2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarrrrr ben fenaaaaaaa grip oldummm başım çatlıcak gibi ağrıyor allahımmm zatn bişi yiyip içmiorum bi de bu grip çıktı başıma offfffff offfffff

günaydın güzel bebbişlerin güzel anneler bu her kesler erkenci nasılsn bugün ?

canım senın yine iyiymiş ben zaten 62-63 le hamile kaldım...insan anlamadan alıyor..demek sebubde mide bulantın olmasa benim gibi 5kg falan alcakmışsın...
korkma canım neden kötü çıksın ki..benimde öyle endişelerim oluyordu şimdiden 3lüyü düşünmeye başladım doktorda dedi ki nilüfercim düşünme emin ol ki iyi çıkacak ne hamileler var mesela 45 yaşlında şeker guatr ne ararsan var onlarda bile sağlıklı çocuklarımız oluyor senin hiç bir sorunun yok merak etme dedi...
biz her ihtimalae karşı bütün testleri yapıyoruz falan dedi...biz sağlıklı bireyleriz canım korkma...buarada ismimide yazdım.memn oldum:)
bizim burda kapından sütçü geçmiyor geçse alıcam neden yasakki canım ama şişe süt çok güzel yoğurduda güzel oluyor ben kutulardakinide içemiyorum sende şişeden yap canım bol bol yeeee
bu yoğurt nasıl mayalanıyor ki ben hiç bilmiyorum denemk istedim şimdi tatlı bir yoğurt oluyor diyince.....ben öyle evde mayalanmış ekşi yoğurtlardan nefret ederim bozuk gibi geliyor bana...ama tatlı oluyorsa denemek isterim..
evde yapılan cinsiyet testi var ama pahalı biraz acaba onunlamı öğrendi...
aa ilk kez duyuyorum nasıl birşey o test canım...nekadar acaba....
arkadaslar ense kalınlıgı kacıncı haftada olculuyor yanı ben sımdı 9+0 dayım doktorada 9 martta gıdecem ozamanda 10+1 olcam acaba ozamanmı alcak ense kalınlıgını
yok canım 12.haftadan sonra yapılıyor...
kızlar bu arada tchibo diye bir mağaza var ,orda bu hafta bebeğime özel teması var..çarşambadan itibaren...ama internet satışları başladı ilgilenenlere...
bu mesaj ne demek acaba özellikle kırmızıyla işaretlediğim yer bişi anlamdım ben...

çok geçmişolsun canım..bendede 6.-7.haftalarda oluyordu hemen uzanıyordum ama sonradan geçti...

günaydın güzel bebbişlerin güzel anneler bu her kesler erkenci nasılsn bugün ?

tatlım günaydınnn hihoyyyt
uyku düzenim iice bozuldu gec yatamıorum sabah da erkenden kalkıyorumeyvahedigeldismile
fena grip olmuşum kahvaltı edesim yok ablamı çağırdım gelsinde bana zorla kahvaltı ttirsin die hihoyyyt

geçmiş olsun canım 2 hafta önce ben de senin gibiydim malesef çalışarak geçirdim.bol bol c vitamini al canım.:teselli:

ayyy evet zaten bol bol portakal suyu içiorum kivi yiyorum

çok geçmiş olsun....
bol limonlu ıhlamur içmelisin

canım doktor kesinlikle bitki çayı içme dedi ben zaten bitki çaylarına bayılırım ama doktor öle dediğindn beri içmiorum

canım kendine ii bak bak ben yanlızm evde canı hiç bişey istemesede zorla bişeyler yiyorm geçmiş olsn canm ne güzel ablan da yakın sanrm meyve su ıhlamur falan iç limonlu çorbalar ye bol bol meyve ye atlatrsn bugün inş ben de oldum baktm kendme bigünde iyileştm:)

bende geçen gün 2 bardak ıhlamur içmiştim doktoruma sormadım bi sorun olurmu acaba ? endişelendim şimdi yaa

bende geçen gün 2 bardak ıhlamur içmiştim doktoruma sormadım bi sorun olurmu acaba ? endişelendim şimdi yaa

tatlım ıhlamurdan sorn olur mu benm dr hep ıhlamur iç deddi ama ben tiksndm içemiyorm bi sorn olmaz sen içni rahat tut faydalı bile

cnm bitki çayları düşük tehlikesi yapabiliyomuş o yüzdn dedi özellikle ıhlamur için değil ama bitki çayları için gnl olarak içme dedi

tatlım düşük tehlikesi yapn benm dr söledi yeşil çaylar fazla tüketilmemeli ama ıhlamur kuş burnu bunlardan korkun lamasn

Offf kızlar çok kötüyüm.... Sabah işe geldiğimden beri tuvaletten çıkamadım....
Sabah 1 dilim kepek ekmek bir parça peynir... Fazlasını yiyemiyorum zaten... Onuda işe gelir gelmez istanbul kanalizasyonuna hediye ettim....
Süt içemiyorum meyva yiyemiyorum, yemek yiyemiyorum ne yapıcam ben.. 9 ay makarna yoğur peynir ekmekle geçmez ki((
Eşim de kızmaya başladı hiç beslenmiyorsun diye....

ayyy evet zaten bol bol portakal suyu içiorum kivi yiyorum

canım doktor kesinlikle bitki çayı içme dedi ben zaten bitki çaylarına bayılırım ama doktor öle dediğindn beri içmiorum

allahh allaahh.. ilginnçç.. banada bol bol iç dedi.. adaçayı hariç hepsini içebilirsin dedi...
nezle grip olursan hemen ıhlamur hatta içebilirsen hergün iç dedi..

kızlar huzur hanesinde doğum yapan tanıdığınız yokmu kafam çok karışık doktor ve hastane konusunda

ZEYNEPARZU merhaba canım, bende ist-dayım ve hastane konusunda sıkıntılarım var hala ıyı bır doktor ve hastane bulamadım...
nerde oturuyorsun , nereye yakınsın belki aynı taraflarda oturuyoruzdur... bi faydamız olur.. birbirimize..
linki kopyalayıp yazacağım birazdan...
ben doktor ve hastane tavsıyelrı başlığında bir topic açtım istersen ordan da konuşabliriz,
çünkü burda ıst -da olmayan arkadaşlarımızda var ve onların konusu olmadığı için sıkılabilirler.....
linki kopyalayıp yazacağım birazdan...

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...trol-tahlil-ucretleri-paylasimi-istanbul.html

Son düzenleme:
tatlım ıhlamurdan sorn olur mu benm dr hep ıhlamur iç deddi ama ben tiksndm içemiyorm bi sorn olmaz sen içni rahat tut faydalı bile

saol canım yaa çok rahatladım.ben zaten çay ve kahve içemiyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren tiksinme başladı sadece taze portakal suyu ... ve ıhlamuruda arkadaş ta içmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…