lapacıcım dun fenalasmıstı.. bende bugun oyle oldum
olçtu esım tansıyonumu 9 a 5 normaldede bu sekılde cıkıyrdu
ay dısarda olsam kesın kafamı kırmıstım dusup..ev basımda dondu gozum hıcbıryerı gormedı..
herkesın basına gelebılır dıkkat edın kızlar
slm kızlar.Dr a gittim.İnsanın kendi dr u gibisi yok.Baktı bebişime kıpır kıpır oynuyordu yine.İçerde bir kanama yok ama lekelenme dahi olsa bu düşük belirtisi olabilir dedi.Yine progestana başlayacam.Birde idrar yollarımda iltahap çıktı yine.Normalde çok şikayetim yok amabilmiyorumkismile.Drum bu durum bel ağrılarını açıklar dedi.
Bakalım artık,cinsel ilişki yasak,ağır kaldırmak yasak.Dinlenecez biraz bakalım.Bebişimin iyi olmasına çok sevindim.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yavrum benimŞeniz Şeniz :CüvCüv:
hoşgeldin canım aramıza
bis kahvaltımısı yapıp geldikkkkk.....
ayy evet ya görünce nasıl rahatlanılıyo bebişleri...
bende yarın görücem nasipse inşallah iyidir meleğim....
ikili testimizde yarın olacak bakalım
günaydın güzel anneler....
Günaydın şekerler bende hastaneye gittim tiroid için kan verdim iş yerime geldim bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan kk ya takılıyorum
dün sini oldum pc arıza yaptı giremedim kk ya nekadar benimsemişim meğer sizleri
Herkese merhaba.Bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah.Bu ikinci doğumum ilkiyle arasında tam on yıl var.Hamileliği unutmuşum,on yıl aradan sonra zor geliyor.Bu hafta kanamam oldu Progeston kullanıyorum.İnşallah bütün hamilelerin sağlıkla yavrularına kavuşmasını dilerim.
günYDIN ŞEKERLER...
kızlar ben hastahaneyi aradım kanda ikili test sonucuma 18 binde 1 negatif dediler çok seindim...
betada 75 gibi bişeymiş....acaba beta ne anlama geliyor normalmi...daha doktorla görüşemedim
Mopsy kızın mı olacak yoksa :))) burda arkadaşlar bi değerden bahsediyorlardı ikili test te 50 den yukarı olursa kız oluyomuş yanlış hatırlamıyorsam. Beta denilen acaba o mu CADIARZU
Mopsy kızın mı olacak yoksa :))) burda arkadaşlar bi değerden bahsediyorlardı ikili test te 50 den yukarı olursa kız oluyomuş yanlış hatırlamıyorsam. Beta denilen acaba o mu CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?