angel maşşallah canım demek 13 haftayı doldurdunuz:teytey:
cinsiyeti ben dün gittim bana söylemedi.bu haftalar çok yanılma olabiliyor bidahaki gelişinde dedi..bende heycanla bekliyorum 15 gün sonrayı...
kızlar bi kız ismi düşündüm eşimde çok beğendi kızımız olursa belki koyarız ama bi size sorayım dedim..ela ismi nasıl sizce?????
bide defneyi beğeniyorum..fikriniz nedir?
kızlar bi kız ismi düşündüm eşimde çok beğendi kızımız olursa belki koyarız ama bi size sorayım dedim..ela ismi nasıl sizce?????
merhaba hanımlar bugün topiğimiz pek bi kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadailar hoşgeldiniz.
ala kulağa daha hoş gelıyo cnm bınde kız olursa eylül düşünüyorm
canım benim çok güsel ikiside bence de..
bizde kız olursa eylül elanaz yada sumina koymayı düşünüyoruz bakalım opuyorumnanaktan
gözün aydın canım..nasıl farkediyor 12.haftada dimi..bizde dün gördük ya şok olduk nasıl büyümüş..tam bir bebek olmuş maşşallah..dans ediyordu içerde çok şekerdi ....dün bende hastaneye gittim 2 li test için oooo bir sürü şey çıkardılar hiç uğraşamıcam dedim haftaya özele gidicem inşallah
AMA BEBİŞİMİ GÖRDÜMM büyümüş en son gittiğimde 8+5 ti 12+1 dik dün ben takvimden geri gidiyorum boshayallersmile ellerini kolllarını hareket ettiriyodu yüzünü falan gördüm Allahtan dr çok iyiydi yarım saat gösterdi bana :))))
ikiside güzel bence bende kız olursa İREM düşünüyorum erkek için hiç düşünmedim :ecrin_bebek:
Kızlar size bir yakınımım koyduğu ismi söyleyeyyım..ben çok beğendim akrabam olmasa düşünebilirdim...
Mislina.....
Yediuyuyanlardan gelen bir isimmiş.
aa aynıyız canm:) bende 13 +2 yim ayın 25 de dr gttm ikili tes yaptlar ense kalınlığı normal dedei ama yaın kan sonucunu alacağm inş ondada sorn yoktr cinsiyetnide %60kıza benziyo ama kesn değil dedi ta martn sonunda söleyecek kesn cinsiyetini
teşekkür ederiz.bak yeni bişi daha öğrenim...
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?