2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçi hazır alınan tatlılarda süt tozu kullanılıyor ama ben evde kendim yapmıştım
zaten artık dışarıdan hiçbirşey yiyemez oldum helede et türü mümkün değil

çok saolun kızlar inş iyi çıkacak sonuçlar bende öle umut ediyorum
buarada gofretli süt var kıslar deneyin süperrrrrrrrr

valla bu söylediğiniz iyi oldu kızlar vicdan azabı çekiyodum bebeğimi iyi besleyemiyorum diye..

arkadaşlar bişey soracğm lütfen bu soruye bakın özelıkle oğluşu olan anneler memelerinizn ucu karardımı bi bakarmısnz lütfen bana cavp verin

benim cinsiyet belli değil ama göğüs uçları mosmor.tuhaf bişi oldu..ay ne çirkinleştik yaaaa....
sıpam bi gelsin herşeyi unutucam valla....
kızlar canım çok süt istedi yawww.....soğuk soğuk muzlu bi süt....ben gidiyorum süt almaya....
ağzımın suyu akcak nerdeyse...kaydirigubbakcemile3

benimde henüz cinsiyeti belli değil ama rengi eskiye nazaran koyu :kedi:

günaydın annelerrr. bugün teste gidecek herkes güzel sonuçlarla dönerler inşallah.. bende dün farkettim göğüs uçlarmın kahverengisi genişlemiş n ilginç bişey yaaa bide göpüslerim kocaman oldu eskiden kücüük tü o hoşuma gitmedi değil tabiikaydirigubbakcemile3

evet benimde büyüdüler kahverengi yerler genişledi tombul tombul memeler:dance:

benmkiler büyuktü iyce büyudü 85 takıyodm 90 oldum ama artı şiş değil önceki kadarda ağrımıyo il zaman lar dokunamazdm bi kaç gündür kendine gelmeye başladı

benmkiler büyuktü iyce büyudü 85 takıyodm 90 oldum ama artı şiş değil önceki kadarda ağrımıyo il zaman lar dokunamazdm bi kaç gündür kendine gelmeye başladı

oğlu olan annelerin meme uçları kararrmış

doğru olabilir benimde oğlum olacak büyük ihtimalle gerçi en son gittiğim doktor kız olabilir dedi ama

günaydınlar kızlarr
benimde mmişler büyüdü 90 fln 95 e çıkacak die korkuom, şişman biri değilim ama memişler büyüdü ya çok çirkin oldukafamçokkarıştı

Günaydın kızlar,

ıkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?

Günaydın kızlar,

İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?

canım sonuçlarını yazsana belki bi anlayan çıkar

Günaydın kızlar,

İkili testtin sonucunu aldım bu sabah ama hiç bişey anlamadım ya( saat 16:00 dan sonra doktoruma göstermeyi düşünüyorum. içim pır pır keyifsizim nedense?

canım endişelenme herşey yolundadır inşalla.öğrenince bize de haber ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…