2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaaarrr:)
canım bence de bu haftalar hiç geçmiyor gibi geçen salı gitmiştim kontrole sanki 1 aydır kontrole gitmemişim gibi geldi kaydirigubbakcemile3 zatn doktor diyo ki 1 ay sonra gel tekar kontrole diyo:) sonrada diyoki tabi dayanabilirsen dayanamazsan 2 hafta sonra gl dioookaydirigubbakcemile3

günaydınnnn şekerler...
aynen bana da hiç geçmiyo bizde normalde 2 haftada bir gidioduk kontrole dr bu kez 3 hafta sora gel ikili test yapalım dedi ayyy ölüm geldi 3 haftayı doldurmak neyseki bu cuma görüş günü sonunda :)))

günaydın herkese..
geçen hafta bayılcak gibi olmuştum ya.. bu sabah yine oldu... hayalet gibi bembeyaz oluyorum ve yığılıyorum olduğum yere... hemşire geldi hemen ölçtü tansiyonumu kan şekerimi normal çıktı... neden böyle oluyor ya ? böyle fenalık geçiren var mı? normalde hiç olmazdı bende..

ah kızlar doktorda hastaneden yana çok dertliyim bilmiyorum ne yapacağım yarın huzur hastanesine randevu aldım dua edin bana inş. iyi bir doktora rast gelirim ((

bende haftaya gidicem doktora gerçekten hiç zaman geçmio boshayallersmile

geçmiş olsun canım doktorunla görüşmedinmi

geçmiş olsun canım doktor ne diyo

ben bennn
bu sabah bende öyleydim, açık eczane bulfum servis beklerken ölçtü normaldi.ama fazla halsiizn üşüyorum ve midem kötü. başımı kaldıramıom.

ben bennn
bu sabah bende öyleydim, açık eczane bulfum servis beklerken ölçtü normaldi.ama fazla halsiizn üşüyorum ve midem kötü. başımı kaldıramıom.

doktoru aradım yerinde yok... 1 saat sonra görüşücem... burada sormuştum normal denilmişti bende fazla üstünde durmamıştım.. 2 . kez olunca korktum...
halsizlik değil benimki..ellerim titriyor karıncalanıyor.. bembeyaz oluyorum kireç gibi... asla ayakta duramıyorum.. bir yer yere yığıldım bu sefer ise sandalyedeydim hemen yattım yanımdaki puf koltuğa... şuurum kapanıyo gibi hissediyorum... resmen baygınlık geçiriyorum yani =((((
kan değerlerimde iyi çıktı

tansiyonuna baktır bi.o yapıyor olabilir bence.

tatlım geçmiş olsun
bende de oluyor sıksık tansiyon düşüklüğünden oluyor benim evimde tansiyon aletim var geçende böle yığılıp kaldığımda eşim hemen tansiyonumu ölçtü 6-3 çıktııı çokkk fenaa yaniii dikkat et doktorum bol bol tuzlu ayran içmem gerektiğini söledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…