kizlarrrrr ben fenaaaaaaa grip oldummm başım çatlıcak gibi ağrıyorallahımmm zatn bişi yiyip içmiorum bi de bu grip çıktı başıma offfffff offfffff
tatlım geçmiş olsun
bende de oluyor sıksıktansiyon düşüklüğünden oluyor benim evimde tansiyon aletim var geçende böle yığılıp kaldığımda eşim hemen tansiyonumu ölçtü 6-3 çıktııı çokkk fenaa yaniii dikkat et doktorum bol bol tuzlu ayran içmem gerektiğini söledi.
canım senın yine iyiymiş ben zaten 62-63 le hamile kaldım...insan anlamadan alıyor..demek sebubde mide bulantın olmasa benim gibi 5kg falan alcakmışsın...ohhh bitti sonunda yahu kızlar ne çabuk ilerliyor bu topik böyle..
mopsycim benimde boyum 1.68 anlamıyorum kafam basmıyo yiyemiyorum içemiyorum çok zor bi 3 ay geçirdim buna rağmen 2 kilo almışım yaaaaaa((( nerden geldi bu kilo 62 olmuşum
böyle giderse bir bir adet fil olup çıkıcam.
balık yiyemeyen tek ben değilmişim.
balık yiyemiyorum süt içemiyorum meyve yok bişiy yok çıldırıcam içim hala hiç bişiy almıyo su bile midemi bulandırıyo.
tatlıdan tiksiniyorum ekşiyi içim almıyo.
yediğim tek şey haşlanmış patates(((
ve cuma 2li taram testine gideceğim ödüm kopuyo ya imreniyorum sizin sonuçlarınıza banada dua edin nolur((
bu yoğurt nasıl mayalanıyor ki ben hiç bilmiyorum denemk istedim şimdi tatlı bir yoğurt oluyor diyince.....ben öyle evde mayalanmış ekşi yoğurtlardan nefret ederim bozuk gibi geliyor bana...ama tatlı oluyorsa denemek isterim..bizim burda kapından sütçü geçmiyor geçse alıcam neden yasakki canım ama şişe süt çok güzel yoğurduda güzel oluyor ben kutulardakinide içemiyorum sende şişeden yap canım bol bol yeeee
aa ilk kez duyuyorum nasıl birşey o test canım...nekadar acaba....evde yapılan cinsiyet testi var ama pahalı biraz acaba onunlamı öğrendi...
yok canım 12.haftadan sonra yapılıyor...arkadaslar ense kalınlıgı kacıncı haftada olculuyor yanı ben sımdı 9+0 dayım doktorada 9 martta gıdecem ozamanda 10+1 olcam acaba ozamanmı alcak ense kalınlıgını
bu mesaj ne demek acaba özellikle kırmızıyla işaretlediğim yer bişi anlamdım ben...kızlar bu arada tchibo diye bir mağaza var ,orda bu hafta bebeğime özel teması var..çarşambadan itibaren...ama internet satışları başladı ilgilenenlere...
doktoru aradım yerinde yok... 1 saat sonra görüşücem... burada sormuştum normal denilmişti bende fazla üstünde durmamıştım.. 2 . kez olunca korktum...
halsizlik değil benimki..ellerim titriyor karıncalanıyor.. bembeyaz oluyorum kireç gibi... asla ayakta duramıyorum.. bir yer yere yığıldım bu sefer ise sandalyedeydim hemen yattım yanımdaki puf koltuğa... şuurum kapanıyo gibi hissediyorum... resmen baygınlık geçiriyorum yani =((((
kan değerlerimde iyi çıktı
kizlarrrrr ben fenaaaaaaa grip oldummm başım çatlıcak gibi ağrıyorallahımmm zatn bişi yiyip içmiorum bi de bu grip çıktı başıma offfffff offfffff
günaydın güzel bebbişlerin güzel anneler bu her kesler erkenci nasılsn bugün ?
geçmiş olsun canım 2 hafta önce ben de senin gibiydim malesef çalışarak geçirdim.bol bol c vitamini al canım.:teselli:
çok geçmiş olsun....
bol limonlu ıhlamur içmelisin
tatlım günaydınnn hihoyyyt
uyku düzenim iice bozuldu gec yatamıorum sabah da erkenden kalkıyorumeyvahedigeldismile
fena grip olmuşum kahvaltı edesim yokablamı çağırdım gelsinde bana zorla kahvaltı ttirsin die hihoyyyt
ayyy evet zaten bol bol portakal suyu içiorum kivi yiyorum
canım doktor kesinlikle bitki çayı içme dedi ben zaten bitki çaylarına bayılırım ama doktor öle dediğindn beri içmiorum
bende geçen gün 2 bardak ıhlamur içmiştim doktoruma sormadım bi sorun olurmu acaba ? endişelendim şimdi yaa
bende gripken ıhlamur içmiştin doktor niye içme dediki
cnm bitki çayları düşük tehlikesi yapabiliyomuş o yüzdn dediözellikle ıhlamur için değil ama bitki çayları için gnl olarak içme dedi
ayyy evet zaten bol bol portakal suyu içiorum kivi yiyorum
canım doktor kesinlikle bitki çayı içme dedi ben zaten bitki çaylarına bayılırım ama doktor öle dediğindn beri içmiorum
kızlar huzur hanesinde doğum yapan tanıdığınız yokmu kafam çok karışık doktor ve hastane konusunda
tatlım ıhlamurdan sorn olur mu benm dr hep ıhlamur iç deddi ama ben tiksndm içemiyorm bi sorn olmaz sen içni rahat tut faydalı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?