2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben çok kilo alacam gibi 63le başladım 65 oldum çok yiyorumda
iğnede çok yedim çok genişlicem siz şükredin kızlar :)))

1 kilo alsam daha ne isteyim :)

görüsürüz canım. bende elbise aldım cok sirin. birde hamile etegi aldım :) fiyatlar biraz pahalı tabi

senin takvimmi yanlış yoka 15. haftadamısın gerçektende karabaşım sempatiksalakcinni

ya bu konu benim de kafami karistiryo.. SAT-a gore gercekten 15 haftayim ve Agustosta dogum yapcam. Ama ultrasonda hep 2 hafta geride gosteriyor, benim adetim duzensizdi o yuzden gec dollenme vardir kesin ve eylulde dogum yapacaigmi dusunuyorum. O yuzden tickeri SAT tarihine gore yaptim ama Eylul annelerin bolumundeyim. iste hikayemiz boyle hayirlisiyla saglikli gelsinhepimizin bebisimiz insallah!! :lepi:

Ben 54 ile hamile kaldım 56 olmuşum doktora kalsa ilk 3 ayda hiç almasan da olur dio ama nerdeee,,ben hayatımda açlık nedir yeni öğreniorumm sanırımmm....

canım ayyy oglusun mu olacak. gözün aydın

alın kiloları bişey olmaz bebişler gelsin bi koşturmaya başlasınlar bizi hepsi gider :))) hatta çok fazlasını veririz :)))

görüsürüz canım. bende elbise aldım cok sirin. birde hamile etegi aldım :) fiyatlar biraz pahalı tabi

hayırlı olsun canım...elbise nasıl bişi foto koysana..bende ne bakacağımı şaşırıyorum böyle bi sinir basıyo mağzada beni......

boyum 1.65. doktor normal suan normal olman gereken kilona geldin bundan sonra cocuk için alacaksın dedi. esim bu halimden cok memnun vucudum kıvrımlandı. Ama bundan sonrasi pek iyi durmaz

evet, boyuna gore baya zayifmissin. zayiflara 20 kilo falan almaya izin veriliyor galiba dm.. insallah saglikli olalim da saglikli bebek dunyaya getirelim. baskasi bos diyorum ama yine de takiyorum cunku benim boyum 163 ve 51,52 kilo ile tam normaldim. simdi kendimi sisko hissedyom kafamçokkarıştı

günaydın kızlar bebişler nasıl yeni gelen arkdaş sizde hoşgeldiz ikili tes sonucu alan arkadaşlara gözü aydın inş herkesn sonuçları temiz çıkar

Naber kızlar napıyosunuz ablamın yerıne gırıyorum merak etmıs nasılsınz dıye :) Bu arada cınsyetı bellı olan herkesı tbrk edıo ablam .. ! :)

ya kızlar bide kilo konusunda benim arkadaş 26 kilo aldı hamileliğinde..doğum yapalı 6 ay falan oldu kala kala 6 kgsu kalmış....bana d,yor hiç korkma doğum kilosu çabuk gidiyor falan dedi ama bünye diye düşünüyorum....
emzirmekte çok önemli kilo ozaman daha rahat gidiyormuş

canım gözün aydın prensini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

benim 14.000de 1 cıkmıstı. doktor iyi sonuclar demişti rakam ne kadar yüksek olursa olma olasılıgı o kadar düşük demek mi kızlar

birde canım normal dogumdaki kiloyu vermek daha kolay diye duydum. karındaki sislik kalmıyormus normal dogumda. bende insallah normal dogum istiyorum

Kizlar bide gobusleriniz cikti mi? yani disardan bakanlar hamile oldugunuzu anlayabiliyor mu? benimki biraz cikti ama hic hamile gibi degil de sisko gibi duruyom aklinialirimsmile

neyse ben çıktım şeker anneleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…