2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünaydın Melekciğim güle güle giy cicilerini...

Yeni gelen arkadadaşlar hoşgediniz aramıza:)

Suraycım çok teşekkür ediyorum, sen de bu ara karabatak gibi oldun sırnaşık şey Bi batıp bir çıkıyorsun:CüvCüv: Belki de birbirimize denk gelmiyoruz. İnşallah sen de iyisindir canım. Öptüm bebişi de seni de olumunekankayizsmile

Aysm resim nasıl koyabiliyoruz anlatırsan eklerim... Biraz dinlendikten sonra resim çekeyim bari :))

Pembe kuzum için almıyosa dokunma ama sen de yiceksen burnunu tıka limonla falan pişir de kuzun da gıdasını alsın :))

pısmıs getrmıs zaten tatlım ya bıraktı semınere gıttı

herkes gbı benım de bır gunum bır gunumu tutmuyo

2tabaklık corbam vardı ıctım 2 saat once

yemek yapamadm ıcımde hıc bı sey almıyo herseyden tıksındım ya

evt cnm sanırım nisa hastanesi arkadaşım hem doktordan hem hastaneden çok memnun kaldı tavsiye ederim onun adına

meraba hanımlarrrr
sayfaları gezerken bu yazıyı gördüm kesinlikle nisa hastanesini önermiyorum
ben ilk doğumumu orda yaptım bebeğim personelin ilgisizliği sebebiyle vefat etti
çok suratsız bi personeli vvar
çoook yoğun ayrıca,kapasitesinin dışına çıkıyor
bide hep sezeryana kaçıyor
orda doğum yapan tüm akrabalarım arkadaşlarım sezeryan oldu
ve benim olduğum günde benle birlikte 10-15 tane sezeryanlı yatıyoduu
düşünün artık

Valla Pembecim ben de hamileliğimin başından beri balık yemedim. Ama kuzum için üzülüyorum (

yok be güzelim hafta içi mesai bitimine kadar genelde burda oluyorum ama herzaman yazamıyorum fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum boshayallersmile İyiyiz teyzesi c.tesi ilkdefa ultrasonda hareketini gördüm yavrum hıçkırıyordu dr öyle söyledi zıplayıp duruyordu canım ya içim bi tufah oldu anlatamam hihoyyyt çok güzel bir duydu valla. ama cinsiyetimiz senin ki gibi belli olmadı neyse sağlıklı olsunda öğreneceğiz nasıl olsa :dance: bende öptüm canım bebişine kendine iyi bak.

Kızlar sizleri de çok öptüm benim mesait bitiyor yarın görüşürüz kendinize iyi bakın güzel anneler :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…