hmmm türkçe isimmiş canım güzel gerçekten ama biraz uzun dimi..kısa bişi olsa daha iyi olurdu..evet yaaa cicişler çikolata yenilince kıpır kıpır oluyolarmışş
bende cuma günü yiyip gitcem :))
buarada canım mekselinanın anlamını sormuştun ya
nette buldum paylaşiim dedim
eski türkçe de 'barış' anlamına gelmektedir.
Orhun yazıtlarında geçmektedir.
Barış manasının yanında türklerin atası manası da vardır...
zeynep ismini bende çok severim güzel..ece zaten en sevdiğim isimlerden oda arkadaşın kızının ismi...bence kesin ece koy:):lepi:kızlar ben sıradan bir isim düşünüyrym ZEYNEP ECE iki isim başka isme ısınamadım :))))dönüp dolaiıp zeynp ece yada zeynep tuba ya geliyorum
tatlışlaaaarrr:)
çatlaklar için bişilerr kullanan varmıı ben hnüz kullanmaya başlamadım haftaya salı doktora gidcm ona sorucam ama kullanan varsa bana bilgi vrsin ltff zemuszemus ben lierac die bi krem ismi duydum bi de burda bitkisel kremler satan bi yer var alışveriş merkezinde badem ve kakao yağı kullan dedi kesinlikle başka bişi kullanmana grek yok dedi doğal olan daha iyi dğilmi sizce???
bi de badm yağı kullanan varmı aranızdaaa tüylenmw yapıyor diyolar ne kadar doğru??
tatlıl dr bana grm verdi henüz almadm recete arabada kaldı eşim bugün alacak yazarm sana adını
bendede kansızlık oldu bana ilaç verdi dr siyah kuru üzüm yiyorm çok sevmiym ama iyi geliyomş
biz geldikkk
2li testimizin sonuçlarını aldık çok şükür herşey normal dr sonuçlar çok güzel dedi
bebeğin kıza benziyor dedi dr
eli ayağı çok düzgün dedi
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
biz geldikkk
2li testimizin sonuçlarını aldık çok şükür herşey normal dr sonuçlar çok güzel dedi
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
biz geldikkk
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
bir kaşık üzüm pekmezi de yiyebilirsin!!!!!!
öyle üzüm yiyemiyorsan
biz geldikkk
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
hihoyyythihoyyythihoyyyt
gözünaydın canım harikaa:lepi:
biz geldikkk
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?