2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bakın benimde yeni geldi aklıma
buda benim lcw den aldığım gömlek

kızlar bende 2,5 ayda 3 kilo aldım 1,67 kilo 62 75 bulurum bu gidişle akannehir

peki hangisi iyi kilo almakmı almamak mı? benimde boy 1.75 kilom 53...3 ayda 53 küsür olabildim 54ü bile göremedim...aşermemde çok deil ama yiyemiyorum...bebişim büyümüyormu yoksaaaaa

peki hangisi iyi kilo almakmı almamak mı? benimde boy 1.75 kilom 53...3 ayda 53 küsür olabildim 54ü bile göremedim...aşermemde çok deil ama yiyemiyorum...bebişim büyümüyormu yoksaaaaa

cnm sakın öyle düşünme annenin kilo alması çokta önemli değil
önemli olan bebeğin gelişmesi
ben 20 kilo almışttımmm ama bebekk 2,970 doğdu zayıftı birazzz

bizim bi akrabamız 9 ay boyunca ancak 4 kilo alabildi bebeği maşallah sağlıklı doğdu
doğduğunda dişi bile vardııı :)

canım bence en iyisi bebek kilo alıp büyüsün anne kilo almasın yani 10 kilo almış olsak buda yeterli zaten 7 kilosu doğumda gidiyor kardeşim 12 kilo almıştı 49 la hamile kaldı 54 kiloyla doğumdan çıktı ve zaten 3 ay sonra eski kilosunna döner ama o kilo almak istiyor alamıyor ben almak istemiyorum ama alıyorum:roflol:

tabiiii canım eşim boşver tombullar daha sempatik oluyor diyorsempatiksalakcinni

Caycayım sen çalışıyomusun kuzum?? Ayrıca şunu belirteyim kilolu grubunda değilsin henüz. Hiç heveslenme daha aylaaaar varlülülülülülü Eşler beğeniyorsa gerisi boş zaten:hulya::hulya:

evet bazen bebek yerine hep anne kilo alıyor inş. bizim bebekler en az 3.500 olurlar :dance:

kızlar benim ham,lelikte iştahım çok açıldı bulantım olmadı hep yemek yemek istedim daha 1 haftadır iştahım normale döndü doyduğumu bilmiyordum ondan 3 kilo aldım:CüvCüv:

evet bazen bebek yerine hep anne kilo alıyor inş. bizim bebekler en az 3.500 olurlar :dance:

inşalllaahh canım yaa onlar sağlıklı olsunda biz veririz nede olsaa

benim ananem dayımı 5 kilo doğurmuş
hastane bi tosun doğdu diye başınaa yığılmışşş :))))

anneanneme sordum gebeliğinde hep kuru pirinç yemiş

gerçekten Maşallah... içim rahatladı biraz sağol canım

sende sağol arkadaşım..bu hafta sonu görücem bebişimi bakalım büyümüşmü doktor amcası söyleyecek...belki bende bu aydan sora almaya başlarım birazcık....kimse anlamıyor hamile olduğumu sinir oluyorum yaaaa benimde göbişim çıksın

canm ya ben yeni geldim kızmı almaya gitmişym dersneye muayenesi çok iyimiş canm ben 60 tl veriym dr adı ne seni belki gideri doğumu orda yaparm

maş. canımda 5 kilo nasıl doğar aklım almadı sezaryan olsa neyse normal doğum düşünemiyom zaten pirinç çok kilo yapıyor yememk en iyisi hakkatten tosunmuş delikafadulden

Ayşe resmi nasıl o şekilde yükledin söylesene şeker????

cnm image shack sitesine giriyosun
orda bbrowse var bilgisayarından resmi bulup yükle butonuna basıyosun
hatta orda resmin boyutunu bile ayarlayabiliyosun
sonra alttakı forum kodunu kopyala mesaj yazdığın yere yapıştır

canm ya ben yeni geldim kızmı almaya gitmişym dersneye muayenesi çok iyimiş canm ben 60 tl veriym dr adı ne seni belki gideri doğumu orda yaparm

evet canım muayenesi çok iyi
yani hastanenin içi öyle lüks yeni bişey değil
ama görünüşüne bakma sakın memnunum ben
bu hastaneyi bana öneren kadın belediye başkanı yardımcısının eşi
durumları gayet iyi istanbulun en güzel hastanelerine giderbilirr
acıbadem,memorial falan gibi ama kadın orayı tercih etmişş

2 tane doktor var benimki belma tarhan
bide varjuan mağar diye yabancı bir doktor var erkek
oda çok iyimiş ama ben erkek tercih etmediğim için gitmedim
benim doktorumda iyi memnunum

hastanenin karşısında resturantımız var haberiniz olsunn :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…