mrb kızlar bebişleriniz kaç gram?
ikinci doğumunu yapmş olarak söyleyem normal doğmda daha çabuk veriliyo kilo sezeryanda biraz zor şimdiki dr lar hemen sezryan diyolar ben 4 kilo dğrdum kızımı şimdiki dr um şaşırıyo nasıl normal yaptırdlar bu kadar kilolu bebeği yine normal isteyeceğim bunu ama benm dr şimdiden bana söledi kilolu olursa sezeryan olur ddedi bende şartlar normal giderse istemiyorm dedim arkadar
kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?
canım ayyy oglusun mu olacak. gözün aydın
usg kağıdında yazıyo canm bebeişn ağırlığı boyu bebenm bebşimin 12 haftalıkken boy 8 cm 9g ağrlığı daha çok küçk teyzesi ama bi hareket ediyo bi takla atıyo teyzesi boyu küçük ama hünerler çok büyük parmağnı ağzına götriydogamyoncuiremsu
gerçekten mi o kadar net belli oluyo mu ayy çok mrklandım dr a gidicm günü iple çekiyrm
masallah yaa orenmıssınız cınsıyetlerı bende bu cmts gıtcem dr 12 2 olcaz bellı edermı acaba cok merak edıyorum
süper melos vallahı çok merak ettim doktara bir an evvel gidip görmek istiyorum son giitiğimde bi karaltı şeklinde idi bu kadar net döndüğünü takla attığını görebilecekmiyim acaba bende
inş canm sende bebişini görürsün neler yaptğnı harlı sağlıklı olur canm inşlah bebeğin
Hoşgeldin Hekate aynı durumdayız benimde 10 yıl var. Hem unutmuşum hem de zor oluyor gerçekten. Şimdi kendime çok kızıyorum neden bu kadar bekledim diye.
günaydın caycay.. tiroid bende vericem bu hafta.. açlık gerekiyormu onun için?
evet tatlım benm dr hep altan baktı 12 haftaya kadar bebeğin her şeyni daha yakından ve net gösteriyo 10 haftalıkken bay bay yapıydu insan nekedar mutlu oluyo içinde bi varlığn buyüdüğünü görüyosn alllah bu sevgiyi herkese yaşatsn inş alllah herkesn gönlüne verr inşalllahdelikafadulden
amin canım amiiinnn...
bozocum şekerim şimdi listeyi buraya taşıycam atknin listede tüm bilgiler vardı onu bulayım tek tek yazacağım...
benim hiç alttan bakmadı bakalım bu defa nsl olur Amin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?