2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yenı gelenler hosgelmısler

test sonucu guzel cıkanlara cok sevındım

bend e kıloyu takanlardanm gorumcem 50 ıle hamıle kalmıstı 62 ıle doguma gırdı dun 40 cıktı bebegn ve

sımdı 53 mus sezeryan oldu hemen verdı

ıns bızde oyle olurz

cınsıyetler ogrenıldıkce benım de heyecanım artıyo acaba ne?

cıv cıv cıkacak kus cıkacak?

Merhaba Yaren.Anladığım kadarıyla aynı yaştayız.İkili test sonuçların iyi çıkmış.Çok sevindim.Ben daha yaptırmadım.Ayın 20 sinde dedi dr.um.İnşallah herkesin iyi çıkar.

İnşallah seninkide iyi çıkar canım. 37 yaşındayım. Şmdi netten Lütfü Önderoğlunu araştırıyordum.Hacettepenin hocası. Ultrason için ona gitmeyi düşünüyorum 18. haftada. Hoca hakkında bilgisi olan azarsa sevinirim.

bende çok merak ediyorum cinsiyetini geçmiş sayfalarda hcg 50nin üstündyse kız oluyormuş diye yazıyordu o zaman benim kesin kızım olur

canım bebiş 12 haftalık oldu bugün evet alttan daha net gözükümuş

kizlarrr mrblarrr
doktora gittim bugün grip içinn çookk kızdııı banaa ilaç verdi antibiyotikkk...
salı günü kontrolüm var o zamana kadar iyileşş dediii
offfffff kızlar çok dikkat edin grip olmak çok kötü hamileyken zaten halsizlik var griple bilrikte 2 katına çıkıor:):)
güzel haberler alan arkidaşlari çok tebrik ediiorum darısı herkesin başına inşallah:)

arkadaşlar bana şim hemşireler geldi hamile olan bayanları arayıp buluyomuşlar test 20haftalıkken gideceğim tetonz aşısına gittiğin hastane kaydedyo seni en yakın sağlık ocağna sizde gittinizmi aşı için kayıt oldunuzmu*

slm kızlar,yanımda çubuk krakerim ve çayım yatıyorum.Canım sıkılıyor ya.bilmiyorumkismile
Örgü falan yapayım diyorum ama eşim pek istemiyor bebek için hazırlık yapmamı.Ne olur ne olmaz diye..
Kitap okuyayım artık napsam

Bizim aile hekimliğimiz vardı sağlık ocağında.Onlar hastaneden bilgilerimi falan almışlardı hamile olduğumu öğrenmişler.Arayıp çağırdılar bende gitmiştim.Çok tatlı bir ebe vardı.Bebeğin hareketlerini hissettiğinde hemen gel dedi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…