2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dediğin doğru aslında Allah korusun bebeklerizi nasipse kucağımıza alırız İNŞALLAH

selam güzel anneler
güzel haberlerle dönen annlere gözünüz aydın
cinsiyet tahminleride var ne güzel
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
rahatsız olanlarada Allahtan şifa diliyorum

kızlar galip listede sanırım anneler ay çok heyecanlı ne güzel teker teker belli oluyor nazar değmesin

çok sağolun kızlar darısı sonuç bekleyenlere olsun...bizde 10 gün sonra kontrole gidicez bakalım göstericekmi bizimki:))))

guzel sonuclar almısssınız kızlarrrr hayrlı olsn...

ohhh cınsıyetlerde bellı oluyor

darsı bıze ıns..

mrb kızlar...mide bulantılarınız ne alemde ben hala yemek falan yiyemiyorum...mutfağa giremiyorum...

bende kızımda böyleydim ama çok şükür bunda çok rahatım hiç rahatsız değilim damak tadım değişmedi.aç kalıyorsunuzdur çok zor allah yardımcınız olsun
inş. 3 ay sürer benim kız doğduktan sonra bile bi kaç yıl ağız tadım düzelmedi :)))

inşallah biter böyle bir hayat düşünemiyorum.yaklasık 3 haftadr böleyim ve mafoldum..3.ayın sonunda bitmesini ümit ediyorum çok zormuş..hiç iştahım yok ve devamlı mide bulantısı..çalışıyorum ve çok zorlanıyorum

balıktannnnn fena derecede tıksındım dunde gunum berbat gectı dolapta azcık kalmıstı

fena koktu ayyyy sımdı bıle soyleyınceiğğğğ

tıksındgm seylerle karsılasınca mıdem kolay kolay duzelmıyo

ac ac gecrdım dunumu hamdolsn bugun ıyıym bırgun bır gunumu asla tutmuyo

pembe50 balık kokar normaldede bence kokusuz şeyler tercih edin bi süre

canım bu dönemde balık yemeseydin keşke çünkü ileriki dönmlerde çok sık yemen gerekecek yani şimdiden tiksinmene neden olmuş kötü olmuş yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…