Gözünaydın canım. Doktorum benden direkt amniyosentez istemişti yaşım itibari ile. Ama ben riskleri düşününce yapılacak ikili testin sonucuna göre karar vereceğim..Sonuç iyi çıkarsa yaptırmayı düşünmüyorum. Tabii bu benim fikrim.
günaydınlar
yaren gözün aydın çok güzel darısı bizlere inş..
Herkese merhaba.Bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah.Bu ikinci doğumum ilkiyle arasında tam on yıl var.Hamileliği unutmuşum,on yıl aradan sonra zor geliyor.Bu hafta kanamam oldu Progeston kullanıyorum.İnşallah bütün hamilelerin sağlıkla yavrularına kavuşmasını dilerim.
sende cetvel yapsana canım..
Guzel anneler nasilsiniz? uzun zamandir giremedim..
ben 47 kilodan 54 kilo oldum ve henüz 14 haftalık hamileyim. 9 ay sonunda yuvarlanacam galiba
canım kilona dikkat et ilerde daha çok kilo alacağız. doğum ve sonrası için çok zor olur. naçizane fikrim tabii. yerimseniben
mrblar senin normal gebelikmi nickmi benziyo yoksa tanışıyormuyduk..
canim senin boyun kac? galiba burda en hizli kilo alanlardaniz sen ikimiz :kedi: ben 52 (hatta 51) ile basladim suan tam kacim bilmiyom ama sanirim en az 56-57 civarindayim.. napcaz? boyle mi devam etcez? :dance:
nerelerdeydin dün seni arıyolardı :)
canim senin boyun kac? galiba burda en hizli kilo alanlardaniz sen ikimiz :kedi: ben 52 (hatta 51) ile basladim suan tam kacim bilmiyom ama sanirim en az 56-57 civarindayim.. napcaz? boyle mi devam etcez? :dance:
ayrıca benimki hep son adet tarihinden bir hafta ilerde çıkıyor. inşallah bir problem yoktur. görüşürüz...
gözünaydın canım..demek oğluşun oluyor süperrr:)))allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin...hepinize selamlar güzel anneler ve tatlı bebişler.şimdi doktordan geldik eşimle. ikili test için kan verdik. rutin idrar testi falan. doktorumuz ense kalınlığını ölçtü. 1.2mm çıktı. çok iyi dedi çok şükür. bebişiniz erkek dedi hem de kesin dedi. nasıl hareketliydi kuzum. doktor şuna bak içerde maç yapıyor sanki dedi.hayırlısıyla inşallah bugün güzel haberler aldık. darısı diğer annelerin başına. yarın öğleden sonra ikili test sonucumuzu alıcaz. inşallah onda da bir problem çıkmaz. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere...
yaren senin ikili okadar kötü değil ki bende netten biraz araştırdım ikiliyi yani 250/1 olablara kesin amniyo diyorlar..500/1 ise bazı doktorlar riskli buluyor..tekrar ikili falan isteyebiliylarmış...seninki 4binlerde anladığım kadarıyla...Hoşgeldin Hekate aynı durumdayız benimde 10 yıl var. Hem unutmuşum hem de zor oluyor gerçekten. Şimdi kendime çok kızıyorum neden bu kadar bekledim diye.
boyum 1.65. doktor normal suan normal olman gereken kilona geldin bundan sonra cocuk için alacaksın dedi. esim bu halimden cok memnun vucudum kıvrımlandı. Ama bundan sonrasi pek iyi durmaz
ayrıca benimki hep son adet tarihinden bir hafta ilerde çıkıyor. inşallah bir problem yoktur. görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?