muhtemelen banada onu verecek
ama ben daha bugün gittimm bişey söylemedi
1 ay sonra görüşürüz dedi
1 ay içmezsem bişey olurmu yoksa kendşm alıp başlasammıı

buggün muayene için gitmedim
dün acile gitmiştim enfeksiyon varmışşş
onun sonucunu birde kendi doktorumua göstereyim diye gittim
gitmişken bide bakayım dedi yyine :)
bebişimi 2 gün üst üste gördüm ama cinsiyet gözükmedi ya

arkadaslar bıde benım doktorum elevıte bugun basla demıstı yanı ben sımıdtam 9+0 ım erken baslatmıs olmadımı bıde ferrum ford verdı sızde kullanıyormusunuz

boyum uzun olmayınca 1.64 50 kg zayıf mı bılmem

yazın 44dum de evlenınce:) evde oturmaya baslayınca alıverdım kıloları cok kılo almaktan korkanlardanım

Eeeee ben de o boydayım aklinialirimsmileaklinialirimsmile Ayy kilolumuyum ki kızzz??? Ayy dombili oluyorum yaaasırnaşık şeylaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…