2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
marul yiyin bol bol ayva nar susam bi kaç kaşık çiğneyin

kizlar slmmmm ben çok fenayım hiç kalkamadım hem gripten hem mide bulantısından mahvolmuş durumdayım biraz geçmişi okuyim gelim hemen:ecrin_bebek:

lapacıcım dun fenalasmıstı.. bende bugun oyle oldum

olçtu esım tansıyonumu 9 a 5 normaldede bu sekılde cıkıyrdu

ay dısarda olsam kesın kafamı kırmıstım dusup..ev basımda dondu gozum hıcbıryerı gormedı..

herkesın basına gelebılır dıkkat edın kızlar

benimde bulantılarım vardı 6 . haftadan beri ama 2 hafatadır çıkarıyorum hele 3-4 gündür çok fenayım
iş yerindede çok zor oluyo allahım şu ezan vakti alıpp götürsün inş...
sağlıklı bebişler versin bizlere....

amiiinnn cnm amiiinnnnnnn ben de bankacıydım yaklaşık ay önce bıraktım işi iiki bırakmışım şimdi diorum nasıl yapardım hem iş stresi hem bu şimdi kpss ye hazırlanıorum inşallah bebeklerim uğur getirir banaaa kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.Dr a gittim.İnsanın kendi dr u gibisi yok.Baktı bebişime kıpır kıpır oynuyordu yine.İçerde bir kanama yok ama lekelenme dahi olsa bu düşük belirtisi olabilir dedi.Yine progestana başlayacam.Birde idrar yollarımda iltahap çıktı yine.Normalde çok şikayetim yok amabilmiyorumkismile.Drum bu durum bel ağrılarını açıklar dedi.
Bakalım artık,cinsel ilişki yasak,ağır kaldırmak yasak.Dinlenecez biraz bakalım.Bebişimin iyi olmasına çok sevindim.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yavrum benimŞeniz Şeniz :CüvCüv:

ipekçim canım çok dikkat et aman... geçmiş olsun....Bebişine de kendine de iyi bak tatlım

güzel sonuçlarla gelenlerin gözü aydı darısı bizlerin başına inşallah...
ipekyol sende dikkat et canım kendine...
ben bi listeyi güncelliyim millet yaprak dökümü izliyo bu gün galiba :))))

günaydın kızlar bu gününün erkencisi benim galiba :)
kahvaltıya davetliyim oraya gideceğim öğleden sonra bi geçmiş olsun ziyareti akşama buradayım...

listeyi güncelledim (bi göz atın isterseniz)akşam kontrol ederim inşallah yeni gelişmelerimiz olur :)
öpüldünüz güzel anneler....

güle güllee...afiyet olsun lilacıımm...

günaaydın kızlar opuyorumnanaktanbende kahvaltımı yapıp yine gelirim bebiş acıktı:ecrin_bebek:

günaydınnn milletttt........
yarını iple çekiorummm allahım yardım ettt bislerinde sonuçları güsel çıksınn

Günaydın şekerler bende hastaneye gittim tiroid için kan verdim iş yerime geldim bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan kk ya takılıyorum
dün sini oldum pc arıza yaptı giremedim kk ya nekadar benimsemişim meğer sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…