tatlım düşük tehlikesi yapn benm dr söledi yeşil çaylar fazla tüketilmemeli ama ıhlamur kuş burnu bunlardan korkun lamasn
gÜnaydın gÜzel anneler topİkte cİnsİyetler ÇogalmıŞ bende yarın gİdİcem İnŞallah bellİ olur.
Offf kızlar çok kötüyüm.... Sabah işe geldiğimden beri tuvaletten çıkamadım....
Sabah 1 dilim kepek ekmek bir parça peynir... Fazlasını yiyemiyorum zaten... Onuda işe gelir gelmez istanbul kanalizasyonuna hediye ettim....
Süt içemiyorum meyva yiyemiyorum, yemek yiyemiyorum ne yapıcam ben.. 9 ay makarna yoğur peynir ekmekle geçmez ki((
Eşim de kızmaya başladı hiç beslenmiyorsun diye....
Sabah 1 dilim kepek ekmek bir parça peynir... Fazlasını yiyemiyorum zaten... Onuda işe gelir gelmez istanbul kanalizasyonuna hediye ettim....
Süt içemiyorum meyva yiyemiyorum, yemek yiyemiyorum ne yapıcam ben.. 9 ay makarna yoğur peynir ekmekle geçmez ki((
gÜnaydın gÜzel anneler topİkte cİnsİyetler ÇogalmıŞ bende yarın gİdİcem İnŞallah bellİ olur.
günaydın canım kaç haftalık bebeşin inş öğrenirsn bizese yaz ben meraklıym
denizcğim yedği şeyler hep kabız yapan yemekler bende oldu ılk 2 ay kabızlık pilav makarna yı bırak bak ne yap ben sana söleym sabahları 3 4tane kaysı aç karnına bide mürdün erği bir iki tane bol su iç aç karnıda bu sana çözm olca eminm canm
bugun tam 13 haftalık teyzesi:asigim:
kızlar bol bol su için günde en azından 1 litre çünkü bebegin içerisinde bulunduğu su her 2 saatte bir yenileniyo bu yüzden çok su içersek bebişlerimizin sularıda temiz olur.
kızlar bol bol su için günde en azından 1 litre çünkü bebegin içerisinde bulunduğu su her 2 saatte bir yenileniyo bu yüzden çok su içersek bebişlerimizin sularıda temiz olur.
kızlar birşey sorcam ben sütü sütlü kahve yapıp içebiliyorum anck bebeğime yararlı mı olur zararlı mıbilmiyorumkismile
kızlar birşey sorcam ben sütü sütlü kahve yapıp içebiliyorum anck bebeğime yararlı mı olur zararlı mıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?