2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bu benm ikinci hamililiğim ilk hamileliğimde 16 kilo aldım dğum yaptğm anda 8 kilo verdim 4 k,lo bebeğim doğdu 4 kiloda öle gitti 8 kiloyuda 5 ayda verdim hemede yiyerek sütüm olsn diye bol yedim hiç korkunz olmasn veriliyo kilolar bide vücut yapısyla alakalı:kedi:

günYDIN ŞEKERLER...
kızlar ben hastahaneyi aradım kanda ikili test sonucuma 18 binde 1 negatif dediler çok seindim...
betada 75 gibi bişeymiş....acaba beta ne anlama geliyor normalmi...daha doktorla görüşemedim

caım senin degerlerin daha iyi cıkmıs

insallah veririz insallah.. ama benim vermeyi degil de almayi seven bir yapim var. 18 yasindan beri rejim yaparak kendimi formda tutuyordum..

Kizlar bide gobusleriniz cikti mi? yani disardan bakanlar hamile oldugunuzu anlayabiliyor mu? benimki biraz cikti ama hic hamile gibi degil de sisko gibi duruyom aklinialirimsmile

benimde dısardan belli olmaya basladı ama daha kilo mu yoksa bebek mi tanımayanlar cıkartamıyor. tanıyanlar hemen anladı. önceden içine göcüktü resmen karnım :) simdi top yutmus gibiyim

kızlar günyadın
hayırlı haberlerle gelen arkadaşlarımın gözü aydın
cinsiyetler belli oluyor ne güzel inş bende 13ünde gittiğimde belli olur çok merak ediyorum tabi önemli olan sağlığı
şekerpembenin kardeşi benden selam ilet ablana çok özletmesin kendini
bende birazdan eşimle merkeze gidicem inş kendime 1 pantolon bulurum

ikinci doğumunu yapmş olarak söyleyem normal doğmda daha çabuk veriliyo kilo sezeryanda biraz zor şimdiki dr lar hemen sezryan diyolar ben 4 kilo dğrdum kızımı şimdiki dr um şaşırıyo nasıl normal yaptırdlar bu kadar kilolu bebeği yine normal isteyeceğim bunu ama benm dr şimdiden bana söledi kilolu olursa sezeryan olur ddedi bende şartlar normal giderse istemiyorm dedim arkadar

benimde dısardan belli olmaya basladı ama daha kilo mu yoksa bebek mi tanımayanlar cıkartamıyor. tanıyanlar hemen anladı. önceden içine göcüktü resmen karnım :) simdi top yutmus gibiyim

ayyy iste zayif olunca oyle tatli gobus cikyomus, yani yuvarlak top yutmus gibi falan opuyorumnanaktan benim belim kalinlasti ve sekilsiz sanki tam gobekten kilo almis gibi duruyom. ablamin bizimle ayni haftalarda olan bir arkadasini gordum kendisi cok zayif ve karni cok tatli duruyordu yus yuvarlak.. :CüvCüv:

Kizlar bide gobusleriniz cikti mi? yani disardan bakanlar hamile oldugunuzu anlayabiliyor mu? benimki biraz cikti ama hic hamile gibi degil de sisko gibi duruyom aklinialirimsmile

henüz belirginleşmedi akşamları daha çok çıkıyo o zaman belli oluyo biraz:CüvCüv:

rakadaşlar hani şu tez varya ikli test sonucu hcg 50 üstü olanda %80 kız oluyomu sizde bakın tutuyomu benm ikli test hcg 66 cıktı dr um kıza benziyo dedi bi araştralım bakalım doğruluk payı yüzde kaç ha bide ben bi sitede araştrm bi ünüversitede araştıırmşlr bu testi 266 kız bebekte doğrulanmış kızlarn kan değerleri daha yüksekmiş

kızlar haziran annlerinin bi topiği var göbüşerin resimlerini koymuşlar bende açmak itedim ama sizlerde ilgilenirmisiniz bilemedim ne dersiniz açalımmı
hem merkatan kurtuluruz çünkü benim etrafımda benimle aynı zamnada bi hamile yok kıyaslamam mümkün olmuyor

kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?

kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?

canım ben elevitle beraber kullanıodum ama doktor folik asidi bırakmamı söledi,,bence sen de doktoruna bi danış çünkü 13 haftayı da geçmişsin...

ben de elevitle beraber kullaniyodum sonra elevitin icerigini oudum ve gunluk ihtiyacimizi karsilayacak kadar folik asit icerdigini farkettim ve folik asidi biraktim.. dr la danismadim cunku dr-m zaten vitamin de yazmamisti bana kendim icmeye baslamistim..

:) Aleykm selam

hamileliğimin ilk başında folik asit kullanıyodum o bittince doktor elevit verdi şindi sadece onu kullanıyorm:ecrin_bebek:

ben kullanıyorum canm folık asit çok önemli bebeğin gelişimi icin satan bi kutu kullanıyosn vitamin alıyorm ilacın ismi elevet kan ilacıda ilaıyom folik asit ilacı bittimi kullanmayacağım amama vitamini sürekli kullanacağm bide bnm dr kalsiyum ilacı verdi ona başlamadm şim biraz daha bekeleyecğm dr a kalırsa onuda iç dedei bitanesi bittsin ilacın ondan snra başlayacağm ben hiç süt içemeiyom canm istemiyo nprmalde gün en bir bardal içemezsen yoğrt ye ayran iç canm önemli çünkü bebeğin kemek gelişimi içinlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…