ya nerden buluyonuz böle matrak doktorları ))))
günaydın herkese..
geçen hafta bayılcak gibi olmuştum ya.. bu sabah yine oldu... hayalet gibi bembeyaz oluyorum ve yığılıyorum olduğum yere... hemşire geldi hemen ölçtü tansiyonumu kan şekerimi normal çıktı... neden böyle oluyor ya ? böyle fenalık geçiren var mı? normalde hiç olmazdı bende..
ah kızlar doktorda hastaneden yana çok dertliyim bilmiyorum ne yapacağım yarın huzur hastanesine randevu aldım dua edin bana inş. iyi bir doktora rast gelirim((
günaydın herkese..
geçen hafta bayılcak gibi olmuştum ya.. bu sabah yine oldu... hayalet gibi bembeyaz oluyorum ve yığılıyorum olduğum yere... hemşire geldi hemen ölçtü tansiyonumu kan şekerimi normal çıktı... neden böyle oluyor ya ? böyle fenalık geçiren var mı? normalde hiç olmazdı bende..
günaydın herkese..
ben bennn
bu sabah bende öyleydim, açık eczane bulfum servis beklerken ölçtü normaldi.ama fazla halsiizn üşüyorum ve midem kötü. başımı kaldıramıom.
doktoru aradım yerinde yok... 1 saat sonra görüşücem... burada sormuştum normal denilmişti bende fazla üstünde durmamıştım.. 2 . kez olunca korktum...
halsizlik değil benimki..ellerim titriyor karıncalanıyor.. bembeyaz oluyorum kireç gibi... asla ayakta duramıyorum.. bir yer yere yığıldım bu sefer ise sandalyedeydim hemen yattım yanımdaki puf koltuğa... şuurum kapanıyo gibi hissediyorum... resmen baygınlık geçiriyorum yani =((((
kan değerlerimde iyi çıktı
günaydın herkese..
tansiyonuna baktır bi.o yapıyor olabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?