2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angel maşşallah canım demek 13 haftayı doldurdunuz:teytey:
cinsiyeti ben dün gittim bana söylemedi.bu haftalar çok yanılma olabiliyor bidahaki gelişinde dedi..bende heycanla bekliyorum 15 gün sonrayı...

EVET CANIM YA DOLDURDUK İNŞALLAH BELLİ OLUR YA BİRSÜRÜ GİYSİLER BEYENDİM ALICAM ONLARI GERÇİ ŞİMDİDEN ADİDAS MONTU BİLE VARkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun adidas montunu yerim ben minnicik bişidir oda..bende gözüme kestirdim adidastan montlar eşortmanlar ama kız erkek belli olsun rengini ona göre alacağım..çok şeker şeyler var ya..kız kıyafetleri daha güzel sanki...pembiş pembiş çok hoşuma gidiyor...
angel sen ne diyorsun isim konusunda bana fikir ver kız ismi elamı güzel defnemi???
sen nekoyacaksın??

kızlar ikili test snucunu aln varmı ben bişey duydum cinsiyetle lakalı %80doğru hcg snucu 50 altıysa erkek olrmus üstü ise kız varmı aranızda barsa paylaşalım bu bilgiyi

canım su ve mina :))
mina kuranda da geçio kutsal bi dağın adı

Kızlar size bir yakınımım koyduğu ismi söyleyeyyım..ben çok beğendim akrabam olmasa düşünebilirdim...

Mislina.....

Yediuyuyanlardan gelen bir isimmiş.

aa evet bizimde arkadaş var mislina kız kardeşlerininde adı mekselina mina bikaçtane daha kız var hepsininki farklı değişik isimler

ben geldim kafaltmı yaptm masayı topladı net başına oturdmmu kalkamıyom

afiyetolsun.<.bizimde karnımız acıktı öğle yemeğini bekliyoruz bakalım...
kızlar nette şimdi okudum çikolata yemek bebişkoyu çok mutlu ediyormuşşkaydirigubbakcemile3
eşşek bunlar yaaa çok güldüm...şimdi bile çikolatadan mutlu oluyorlarkaydirigubbakcemile3

sahra ismi var bide hoşuma giden ama oda çöl demek..ne isim koyarsanız onun anlamını taşırmış ya çocuk..
ilerde bide neye elini atsa kurumasın evladımın oyüzden çöl olsun istemedim..ya ben çok ayrıntılı düşünüyorum herhlade....
ılgın aklıma geldi aman dedim bıkkın gibi...dide diyorum oda iğdeyi anımsatıyor ay dalga geçmesinler sonra...nebileyim benmi saçmalıyorum...sizde düşünüyormusunuz herşeyini??

canım hayırlı olsn bebeği cinsiyetini gördünmü ohaoldumsmile

kızlar ikili test snucunu aln varmı ben bişey duydum cinsiyetle lakalı %80doğru hcg snucu 50 altıysa erkek olrmus üstü ise kız varmı aranızda barsa paylaşalım bu bilgiyi

ben yarın akşamüzeri alacağım.hcg de bakılıyorsa dikkat ederim sonuca canım.

evet yaaa cicişler çikolata yenilince kıpır kıpır oluyolarmışş
bende cuma günü yiyip gitcem :))
buarada canım mekselinanın anlamını sormuştun ya
nette buldum paylaşiim dedim
eski türkçe de 'barış' anlamına gelmektedir.
Orhun yazıtlarında geçmektedir.
Barış manasının yanında türklerin atası manası da vardır...

kızlar ben sıradan bir isim düşünüyrym ZEYNEP ECE iki isim başka isme ısınamadım :))))dönüp dolaiıp zeynp ece yada zeynep tuba ya geliyorum

tatlışlaaaarrr:)
çatlaklar için bişilerr kullanan varmıı ben hnüz kullanmaya başlamadım haftaya salı doktora gidcm ona sorucam ama kullanan varsa bana bilgi vrsin ltff zemuszemus ben lierac die bi krem ismi duydum bi de burda bitkisel kremler satan bi yer var alışveriş merkezinde badem ve kakao yağı kullan dedi kesinlikle başka bişi kullanmana grek yok dedi doğal olan daha iyi dğilmi sizce???
bi de badm yağı kullanan varmı aranızdaaa tüylenmw yapıyor diyolar ne kadar doğru??

evet canm bebişi mutlu ediyo bide dr gideceğinizde bunu herkes duysn çikılota yıyi bebeğin cinsiyetini öğrenmek istedğinizde hemem açıyo baklarını biliyosnz bazı bebeşler göstermiyolar benim ilk bebiş öleydi kızm dr söledi ve ogün öğrendm kızm olacağnı ve 7 aya kadar hep tahmi sölüyodu erkek dmşti ve en snunda çikolata yedim öğle kesnleşti şimdi bi kızm var ikinci ye hamilym

ay çok heyecanlı güzel isimler gördüm arada ama genelde kız ismi sanırım

bizde karar veremeyenlerdeniz şimdilik düşündüğümüz isimler:
kız: nisa - rüya- bahar
erkek: serhat- soner- mert- mustafa (bitanedaha vardı unuttum :) )

kızlar reklam olacak ama tchibonun yeni teması bebeklerle ilgi bir bakın derim. ben bisürü sey aldım

tatlıl dr bana grm verdi henüz almadm recete arabada kaldı eşim bugün alacak yazarm sana adını

benim yengem kullndı badem yağını tüylenme yapmadı aksine onun hamilelikte tüyleri döküldü benimkilerde sanki çoğalıyo:roflol:

çatlaklar için: pahalı kremlere hiç gerek yok
bu biraz da ırsi malesef

ben normal bebekyağı kullancam hatta aldım
eşime diyorum sen hem masaj yapacaksın hem süreceksin hem bebeğimizi seveceksin
ohh iyisin sen planlarda yapılmış diyor hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…