tabiiii canım eşim boşver tombullar daha sempatik oluyor diyorsempatiksalakcinni
kızlar bende 2,5 ayda 3 kilo aldım 1,67 kilo 62 75 bulurum bu gidişle akannehir
Aaaaaa tesadüfün böylesi, bizim boy kilo senle hemen hemen aynı Zeynoolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
peki hangisi iyi kilo almakmı almamak mı? benimde boy 1.75 kilom 53...3 ayda 53 küsür olabildim 54ü bile göremedim...aşermemde çok deil ama yiyemiyorum...bebişim büyümüyormu yoksaaaaa
peki hangisi iyi kilo almakmı almamak mı? benimde boy 1.75 kilom 53...3 ayda 53 küsür olabildim 54ü bile göremedim...aşermemde çok deil ama yiyemiyorum...bebişim büyümüyormu yoksaaaaa
tabiiii canım eşim boşver tombullar daha sempatik oluyor diyorsempatiksalakcinni
cnm sakın öyle düşünme annenin kilo alması çokta önemli değil
önemli olan bebeğin gelişmesi
ben 20 kilo almışttımmm ama bebekk 2,970 doğdu zayıftı birazzz
bizim bi akrabamız 9 ay boyunca ancak 4 kilo alabildi bebeği maşallah sağlıklı doğdu
doğduğunda dişi bile vardııı :)
evet bazen bebek yerine hep anne kilo alıyor inş. bizim bebekler en az 3.500 olurlar :dance:
cnm sakın öyle düşünme annenin kilo alması çokta önemli değil
önemli olan bebeğin gelişmesi
ben 20 kilo almışttımmm ama bebekk 2,970 doğdu zayıftı birazzz
bizim bi akrabamız 9 ay boyunca ancak 4 kilo alabildi bebeği maşallah sağlıklı doğdu
doğduğunda dişi bile vardııı :)
canım bence en iyisi bebek kilo alıp büyüsün anne kilo almasın yani 10 kilo almış olsak buda yeterli zaten 7 kilosu doğumda gidiyor kardeşim 12 kilo almıştı 49 la hamile kaldı 54 kiloyla doğumdan çıktı ve zaten 3 ay sonra eski kilosunna döner ama o kilo almak istiyor alamıyor ben almak istemiyorum ama alıyorum:roflol:
cnm jfk da iyi bi hastane bildiğim kadarıyla
ben şu an çok memnunum ilk gittiğimde soğuk gelmişlerdi
sonra beni tanıdıkça çok sıcak davranmaya başladılar
hatta asistanı ayşecim hadi gel diye çağırıyo beni
muayenesi 22 tl canım
inşalllaahh canım yaa onlar sağlıklı olsunda biz veririz nede olsaa
benim ananem dayımı 5 kilo doğurmuş
hastane bi tosun doğdu diye başınaa yığılmışşş :))))
anneanneme sordum gebeliğinde hep kuru pirinç yemiş
Ayşe resmi nasıl o şekilde yükledin söylesene şeker????
maş. canımda 5 kilo nasıl doğar aklım almadı sezaryan olsa neyse normal doğum düşünemiyom zaten pirinç çok kilo yapıyor yememk en iyisi hakkatten tosunmuş delikafadulden
yerimseniben bende 4.5 5 e yakın doğmusum hemde annem 17 yaşındayken normala.s
canm ya ben yeni geldim kızmı almaya gitmişym dersneye muayenesi çok iyimiş canm ben 60 tl veriym dr adı ne seni belki gideri doğumu orda yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?