2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu sitelerde sorunmu var acayip bi site çıktı yok giriş kartı yaok falan filan bişeler diyo sizede oluyomu

merhaba arkadaşlar
ne güzel eylül anneleri yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyor
sizlere bıçak makas veya onun gibi testleri yapıyor mu çevrelerniz :))

bu arada ben hamile kalmadan önce de göbekliydim
benim tıpkı 5 aylık gibi öne doğru sivri bir göbeğim var
ve herkes bu nedenle beni hamile zannederdi :))
bakalım ne kadar büyüyecek bu göbek :))

makas bıcak?????? nsıl

birisi sen görmeden oturacağn yerin altına bitarafa makas bitarafa bıçak koyuyo hangisnne otursan ona göre değerlendrme yapıyolar mesala makasa dyelim kız bıçak erkekmiş ben bıçağa oturdum ama dr kıza ben ziyo dedi ama kesin değil 16 haftada öğreneceğim kesn olara bakalım tutacakmı tutarsa bende inanacığm:gitme:

bir de tuz testi var :))
ama nasıl oldupunu tam bilmiyorum
ahmilenin haberi olmadan başına tuz atıyosun
ya çenesini ya da burnunu kaşıyor
yalnız ben çene mi kız burun mu bilmiyorum :))

vayyyyyyy hıc duymamıstımmmmmm

canm biz çok hamilelere yaptık hep tutu hatta benm kız kardeşimin iki tane oğlu vardı ikisndede bıçağa oturdu 3 ye hamile kaldı yine yaptk ondada bıçağa oturdu kız istiyoya hayır bu sayılmaz demişti yine oğlu oldu eltime yaptk dğru arkadaşlarda doğru şimdi ben kaldm bendede doğru çıkarsa turkbayragi

burn erkek ağzını okşarsa kız bana bunu da yaptılar bundada burnumuellemişimgamyoncuiremsu

ayy evet bana yaptılar ama döktüklerini gördümmm:)) o yüzden işe yaramadı

kızlar ben pek mı cahılım hıcccc boyle seyler duymadım:))))) yapmadılar da..

ılk defa sımdı sızden duyuyrm:)

bi de tatlıyı çok yersen erkek ekşiyi çok yersen kız derler ama Allah bilir tabi:ecrin_bebek:

ama her şey yaradandan ne verirse kabulüz eli ayağı düz olsn hayırlı evlatlar olsn gerisi fasa fiso alllah herkesin gönlünce versn

pembe geçmiş olsun canım.. inş bir daha olmaz... bende de aynen senin anlattığın gibi oldu işte.. birden şalteri indirdiler sanki ve tüm enerjim gitti. bayılmakla bayılmamak arasında kaldım... 2 kez oldu 2 sinde de şirketteydim.. hemen hemşire geldi ve kan şekerime ve tansiyonumuna baktı ama normaldi... doktorumu aradım.. bu aylarda normal olur dedi..damarlar genişlediği için beyne kısa süreli kan gitmediği durum oluyomuş.. o an fenalık geçiriyoruz işte... hamilelikte sık rastlanırmış.. bir link yollamıştım oradada yazıyordu aynıları..
işin kötü yanı işe gelip giderken yolda olursa ne yapıcam.. nereye yatıcam? ilkinde çok şiddetli değildi ayakta atlattım.. ama 2. sinde yatmadan kendime gelemedim.. doğru olan zaten hemen uzanıp beyne kan gitmesini sağlamakmış... sabah erken gidiyorum işe dükkanlar kapalı oluyor.. yolda olursa ne yaparım bilmiyorum yaa =((((

canım bendde geçen hafat hasta oldum sıcak su limon ve bal karıştırıp sabah öğel akşam içtim 1günde ayağa kalktım dene faydsını görürsünn geçmiş olsun

evet hemen denicem ben de balla limon tüketiyorum ama sıcaksu fikri de süper:):)
doktor antibiyotik verdi içmek istemiorum ama içmezsem de kızar bana doktorum

eğlenceli oluyor ama böyle testler :))
vakit geçiriyorsun
bana bıçak çıkınca üzülmüştüm hep kız annesi olmak istiyorum çünkü
ama sonra dedim Allah önce sağlıklı evlat versin :))
hepimize...

kızlar ben bir şey soracağım
ikili test için aç mı gitmek gerekiyor hastaneye
ben nasıl dayanacağım 2 saat açlığa bilmiyorum
eğer aç gitmek gerekmiyorsa boşuna zahmet etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…