Günaydın kızlar,
İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?
Günaydın kızlar,
İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?
Gunaydin kizlar!! nasilsiniz?
Günayddıınnn aysm, bnck, CAYCAY76, madeofhonor, pinar5, qwnuray, saltanat, sevecen1, suray, yaren38
hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar diliyorummm...
opuyorumnanaktan
Günayddıınnn aysm, bnck, CAYCAY76, madeofhonor, pinar5, qwnuray, saltanat, sevecen1, suray, yaren38
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan[/QUOT
Günaydın cnm. Seninde cuman hayırlı olsun.
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan[/QUOT
Günaydın cnm. Seninde cuman hayırlı olsun.
saol canım sana ve herkezede hayırlı cumalar olsun.
ne güzel yaa.. herkes 2li testlerini yaptırdı.. benim ptesi kontrolüm var.... önümüzdeki haftada 2li test olur sanırım... hala net tarihimi bilemedikleri için sürekli değişiyor bebeğin kaç haftalık olduğu.. o yüzden 2 li test zamanı önemli..yanlış haftada ölçüm yapılırsa yanlış çıkar dedi dr...
suraycım test sonucunda ne diyor..yazsana bi ben biraz çözdüm o değerleri...
kombine trisomy yazan yere bakacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?