2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh bitti sonunda yahu kızlar ne çabuk ilerliyor bu topik böyle..
mopsycim benimde boyum 1.68 anlamıyorum kafam basmıyo yiyemiyorum içemiyorum çok zor bi 3 ay geçirdim buna rağmen 2 kilo almışım yaaaaaa ((( nerden geldi bu kilo 62 olmuşum
böyle giderse bir bir adet fil olup çıkıcam.

balık yiyemeyen tek ben değilmişim.
balık yiyemiyorum süt içemiyorum meyve yok bişiy yok çıldırıcam içim hala hiç bişiy almıyo su bile midemi bulandırıyo.
tatlıdan tiksiniyorum ekşiyi içim almıyo.
yediğim tek şey haşlanmış patates (((
ve cuma 2li taram testine gideceğim ödüm kopuyo ya imreniyorum sizin sonuçlarınıza banada dua edin nolur ((

bu arada listeyi güncelledim bakabilirsiniz.

listede yer almak isteyenler lütfen adını verip gitmesin bizimle bu topikte paylaşıma devam etsin
en azından uğrayıp gelişmeleri bize bildirsin.
çünkü listemizdeki onca anne adayından anca 10 kişi katılım yapıyor..
yeni gelişmeleri öğrenmek için sürekli mesaj atmak zorunda kalıyorum.
lütfen beni ipleyin :))))))

Lılicim senin de sonucun çok güzel olacak. ınanıyorum. Lütfen sen de inankaydirigubbakcemile5

rahmetli babaannem ahıra süt sağmaya gitmiş o sırada sancısı tutmuşşş
bebek aniden gelmeye başlamışşş
sonra ayakta duvara tutunmul bacağını açmış şalvarını sıvamış bebeği çıkarnış :)
göbeğinide bişeyle kesmin bebeğide bi beze sarmış kucağında bebekle çıkmış
görenle elifff hatun yoksa sen doğurdun mu ne yaptınnn demişler :)
oda heee demiş

Güzeller ben çıkıyorum, eşim yoldaymış Yemekleri ısıtayım bakalım. Sevgiler herkeseee Şeniz

ah meleğim inşallah canikom tek duam bu benimde...

ayşem hiç tuhaf gelmedi canım eskiden evlerde olurmuş çoğu doğumlar ebe kadınları getirilermiş tarlada tokatta doğuruverirlermiş.
ama o zamanlar insanlar nasıl sağlammış eee yedikleri içtikleri doğal.
biz öylemiyiz ya
doktorlar ne diye vitamin takviyesi yapıorlar bize yediğimiz içtiğimiz hormonda ondan
ah eski dönemler herşey dalından herşeyin en tazesi....

kızlaaar 3-3 beraberlik hakim şuan..
3 çiçeğimiz 3 böceğimiz var listemizde :)))
ayyyy yerim ben onları yaaa :)

cnm gerçekten çok doğru söylüyosun
hem doğal beslenirlermiş hemde çok çalışırlarmış
işleyen demir pas tutmaz diye bi söz var dimi
annemlerin malatyada bahceli evleri var inşallah yaza gidicem sağlıklı beslenicem
nane maydanoz salatalık domates ne ararsanız var
amcamların inekleride var sütlerini yoğurtlarını kendileri yapıyolar
inşallah şifa olur bebişime

kızlar bende hazır yoğurt yiyemiyorum tutuyor ama çaresini buldum şişe süt alıyorum onlar daha taze oluyor sanırım yoğurt mayalıyorum çok tatalı oluyor köy yoğurdunu hatırlatıyor her gün bir kase yiyebiliyorum

ayy inşallah canım benimde annemlerin şehre 20 dk uzaklıkta yazlık bir evleri var ama bahçesinde yok yok dediğin gibi domatesinden salatasına ahududusundan kayısısına bir an önce yaz gelsinde bende bebeğimi besleyebileyim diyorum en tazesinden...

bu arada arkadaşlar sormuştu vitamin kullanıyormusunuz diye.
evet ben 2 hap kullanıyorum

birisi sabah aç karınla günde 1 adı = gyno ferro sanol (demir folikasit vitamin b12 içeriyormuş)
diğeri tok günde 1 defa tok adı =megadyn pronatal (vitamin ve mineral kombinasyonu içeriği elevitle aynı prospektüsleri tıpa tıp aynı arkadaşımla karşılaştırdık)

ah zeynepcim bende bakkal yoğurdu yiyemiyorum illa evde yapacam ama doktorum yasakladı kapıma gelen sitçiden almam yasak
bende senin yaptığın gibi yapayım bari canım sağolasın...

ah zeynepcim bende bakkal yoğurdu yiyemiyorum illa evde yapacam ama doktorum yasakladı kapıma gelen sitçiden almam yasak
bende senin yaptığın gibi yapayım bari canım sağolasın...

bizim burda kapından sütçü geçmiyor geçse alıcam neden yasakki canım ama şişe süt çok güzel yoğurduda güzel oluyor ben kutulardakinide içemiyorum sende şişeden yap canım bol bol yeeee

canım benim kapıma geliyodu sürekli sütçü amcam.
doktora bunu söyledim dedim sütçüm geliyo yoğurdumuda kendim yapıyorum ama nasıl böbürleniyorum aferin diyecek sankim sositososito
doktor dedi napıyosun sen sakın bir da o sütçüden alma sana ve bebeğe hastalık bulaşabilir ne kadar kaynatırsan kaynat farketmez.
pastörize tüketeceksin klava:
ben ahanda böyle kaldım :1shok: akannehir

bilmiyorum benim kız kardeşim evlendiğinden beri 9 senelik evli hep sütçüden alırlar şüt ve yoğurt ihtiyaçlarını ve biri 9 yaşında biri 2 aylık iki oğlu var onlarda o sütçüden devam ediyor şükür gayette iyiler bebği 3,700 doğdu ve çok sağlıklı tabi doktorda haklı her sütçü güvenilir değil

evet canım oldum bittim bakkal yoğurdu yiyemem kendim yapıyordum ne güzel ekşimsi ekşimsi oluyordu
ama yarın pastörize sütten yoğurt yapmayı deniycem :)
inşallah güzel olur...

bende kendm yapıyrm yogurdu hergunde yerdım

ama dun ıtıbarıyle yogurt seruvnme ara vercem zorla guzellık olmaz yutamıyrm artık

evde yapılan cinsiyet testi var ama pahalı biraz acaba onunlamı öğrendi...

ah pembecim zor dönemdesin ((
Allahım yardımcın olsun canım... bulantı kusma beslenememe dilerim sen bizim kadar ağır geçirmezsin ((

zorlama bencede ben zorladımda noldu ağzımdan yedim burnumdan çıktı hiç hiç abartmıyorum.
suya çok yüklendim bulantılarım geçti su içtikçe hala kusasım geliyo ((

zorlamadığım şeyleri yavaş yavaş tüketmeye başladım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…