2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angel maşşallah canım demek 13 haftayı doldurdunuz:teytey:
cinsiyeti ben dün gittim bana söylemedi.bu haftalar çok yanılma olabiliyor bidahaki gelişinde dedi..bende heycanla bekliyorum 15 gün sonrayı...

evet ama benm dr neden bana 1 ay snra gel dedi ben bekleyeblirmim okadar başka dr gitmeyi düşünüyorm canm

merhaba hanımlar bugün topiğimiz pek bi kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadailar hoşgeldiniz.

kızlar bi kız ismi düşündüm eşimde çok beğendi kızımız olursa belki koyarız ama bi size sorayım dedim..ela ismi nasıl sizce?????
bide defneyi beğeniyorum..fikriniz nedir?

ala kulağa daha hoş gelıyo cnm bınde kız olursa eylül düşünüyorm

dün bende hastaneye gittim 2 li test için oooo bir sürü şey çıkardılar hiç uğraşamıcam dedim haftaya özele gidicem inşallah
AMA BEBİŞİMİ GÖRDÜMM büyümüş en son gittiğimde 8+5 ti 12+1 dik dün ben takvimden geri gidiyorum boshayallersmile ellerini kolllarını hareket ettiriyodu yüzünü falan gördüm Allahtan dr çok iyiydi yarım saat gösterdi bana :))))

kahvaltıı ettim şimdiii :) bebişm doydu bol bol peynir çeşidi almıştım dün hepsindn yedim kalsiyum alim die bolbol:):)

kızlar bi kız ismi düşündüm eşimde çok beğendi kızımız olursa belki koyarız ama bi size sorayım dedim..ela ismi nasıl sizce?????

ikiside güzel bence bende kız olursa İREM düşünüyorum erkek için hiç düşünmedim :ecrin_bebek:

canım benim çok güsel ikiside bence de..
bizde kız olursa eylül elanaz yada sumina koymayı düşünüyoruz bakalım opuyorumnanaktan

ala kulağa daha hoş gelıyo cnm bınde kız olursa eylül düşünüyorm

bi ela bi defne oylarımızda
çok zor bir işmiş bu isim olayı....
eylülde çok güzel canım zaten eylülde doğacak minişler tam uyumlu....
benim arkadaşımda var kızı eylül...oyüzden düşünmedim...
pelinde hoşuma gidiyor ama..offf hiçbiride tam anlamıyla evet bu diyemiyorum...
ela defne olsun barisırnaşık şey

canım benim çok güsel ikiside bence de..
bizde kız olursa eylül elanaz yada sumina koymayı düşünüyoruz bakalım opuyorumnanaktan

aa elanazı bende dedim eşime yada ela su dedim naz su falan sonuna isim istemiyor..tek olsun dedik..çok zor ama ya karar vermek..
ela çok hoş ama renk demek yani anlamsızmı acaba diyorumbilmiyorumkismile
sumina ne demekmiş???türkçemi ??

Kızlar size bir yakınımım koyduğu ismi söyleyeyyım..ben çok beğendim akrabam olmasa düşünebilirdim...

Mislina.....

Yediuyuyanlardan gelen bir isimmiş.

gözün aydın canım..nasıl farkediyor 12.haftada dimi..bizde dün gördük ya şok olduk nasıl büyümüş..tam bir bebek olmuş maşşallah..dans ediyordu içerde çok şekerdi ....
ikiside güzel bence bende kız olursa İREM düşünüyorum erkek için hiç düşünmedim :ecrin_bebek:

iremde güzel canım hem cennet bahçesi demek anlamı süper...
bizde iremde var teyzemin torunu irem....olmayan bi isim istiyorum tabi bende....
karar veremiyorum..kız ismi bana ait..erkek eşimeyi eşim buldu hemen uluç olacak..bende beğendim hemde tam türkçe bir isim...ben kız ismine karar veremiyorum yardım edin banabilmiyorumkismile

Kızlar size bir yakınımım koyduğu ismi söyleyeyyım..ben çok beğendim akrabam olmasa düşünebilirdim...

Mislina.....

Yediuyuyanlardan gelen bir isimmiş.

ne demekmiş ki acaba???
mislina hoş yani....türkçemi acaba....
bizimde bir tanıdığın koyduğu ismi söyliyeyim size belki koymak isteyen olur çok hoş bir kız ismi..
alisa....türkçe bir isim ve asil soydan gelen demek..anlamda süper...

kizlarr ben de ada il alya düşünüyorum kız olursakaydirigubbakcemile5 yada öykü ile masal düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
erkek olursa da efe ve ege diyoruz bakalımmmmmmm kaydirigubbakcemile

masal pek güzel değil canım..yani nacizane fikrimi söyledim ama ada ve alya süper:lepi:yani masal hanım mesela çok kaba

YA NE GÜZEL HEYCANDAN BEN BU GECE UYUYAMAMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…