2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmmm geçmiş olsun ya dikkat et kendine ben sana dışarı çık falan diyordum ama çıkma canım sen Allahım korusun seni

:lepi:
:lepi::lepi:canım benim insan bebeğini görünce nasıl rahatlıyor değilmi?dikkat et canım kendinede bebeğede

bende hemen uyanınca gözümü burda açıyorum çook sevdim burayı:lepi:

bis kahvaltımısı yapıp geldikkkkk.....
ayy evet ya görünce nasıl rahatlanılıyo bebişleri...
bende yarın görücem nasipse inşallah iyidir meleğim....
ikili testimizde yarın olacak bakalım

bis kahvaltımısı yapıp geldikkkkk.....
ayy evet ya görünce nasıl rahatlanılıyo bebişleri...
bende yarın görücem nasipse inşallah iyidir meleğim....
ikili testimizde yarın olacak bakalım

güzel haberlerle gelirsin canım İnşallah.Bende ayın 10 da gidicem test için ama günler geçmiyor hiçbilmiyorumkismile

günaydın caycay.. tiroid bende vericem bu hafta.. açlık gerekiyormu onun için?

Herkese merhaba.Bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah.Bu ikinci doğumum ilkiyle arasında tam on yıl var.Hamileliği unutmuşum,on yıl aradan sonra zor geliyor.Bu hafta kanamam oldu Progeston kullanıyorum.ınşallah bütün hamilelerin sağlıkla yavrularına kavuşmasını dilerim.

hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin allah... güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim..
bendede oldu kanama.. bende progestan kullandım.. şimdi sorun yok çok şükür...

günYDIN ŞEKERLER...
kızlar ben hastahaneyi aradım kanda ikili test sonucuma 18 binde 1 negatif dediler çok seindim...
betada 75 gibi bişeymiş....acaba beta ne anlama geliyor normalmi...daha doktorla görüşemedim

günaydın herkese,,hastaneden geldim ikili test sonucumu aldım gayet normal çıktı Allah'a çok şükür,,

Günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan

test sonuçlarını alan arkadaşlarımıza gözünüz aydın diyorum bende kısmetse yarın alacağım çok merak ediyorum bakalım ne olacak.

günYDIN ŞEKERLER...
kızlar ben hastahaneyi aradım kanda ikili test sonucuma 18 binde 1 negatif dediler çok seindim...
betada 75 gibi bişeymiş....acaba beta ne anlama geliyor normalmi...daha doktorla görüşemedim

Mopsy kızın mı olacak yoksa :))) burda arkadaşlar bi değerden bahsediyorlardı ikili test te 50 den yukarı olursa kız oluyomuş yanlış hatırlamıyorsam. Beta denilen acaba o mu CADIARZU

Mopsy kızın mı olacak yoksa :))) burda arkadaşlar bi değerden bahsediyorlardı ikili test te 50 den yukarı olursa kız oluyomuş yanlış hatırlamıyorsam. Beta denilen acaba o mu CADIARZU

aa cinsiyeti belirliyormu:ecrin_bebek:
kız demek..ay inşallah canım inşalla.....
son günlerde içime kız doğuyor benimde...sağlıkla olsunda hayırlısıysa kız olsun :lepi:

Benim de 34 gibi bi rakam çıktı doktora sordum yok öle bişi dedi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…