2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende yaptırmıştım kaydımı 5.ayın sonunda yapacaklar galiba tetenoz aşısını bi de her ay gel tansiyonunu kilonu ölçelim dedi

bende hiç örmüyorum hazırlık yapmıyorm Allah a emanetiz biraz zaman geçsin bakalım evde sıkılıyo insanboshayallersmile

bende yemek yapıym optm sızı

pembe.. seni takip ediyorum sabahtan beri.. bir türlü yakalayamadım.. sende fenalık geçirmişsin benim gibi.. geçmiş olsun canım.. nasıl oldu senin? öyle birşey olduğunda hemen yatman ve beynine kan gitmesini sağlaman gerekiyor... inşallah bir daha yaşamayız

bende yaptırmıştım kaydımı 5.ayın sonunda yapacaklar galiba tetenoz aşısını bi de her ay gel tansiyonunu kilonu ölçelim dedi

banada sölediler her ay gel tansiyonuna kilona bakacağz dediler 20 hafta da gideciğim tetonoz aşısı için daha 7 hafta var canmbayanssulusmile

canım bendde geçen hafat hasta oldum sıcak su limon ve bal karıştırıp sabah öğel akşam içtim 1günde ayağa kalktım dene faydsını görürsünn geçmiş olsun

kızlar selaamm... bende ikili test için aslında haftaya gitmeliyim ama 11 gün sonra gideyim diyorum. o zaman ayın 15 i belki daha geç gidersem cinsiyetini de öörenirim :)
13 hafta 1 günlük felan olucaz o zaman. daha garantili olur belki dimi.
ayrıca benim göbeem de belirginleşmeye başladı :) ama utanioooomm :kedi:
gören hep erkek dio ama hayırlısı bakalım :)
çok şükür bulantılarım bu hafta itibariyle bitti...

kızlar merhaba,
ikili test kaç dk sürüyor ben de p.tesi gideceğim..
aç-tok farkedıyormu?

elımde tepsı fırını acıyrdum cnm ıcım gectı gozum sankı kör oldu hemen tutuna tutuna attım yere ama esıme bagıramadm bıle

bayılamakla bayılamamak arasıydı bacaklarımı tavana zor dıktım attım kendımı yere hemen esım tansıyonumu olctu 9a 5 normaldede boyle

ama dısarda olmadgma dua ettım

sagol tatlım Raabım bızı korusun kımseye zor anlar yasatmsn

ya kızlar gobegm cıktı dıyenlere tabı hafta olarak benden ılerı olanları anlayabılıyrm da

acaba gaz mı sıskınlık mı kılo mu bebek mı

bende hıc bı sey yok legen kemıklerım cıkıyo

ya yoksa bebıs buyumuyo mu kı

of ya drnuz kac haftada cagırıyo ben 3-4 haftalıkken adetten once ogrendım 7.haftada hem kese hem

kalp atısı duyduk sımdı de 12.haftada gıtcem coooooook uzun gelıyo

ıcerde bı durum olsa hberımızolmayacak ya

benm gbı sıze de 5 haftada mı cagırıyo dr

pembecim dert etme bazı kişilerin iç haznesi geniş olurmus 5 aya kadar hiç karnı sismeyenler var

ama 10 haftalıkken farkedılmıyor pembe,
ben 120 hftalığım ve son 3-4 gündür farkedıyorum..hala eskı pantolanlarıma giriyorum ama bir genişleme ve göbekte hafif bir çıkış söz konusu , 10 gun sonra sende hissedeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…