2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Ben genelde burdayım ama işte olduğım için hemen yazamıyorum. Ben de hiç süt içemiyorum.

öğlen ve akşam yoğurt yemeye çalışıyorum,şu bulantılarım geçsin deniycem süt içmeyi

bende içemiyodum sütü ama iki gündür içmeyi başardımhihoyyyt:teytey:

günaydın şeker anneler..bizde kahvaltımız yaptık işimize geldik...süt aldırayım meyveliler fena olmuyor bebişkom bayram etsin

Günaydın kızlar. Ben genelde burdayım ama işte olduğım için hemen yazamıyorum. Ben de hiç süt içemiyorum.

günde bir bardak süt bebeğin gelişimini düşünün kemik yapısı için inanın bende sevmiyorum okadar zoruma gidiyoki süt içme ama sadece bebeği düşünüyom hangi dr gittiysm süt iç bende biliyom ama içemezsem zorlayacakmışız kızlar 3 aydan snra çok önemli ilk 3 ay bişey yemesenizde sorn değillmaz:

günaydınnn herkesee.....
bizde meleğimle kahvaltımısı ettik geldik teyzeleri.....
bgn ikili testimiz var 13,30 da gidicemm dua edin bize
ve lilacım seninde var bgn inşallah hayırlı sonuçlarla geliriz canım....

meyveli süt içiyomusunuz kızlar

ben içiyorum hayatım.çünkü sade sütü içemiyordum çok zorlandığım için 2 günde bir falan içiyordum ama o hazır muzlu sütler çok hoşuma gidiyor...bide bende kalsiyum eksikliğinden kasık karampları çok erken başlamış..
doktor nasıl içersen iç sütü mutlaka iç dedi .meyveliyide sordum iç enazından kalsiyumunu almış olursun dedi...tabiki normalini içebiliyorsannormal iç daha sağlıklı..ama içemiyorsan hiç içmemekten daha iyidir dedi...bende içiyorum şimdi günde 3-4 küçük kutu içebiliyorum yani...:lepi:

aynen canm bendede kalsiyum ekskliğinden kasıklarım çok ağrıyo o yüzdende dr erken den ilaç yuklemesi yaptı kalsyum falan verdi bende bıraktım ilacı zolada olsa içiyorm olmadı ayran yoğurt danane yoğurtları önerdi dr onlardan ye sabah kofleks ye sütle meçbüren yiyom taylım:icecream:

günaydınnn herkesee.....

Allahın izniyle güzel güzel sonuçlarla dönersiniz inşallah canımm

günaydınnn herkesee.....

inş canım hayırlı sonuçlarla gelirsiniz kalbinize kötü şeyler getrmeyin iyi düşünün iyi olsn pozitif olun ben öle yaptm çok şükür herşey yolunda şimdlik allah hepimizn yvrucuklarını sağlıkla dünyaya getrmrk nasip etsn

günaydın anneler nasılsınız bakalım bugün?tarama testine gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah

bende çilekli ve muzlu süt içiyorum her sabah 1 tane içiyorum.sade içemiyorum malesef.hiç içememektense bölesi daha iyi dimi kızlar.

günaydınnn herkesee.....

ii düşünün ii olsun hayırlı haberlerle gelin işallah:Saruboceq:

kızlar acaba sütlü tatlı yediğimizde de kalsiyum alıyormuyuz bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…