2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla aysem can ısteyınce beyın falan dınlemez emınım ama ıstahsızlıkta pek kotu sımdı yasadıklarmz mesela

hayrlısı hberlesrz zaten yazın balon gbı olduk mu olmadk mı:)))))))

ohh çok şükür benim gibi etine dolgun bir hatunda varmış burdakaydirigubbakcemile3
bende 1.70 69 kiloyum 3 ay sonunda:hulya:

kız melek sen inceciksin ya maşşallhhhhh:lepi:

hımmmm cnm drlar herald ılk uc ay kılo almamızı ıstemıyrlar ama her sey teorıdekı gbı olmuyo

amannnnn dogumdan sonra zaten kosustrmaca uykusuzluk derken verrz herld

valla aysem can ısteyınce beyın falan dınlemez emınım ama ıstahsızlıkta pek kotu sımdı yasadıklarmz mesela

hayrlısı hberlesrz zaten yazın balon gbı olduk mu olmadk mı:)))))))

güzel oluyor ama el ve ayak parmaklarının içine pamuk doldurulmuş gibi :))

selam arkadaşlar..kilolardan açmışsınız bu akşam...bende ona takılıyordum bir kaç gündür. ben hiç kilo almadım yaa(

ohh çok şükür benim gibi etine dolgun bir hatunda varmış burdakaydirigubbakcemile3
bende 1.70 69 kiloyum 3 ay sonunda:hulya:

kız melek sen inceciksin ya maşşallhhhhh:lepi:

öyleyse biraz daha sevin canım ben senden de fenayım boy 1,57 kilo 69:asigim:

Canım sonraki yorumları okudum da bence de sen Elevite geç kalma, sor hemen başla. Yavrucuğun güzel gelişsin:CüvCüv:

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de elbise giymek istiyorum. Adil Işık'ta varmış güzel elbise. Haftasonu oraya bakıcam bakalım. Bu arada boyun uzunmuş, kemiklerin iriyse kilonu dert etme. Doktorunun rejim yaptıracağını sanmam. Zaten şuan herşey bebişler için. Bi de hamilelik kiloları çabuk atılıyormuş. Kasma kendini:bbo::bbo:

hamıle oldgmdan berı sekerlı ttatlı seyler cnm ıstememeye baslamıstı 4. aydan sonra tam tersı olursa yıyeedklermzn bombardmanına ugrarsak ondan korkuyrm bakalım e olacak mıdeler duzelınce canlar ne ısteyecek?????

Kızlar şu kilo meselesini geçin. Annelik hepimizi güzelleştirecektir emin olun. Ne kadar koştracağız hem de uykusuz. Ahh ah o günleri hayırlısıyla görebiliriz inşallah

benımkı daha kucuck senınkı buyumus masallh kactı 13 mm neydı

evet cnm ama 3 hafta fln var aramızda melekcimle yakınım
inşallah sağlıkla büyürler

Aysem bizim bebiş de 7 buçuk santim
Bugün 21:54

iyiymiş hayatım maşallahhh
bişey sorcam sat tarihime göre bende 13.cü haftalarda olmam gerekiyor
ama doktor 14+1 dedi bugün
ben çizegleme doktorun gelişime göre hesapladığı tarihimi
yoksa sat tarihimee göre olanımı koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…