2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suraycığım bu benim ikinci doktorum. İlkini sırf bu yüzden bıraktım. Bana ilk gittiğim günden beri amniyosentez diye tutturdu. Oysa 35 yaş sınırı 3 yıl önce kaldırılmış. Araştırırsan görürsün. Ayrıca ben Amniyo yapılacaksa Ankara tercihim. İlk prof kendisi yapıyordu. Çok uzattım ama 2 li 1/4500 çıktı 3 lü ve ayrıntılı usg de iyi çıkarsa bende yaptırmam sanırım.İnşallah sonuşların iyi çıkar canım, dualarım seninle.

Hoşgeldin Hekate aynı durumdayız benimde 10 yıl var. Hem unutmuşum hem de zor oluyor gerçekten. Şimdi kendime çok kızıyorum neden bu kadar bekledim diye.

ben 47 kilodan 54 kilo oldum ve henüz 14 haftalık hamileyim. 9 ay sonunda yuvarlanacam galiba

canim senin boyun kac? galiba burda en hizli kilo alanlardaniz sen ikimiz :kedi: ben 52 (hatta 51) ile basladim suan tam kacim bilmiyom ama sanirim en az 56-57 civarindayim.. napcaz? boyle mi devam etcez? :dance:

hepinize selamlar güzel anneler ve tatlı bebişler.şimdi doktordan geldik eşimle. ikili test için kan verdik. rutin idrar testi falan. doktorumuz ense kalınlığını ölçtü. 1.2mm çıktı. çok iyi dedi çok şükür. bebişiniz erkek dedi hem de kesin dedi. nasıl hareketliydi kuzum. doktor şuna bak içerde maç yapıyor sanki dedi.hayırlısıyla inşallah bugün güzel haberler aldık. darısı diğer annelerin başına. yarın öğleden sonra ikili test sonucumuzu alıcaz. inşallah onda da bir problem çıkmaz. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere...

canim senin boyun kac? galiba burda en hizli kilo alanlardaniz sen ikimiz :kedi: ben 52 (hatta 51) ile basladim suan tam kacim bilmiyom ama sanirim en az 56-57 civarindayim.. napcaz? boyle mi devam etcez? :dance:

senin takvimmi yanlış yoka 15. haftadamısın gerçektende karabaşım sempatiksalakcinni

ayrıca benimki hep son adet tarihinden bir hafta ilerde çıkıyor. inşallah bir problem yoktur. görüşürüz...

boyum 1.65. doktor normal suan normal olman gereken kilona geldin bundan sonra cocuk için alacaksın dedi. esim bu halimden cok memnun vucudum kıvrımlandı. Ama bundan sonrasi pek iyi durmaz

ayrıca benimki hep son adet tarihinden bir hafta ilerde çıkıyor. inşallah bir problem yoktur. görüşürüz...

ilerde olması kötü değilki canım. benim arkadasımın 20 gün önde gidiyordu. gelişimini erken tamamlıyorlar. beklenen tarihten biraz daha önce dogum yapabilirisin

kızlar ben bugün 11+1 haftalık hamileyim. dün istifra etmekten gözlerime kan çöktü. iştahsızlık var. benim gbi yemek yiyemeyen anne adayları ne yapıyor. bilgi verebilirler mi?

gözünaydın canım..demek oğluşun oluyor süperrr:)))allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin...
Hoşgeldin Hekate aynı durumdayız benimde 10 yıl var. Hem unutmuşum hem de zor oluyor gerçekten. Şimdi kendime çok kızıyorum neden bu kadar bekledim diye.
yaren senin ikili okadar kötü değil ki bende netten biraz araştırdım ikiliyi yani 250/1 olablara kesin amniyo diyorlar..500/1 ise bazı doktorlar riskli buluyor..tekrar ikili falan isteyebiliylarmış...seninki 4binlerde anladığım kadarıyla...
boyum 1.65. doktor normal suan normal olman gereken kilona geldin bundan sonra cocuk için alacaksın dedi. esim bu halimden cok memnun vucudum kıvrımlandı. Ama bundan sonrasi pek iyi durmaz

bundan sonra sadece göbekten alsak bari...her ay 1 kg alsak tam geliyor ama sonraki aylar nasıl olacak bakalım....

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ..bugün işe gitmedim evde işlerim var..malum vücut temizliğ yapacağım...:))
ütüm falan vardı onları yaptım...yemek yaparım.akşamüzeri canım isterse bi alışveriş merkezine gidip elbise bakayım diyorum ama havamda olursam artık bilemiyorum...
sizi öptüm kızlar sonra görüşürzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…