slm aranızda benim gibi süt içemeyen var mı?
kac beden aldın ?hanı 4 ayken aldgmızı 8 ayken gıyemeyz ya buyuk mu aldın merak ettım melakem
süt ıcemeyınce sütlü corba yaptım uc gundur ıdare edıyrm boyle
sonra ne yapcam bılmıyrm
yardımcı olabılırmısınız alttakı grafıkelrı nasıl yapıyorsunuz bılgı verırmısınız
kızlarrr doktor vitamin verdi mi sizeeeee?? bnim doktoru m vermedi bana ama bi arkadaşımın doktoru multi vitamin vermiş. bi de grip olmak istemiorum ama boğazım acaip yanıo ve sessim değişmeye başladııı napabilirim bana akıl verinn
15tatılde 2 kg almıstım kılom hala aynı sayılır 50.2 cıktım bu gun..
ya cok tombalak olmak ıstemıyrm ama 3 ay gecınce ne olur bılmıyrm ıstah patlaması oluyrmus 3 ayın acısı cıkıyrmus
Allah tan yaza gelıyor da sebze falan gecstrrrz
ama canlarmz bır seyler cekerse her gun ne olurz merak edyrm
Ya vitamin verseymiş tabii ki. Elevit demir ve magnezyum alıyoruz biz. Onu bi danış doktoruna yazsın sana da canım benim. Hasta olmadan bitkisel bişeyler falan iç. Bak arkadaşlar biliyor, ben bir aydır bronşitim. Eninde sonunda antibiyotik aldım istemesem debilmiyorumkismile
kızlar ben kaçıorummm:) kocişimden bugün arabayı almıştım gidip onu işten alimm:):) öpüyorum hpinizi bebişlerinizi dee:) görüşürüüüzzz :gitme:
Ya vitamin verseymiş tabii ki. Elevit demir ve magnezyum alıyoruz biz. Onu bi danış doktoruna yazsın sana da canım benim. Hasta olmadan bitkisel bişeyler falan iç. Bak arkadaşlar biliyor, ben bir aydır bronşitim. Eninde sonunda antibiyotik aldım istemesem debilmiyorumkismile
cnm ben sadece folik asit içiyorum doktorum
4.aya geçince vitamin başlıcaz dedi
siz şimdiden başladınız mı
Canım elevit folik asiti de içeriyor biz 3 haftadır elevite geçtik folik asitten. Sana da verir mutlaka...:CüvCüv::CüvCüv:
boyum uzun olmayınca 1.64 50 kg zayıf mı bılmem
yazın 44dum de evlenınce:) evde oturmaya baslayınca alıverdım kıloları cok kılo almaktan korkanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?