2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gÜnaydın gÜzel anneler topıkte cınsıyetler ÇogalmıŞ bende yarın gıdıcem ınŞallah bellı olur.

canım geçmiş olsun 13.haftdan sonra normale dönmeye başlayacağımızı ümit ediyorum... biraz daha sabredeceğiz...
ilk 3 aydan sonrası bebebk için önemli biliyorsun çok takma kafana ...
moralinide yüksek tut bebiş için ..:))

işin zormuş.. allah yardımcın olsun... ama biliyorsun iyi beslenemezsen bu sefer serum takıyorlar.. vucudunun gereksinimlerini karşılamak zorundasın

bende çok fazla tüketilmemeli bitki çayı diye biliorum kızlar özellikle ilk aylarda ve adaçayı

denizcğim yedği şeyler hep kabız yapan yemekler bende oldu ılk 2 ay kabızlık pilav makarna yı bırak bak ne yap ben sana söleym sabahları 3 4tane kaysı aç karnına bide mürdün erği bir iki tane bol su iç aç karnıda bu sana çözm olca eminm canm

kızlar bol bol su için günde en azından 1 litre çünkü bebegin içerisinde bulunduğu su her 2 saatte bir yenileniyo bu yüzden çok su içersek bebişlerimizin sularıda temiz olur.

bugun tam 13 haftalık teyzesi:asigim:

aa aynıyız canm:) bende 13 +2 yim ayın 25 de dr gttm ikili tes yaptlar ense kalınlığı normal dedei ama yaın kan sonucunu alacağm inş ondada sorn yoktr cinsiyetnide %60kıza benziyo ama kesn değil dedi ta martn sonunda söleyecek kesn cinsiyetini

kızlar bol bol su için günde en azından 1 litre çünkü bebegin içerisinde bulunduğu su her 2 saatte bir yenileniyo bu yüzden çok su içersek bebişlerimizin sularıda temiz olur.

evet bende okadar çok su içiyorumki sürekli tuvalete gidiyorumhihoyyyt

kızlar bitki çayı konusundada bana doktor sadece ıhlamut iç dedi..diğerleri risk taşıyor ıhlamur çok faydalı bol tüketebilirsin demişti..

kızlar birşey sorcam ben sütü sütlü kahve yapıp içebiliyorum anck bebeğime yararlı mı olur zararlı mıbilmiyorumkismile

angel maşşallah canım demek 13 haftayı doldurdunuz:teytey:
cinsiyeti ben dün gittim bana söylemedi.bu haftalar çok yanılma olabiliyor bidahaki gelişinde dedi..bende heycanla bekliyorum 15 gün sonrayı...

kızlar birşey sorcam ben sütü sütlü kahve yapıp içebiliyorum anck bebeğime yararlı mı olur zararlı mıbilmiyorumkismile

valla ne bileyim canım ben kahveyi ç.ok severim ama hiç içmiyorum.çünkü kafein zararlı demişti içme düzenli tüketme haftada 1 falan iç demişti<

canım kave fazla tüketme süt içemiyosn yoğurt ye yada peynir bak yiyebiliyosn danone yoğr tüket dr bana sledi

kızlar bi kız ismi düşündüm eşimde çok beğendi kızımız olursa belki koyarız ama bi size sorayım dedim..ela ismi nasıl sizce?????
bide defneyi beğeniyorum..fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…