arkadaşlar bana şim hemşireler geldi hamile olan bayanları arayıp buluyomuşlar test 20haftalıkken gideceğim tetonz aşısına gittiğin hastane kaydedyo seni en yakın sağlık ocağna sizde gittinizmi aşı için kayıt oldunuzmu*
slm kızlar,yanımda çubuk krakerim ve çayım yatıyorum.Canım sıkılıyor ya.bilmiyorumkismile
Örgü falan yapayım diyorum ama eşim pek istemiyor bebek için hazırlık yapmamı.Ne olur ne olmaz diye..
Kitap okuyayım artık napsam
bende yemek yapıym optm sızı
bende yaptırmıştım kaydımı 5.ayın sonunda yapacaklar galiba tetenoz aşısını bi de her ay gel tansiyonunu kilonu ölçelim dedi
kizlarrr mrblarrr
doktora gittim bugün grip içinn çookk kızdııı banaailaç verdi antibiyotikkk...
salı günü kontrolüm var o zamana kadar iyileşş dediii
offfffff kızlar çok dikkat edin grip olmak çok kötü hamileyken zaten halsizlik var griple bilrikte 2 katına çıkıor:):)
güzel haberler alan arkidaşlari çok tebrik ediiorum darısı herkesin başına inşallah:)
pembe.. seni takip ediyorum sabahtan beri.. bir türlü yakalayamadım.. sende fenalık geçirmişsin benim gibi.. geçmiş olsun canım.. nasıl oldu senin? öyle birşey olduğunda hemen yatman ve beynine kan gitmesini sağlaman gerekiyor... inşallah bir daha yaşamayız
Selam kızlar ne var ne yok?
kızlar merhaba,
ikili test kaç dk sürüyor ben de p.tesi gideceğim..
aç-tok farkedıyormu?
kızlar selaamm... bende ikili test için aslında haftaya gitmeliyim ama 11 gün sonra gideyim diyorum. o zaman ayın 15 i belki daha geç gidersem cinsiyetini de öörenirim :)
13 hafta 1 günlük felan olucaz o zaman. daha garantili olur belki dimi.
ayrıca benim göbeem de belirginleşmeye başladı :) ama utanioooomm :kedi:
gören hep erkek dio ama hayırlısı bakalım :)
çok şükür bulantılarım bu hafta itibariyle bitti...
hımmmmmmmm bılmem kı belkı ondan ya da erkendr
ya kızlar ben sıteye gıremıyrm kac dk
sızı de atıyo mu sıte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?