2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar,

İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?

Huzursuz olma canım. Testte yazanları yaz istersen karşılaştırırız.

Günayddıınnn aysm, bnck, CAYCAY76, madeofhonor, pinar5, qwnuray, saltanat, sevecen1, suray, yaren38
hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar diliyorummm...
opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?

canım ii düşün ii olsun İNŞALLAH:Saruboceq:

ne güzel yaa.. herkes 2li testlerini yaptırdı.. benim ptesi kontrolüm var.... önümüzdeki haftada 2li test olur sanırım... hala net tarihimi bilemedikleri için sürekli değişiyor bebeğin kaç haftalık olduğu.. o yüzden 2 li test zamanı önemli..yanlış haftada ölçüm yapılırsa yanlış çıkar dedi dr...

suraycım test sonucunda ne diyor..yazsana bi ben biraz çözdüm o değerleri...
kombine trisomy yazan yere bakacaksın canım

sen yine 10. haftandasın ben 13. gircem doktor bana yarına gün verdi yarın gidicem doktora daha 2 li test için :sm_confused:

hım bide sadece trisomy yazan oran ve yaş riskide varsa onlarıda yaz canım..

sağolun kızlar valla nasıl yazacağım anlamadım tablo bir garip farklı farklı değerler var.
1:1800
1:100000
1:400
1:24000 bu şekilde dört grafik var

test sonucu :
hcgb 40.475 ng/mL 0.80 MoM
PAPP-A 2087.9 mU/L 0.93 MoM
NT 1,5 mm 1.11 MoM
NB Var

suraycım iyi gibi o 400/1 yaş riskimi????
riskili sayılabilmesi için 280/1 sınır olarak kabul ediliyor senin öyle düşük bir değerin yok ki canım
o 24binde 1 kombine trisomi sanırım onları yazmamışsın...24binde 1 çok iyi yani benimkisi 18binde çıktı süper dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…