angel maşşallah canım demek 13 haftayı doldurdunuz:teytey:
cinsiyeti ben dün gittim bana söylemedi.bu haftalar çok yanılma olabiliyor bidahaki gelişinde dedi..bende heycanla bekliyorum 15 gün sonrayı...
aa elanazı bende dedim eşime yada ela su dedim naz su falan sonuna isim istemiyor..tek olsun dedik..çok zor ama ya karar vermek..
ela çok hoş ama renk demek yani anlamsızmı acaba diyorumbilmiyorumkismile
sumina ne demekmiş???türkçemi ??
Kızlar size bir yakınımım koyduğu ismi söyleyeyyım..ben çok beğendim akrabam olmasa düşünebilirdim...
Mislina.....
Yediuyuyanlardan gelen bir isimmiş.
ben geldim kafaltmı yaptm masayı topladı net başına oturdmmu kalkamıyom
dün bende hastaneye gittim 2 li test için oooo bir sürü şey çıkardılar hiç uğraşamıcam dedim haftaya özele gidicem inşallah
AMA BEBİŞİMİ GÖRDÜMM büyümüş en son gittiğimde 8+5 ti 12+1 dik dün ben takvimden geri gidiyorum boshayallersmile ellerini kolllarını hareket ettiriyodu yüzünü falan gördüm Allahtan dr çok iyiydi yarım saat gösterdi bana :))))
kızlar ikili test snucunu aln varmı ben bişey duydum cinsiyetle lakalı %80doğru hcg snucu 50 altıysa erkek olrmus üstü ise kız varmı aranızda barsa paylaşalım bu bilgiyi
afiyetolsun.<.bizimde karnımız acıktı öğle yemeğini bekliyoruz bakalım...
Kızlar nette şimdi okudum çikolata yemek bebişkoyu çok mutlu ediyormuşşkaydirigubbakcemile3
eşşek bunlar yaaa çok güldüm...şimdi bile çikolatadan mutlu oluyorlarkaydirigubbakcemile3
afiyetolsun.<.bizimde karnımız acıktı öğle yemeğini bekliyoruz bakalım...
kızlar nette şimdi okudum çikolata yemek bebişkoyu çok mutlu ediyormuşşkaydirigubbakcemile3
eşşek bunlar yaaa çok güldüm...şimdi bile çikolatadan mutlu oluyorlarkaydirigubbakcemile3
kızlar ben sıradan bir isim düşünüyrym ZEYNEP ECE iki isim başka isme ısınamadım :))))dönüp dolaiıp zeynp ece yada zeynep tuba ya geliyorum
tatlışlaaaarrr:)
çatlaklar için bişilerr kullanan varmıı ben hnüz kullanmaya başlamadım haftaya salı doktora gidcm ona sorucam ama kullanan varsa bana bilgi vrsin ltff zemuszemus ben lierac die bi krem ismi duydum bi de burda bitkisel kremler satan bi yer var alışveriş merkezinde badem ve kakao yağı kullan dedi kesinlikle başka bişi kullanmana grek yok dedi doğal olan daha iyi dğilmi sizce???
bi de badm yağı kullanan varmı aranızdaaa tüylenmw yapıyor diyolar ne kadar doğru??
tatlışlaaaarrr:)
çatlaklar için bişilerr kullanan varmıı ben hnüz kullanmaya başlamadım haftaya salı doktora gidcm ona sorucam ama kullanan varsa bana bilgi vrsin ltff zemuszemus ben lierac die bi krem ismi duydum bi de burda bitkisel kremler satan bi yer var alışveriş merkezinde badem ve kakao yağı kullan dedi kesinlikle başka bişi kullanmana grek yok dedi doğal olan daha iyi dğilmi sizce???
bi de badm yağı kullanan varmı aranızdaaa tüylenmw yapıyor diyolar ne kadar doğru??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?