2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlı evlat olsun inşallah cnm...

ee yiğidin malı meydanda olur hemen gösteriyolardır sıpalar:ecrin_bebek::smiley-cool:

selam kızlar
oh be site düzelmiş.:lepi:

kızlar ya sabah sordum ama site bozukdu bide ,
ben rüyamda bebeğim olmuş gördüm. çok tatlıydı ayrılamıyordum ondan, ama alttan iki tane minik dişle doğmuşdu.
acaba sırtım açıkta kalma ihtimalimi yok sayarsak laelaelaelaelae ne anlama gelir acep yaa çok merak ediyorum.
umarım hayırdır.opuyorumnanaktan

canım siş çıkması iyidir. bebeğinin sağlıklı olduğunu işaret eder ama rüyada diş dökülmesini iyi saymazlar.
kokulacak bişey yok Allahın izni ile.
selamlar.

hayır olsun canım bende askeri bi gemideydim yineboshayallersmile

slm kızlar biz doktordan geldik herşey yolunda ve iyiki doktorumu hastaneyi değiştirmişim çok tatalı şeker bir doktor bulduk ve çok daha uygun bir hastane :CüvCüv:veeeeeeeeeee minik bebeşim kıpırdıyordu kızlar o kadar güzelki eli kolu artık tamamen belli canım benim ayın 15 inde tekrar gideceğiz belki cinsiyetini öğrenebiliriz ve 2 li test olabilir ama ben yaptırmayı düşünmüyorum

canım zaten ben kuşadasında oturuyorum ve yaza bol bol yüzmeyi düşünüyorum

canın baktım kimsecikler yok pc başında bende biraz temizlik yaptm 3 gündür eve süpürmemiştm eğer olurda düşünürse kuş adasını inş görüşürz şimdlik karasız nere gideceğimize bi kuş adası kaldı gitmediğim

bebeğininömrü uzamış canım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gözün aydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ölü diriye kavuşmaktır

hastane ve doktor bizi bilgilendirme konusunda çok önemli senin adına sevindimikili test yaptırmayı neden düşünmüyonbilmiyorumkismile

bebeğininömrü uzamış canım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gözün aydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ölü diriye kavuşmaktır

teşekkür ederim de ben ölü görmedim. bebeğim (olmuştu)doğmuştu demek istedim.
ölü diriye geliyosa bilmiyorumkismile şimdiii

gözün aydın en güzel. opuyorumnanaktan

selam kızlar ikili test raporumuz çıktı,herşey yolunda gayet normal durumumuz rahatladık epey...yeni cinsiyet tahminleri var galiba gözünüz aydın olsunn...

bnck canım nasıl olsa sonuç kötü olursa olsun kimsenin elinden birşry gelmez sanırım payıda var ben düşünmüyorum sanırım yaptırmayacağım eşimde bana bıraktı hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur inş.

selam kızlar ikili test raporumuz çıktı,herşey yolunda gayet normal durumumuz rahatladık epey...yeni cinsiyet tahminleri var galiba gözünüz aydın olsunn...

seninde gözün aydın sleepy...kaydirigubbakcemile5 bu cumarteside ben gidicem bakalım.

kızlar huzur hastanesine gittim gamze hanım diye bir doktor ve çok şeker fiyatlar çok uygun muyane 12 tl normal doğum 200 tl ve epidural sormayı unuttum ama en fazla 500 olur sanırım zorunlu sezeryan 400 isteğe bağlı 1000 ytl bence çok uygun ve en önemlisi doktor çok güleryüzlü ve çok tatlı benim şimdiye kadar gittiğim doktorların ene sıcakkanlısı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…