ya kızlar bide kilo konusunda benim arkadaş 26 kilo aldı hamileliğinde..doğum yapalı 6 ay falan oldu kala kala 6 kgsu kalmış....bana d,yor hiç korkma doğum kilosu çabuk gidiyor falan dedi ama bünye diye düşünüyorum....
emzirmekte çok önemli kilo ozaman daha rahat gidiyormuş
günYDIN ŞEKERLER...
kızlar ben hastahaneyi aradım kanda ikili test sonucuma 18 binde 1 negatif dediler çok seindim...
betada 75 gibi bişeymiş....acaba beta ne anlama geliyor normalmi...daha doktorla görüşemedim
canım bu benm ikinci hamililiğim ilk hamileliğimde 16 kilo aldım dğum yaptğm anda 8 kilo verdim 4 k,lo bebeğim doğdu 4 kiloda öle gitti 8 kiloyuda 5 ayda verdim hemede yiyerek sütüm olsn diye bol yedim hiç korkunz olmasn veriliyo kilolar bide vücut yapısyla alakalı:kedi:
Kizlar bide gobusleriniz cikti mi? yani disardan bakanlar hamile oldugunuzu anlayabiliyor mu? benimki biraz cikti ama hic hamile gibi degil de sisko gibi duruyom aklinialirimsmile
caım senin degerlerin daha iyi cıkmıs
benimde dısardan belli olmaya basladı ama daha kilo mu yoksa bebek mi tanımayanlar cıkartamıyor. tanıyanlar hemen anladı. önceden içine göcüktü resmen karnım :) simdi top yutmus gibiyim
Kizlar bide gobusleriniz cikti mi? yani disardan bakanlar hamile oldugunuzu anlayabiliyor mu? benimki biraz cikti ama hic hamile gibi degil de sisko gibi duruyom aklinialirimsmile
kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?
kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?
kızlar günyadın
hayırlı haberlerle gelen arkadaşlarımın gözü aydın
cinsiyetler belli oluyor ne güzel inş bende 13ünde gittiğimde belli olur çok merak ediyorum tabi önemli olan sağlığı
şekerpembenin kardeşi benden selam ilet ablana çok özletmesin kendini
bende birazdan eşimle merkeze gidicem inş kendime 1 pantolon bulurum
mrb kızlar bebişleriniz kaç gram?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?