2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tünaydın kızlar,

Öncelikle rahatsız olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Oku oku yeni gelebildim buraya yahu sohbet bayağı koyuymuş :))

arkadaşlar aranızda 13 haftalık haller yada 12 haftalıklar bebeğin harekelerini hissediyomusnuz sanki ben hissediyorm pıt pıt atıy çok az banmı öle geliyo

hamilelikte kansızlık olyomuş onun için bişey yapan var mıbilmiyorumkismile

hmmm türkçe isimmiş canım güzel gerçekten ama biraz uzun dimi..kısa bişi olsa daha iyi olurdu..
kızlar ben sıradan bir isim düşünüyrym ZEYNEP ECE iki isim başka isme ısınamadım :))))dönüp dolaiıp zeynp ece yada zeynep tuba ya geliyorum
zeynep ismini bende çok severim güzel..ece zaten en sevdiğim isimlerden oda arkadaşın kızının ismi...bence kesin ece koy:):lepi:

ben bebe yağı kullanıyorum..lierac güzel canım arkadaşım kullanmıştı...
valla benim kaynım yurtdışında 1 haftadır ona çatlak kremi siparişi verdim bakalım ne alacak kısmetimize....ama muhakkak bebe yağı kullan kesinlikle çatlamıyormuşsun..bana doktorda onu önerdi...ok para harvamana gerek yok dedi...
bide ben bebe yağını banyodan çıkınca bol bol sürüyorum 3 gün sanki yağlı gibi etkisini koruyor dikkatimi çekti güzel yani

tatlıl dr bana grm verdi henüz almadm recete arabada kaldı eşim bugün alacak yazarm sana adını

tatlım şimdi dr arkaşla konuştm kendide hamile bana bnim dr vergiğini alma dedi kako yağı çok iyiyimş ben birazdan alacağm aktardan istersn bunu deneyebilirsn

evt hamilelikte oluşan tüylenmeler döküşüyormuş doktor banada dedi bunu sormuştum yani...
benimde tüyler güçlendi gibi sanki off nefret ediyorum ya ağda yapmam lazım buhafta ..ayhh ne zorrrrrrrrrrrrrrrr

biz geldikkk
2li testimizin sonuçlarını aldık çok şükür herşey normal dr sonuçlar çok güzel dedi
bebeğin kıza benziyor dedi dr
eli ayağı çok düzgün dedi
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı

Çok sevindim hihoyyytdarısı başıma ben haftaya gidicm dr a Allah yardımcımız olsun dua et canım

hihoyyythihoyyythihoyyyt
gözünaydın canım harikaa:lepi:

gözünaydın bozocum darısı başımıza inşallah:)

kaç haftalık bebeğin canım allah hayırlı etsin kesinmi kıza benziyo dedi bende yarın alacağim kan sonucunu:hulya:

Arkadaşlar meraba herkese, nasılsınız?? Bozocum çok sevindim sonucuna. Kıza benzetti demek, bizim doktorumuz ketum valla, net görene kadar söylemiyecek...

gözün aydın darısı başımıza inş.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…