2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktorlar alısmıslar sezeryana. onlar için söküğü diker gibi bisey sezeryan dogum.

kızlar folik asitle vitamin ilacını birlikte kullanan var mı?doktor ikisinide kullanmamı söledi ama ben içemiyorum.hangisini tercih edeceğimide bilmiyorum.Bide bu aylarda kaç bardak süt içmek gerekiyo?

doktor bana da elevit verdi. elimde folik asit kaldı onlarıda içeyim mi dedim. bitene kadar kullan dedi. folik asit'in fazlasını zaten vücut atıyormus

mrb kızlar bebişleriniz kaç gram?

usg kağıdında yazıyo canm bebeişn ağırlığı boyu bebenm bebşimin 12 haftalıkken boy 8 cm 9g ağrlığı daha çok küçk teyzesi ama bi hareket ediyo bi takla atıyo teyzesi boyu küçük ama hünerler çok büyük parmağnı ağzına götriydogamyoncuiremsu

gerçekten mi o kadar net belli oluyo mu ayy çok mrklandım dr a gidicm günü iple çekiyrm

masallah yaa orenmıssınız cınsıyetlerı bende bu cmts gıtcem dr 12 2 olcaz bellı edermı acaba cok merak edıyorum

süper melos vallahı çok merak ettim doktara bir an evvel gidip görmek istiyorum son giitiğimde bi karaltı şeklinde idi bu kadar net döndüğünü takla attığını görebilecekmiyim acaba bende

gerçekten mi o kadar net belli oluyo mu ayy çok mrklandım dr a gidicm günü iple çekiyrm

evet tatlım benm dr hep altan baktı 12 haftaya kadar bebeğin her şeyni daha yakından ve net gösteriyo 10 haftalıkken bay bay yapıydu insan nekedar mutlu oluyo içinde bi varlığn buyüdüğünü görüyosn alllah bu sevgiyi herkese yaşatsn inş alllah herkesn gönlüne verr inşalllahdelikafadulden

masallah yaa orenmıssınız cınsıyetlerı bende bu cmts gıtcem dr 12 2 olcaz bellı edermı acaba cok merak edıyorum

canm cinsiyette tam emin konuşmuyolar ben 12 +2 ken gittim kıza benziyo ama dğişebilir bu haftalarda yanlma %40oluyomş kesn olarak 16 haftada netleşiyo cinsiyetalsanaalsanasmile

süper melos vallahı çok merak ettim doktara bir an evvel gidip görmek istiyorum son giitiğimde bi karaltı şeklinde idi bu kadar net döndüğünü takla attığını görebilecekmiyim acaba bende

inş canm sende bebişini görürsün neler yaptğnı harlı sağlıklı olur canm inşlah bebeğin

inş canm sende bebişini görürsün neler yaptğnı harlı sağlıklı olur canm inşlah bebeğin

hepimiz bebeşlerimizi sağlıklı sıhatle kollarımıza almak nasip olur inşallah Senden öğle duyunca meraktan çılgına döndüm resmen kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin Hekate aynı durumdayız benimde 10 yıl var. Hem unutmuşum hem de zor oluyor gerçekten. Şimdi kendime çok kızıyorum neden bu kadar bekledim diye.

Merhaba Yaren.Anladığım kadarıyla aynı yaştayız.İkili test sonuçların iyi çıkmış.Çok sevindim.Ben daha yaptırmadım.Ayın 20 sinde dedi dr.um.İnşallah herkesin iyi çıkar.

benim hiç alttan bakmadı bakalım bu defa nsl olur Amin inşallah:Saruboceq:

amin canım amiiinnn...
bozocum şekerim şimdi listeyi buraya taşıycam atknin listede tüm bilgiler vardı onu bulayım tek tek yazacağım...

LiL@ cığım benide eklermisin yoksa biz kendimizi mi ekliyoruz.Ben yinede bilgilerimi vereyim.36 yaşındayım SAT ım 23/12/2009 .Tahmini doğum tarihim 30/09/2010 ve şuan da 61 kiloyum canım.Şimdiden sağol

benim hiç alttan bakmadı bakalım bu defa nsl olur Amin inşallah:Saruboceq:

şimdiye kadar bakmadıysa bundan snrada bakmaz tatlım kaç haftalık oldu bebeşin ?her dr bakmıy ben ilk defa gördm benm arkadaşlarm da hamile olanlar var onlara bakmamş ama bi sakıncası yokmu başka bi dr a sordum bebeiğ daha yakından görmek için her şeyden emin olmak için yapıyolarmş:sm_confused:

banada hep alttan bakılıyor canım karından gölge gibi gözüküyor ama alttan çok net gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…