2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa bende geç kalmadım inşallah...aslında bugün gitmelıydım ama işim çoktu.
p.tesi gideceğim...
bi sorun olmaz inş.

selam kızlar nasılsınız
biz maşallah bomba gibiyiiz şehir dışına çıkmak çok iyi geldi
çok hafif bulantım oluyor

canım biraz da olsa içimi rahatlattın sanırım yaş riskinden dolayı düşük değerler.

1/400 hesaplanan risk yazıyor yanında

yaş riski bir tanesinde 1:90 diğerinde 800 yazıyor bir garip tablo kafa karıştırmaktan başka bişey değil.

bu arada eklemeyi de başaramadım (((

aa senin hcgb 50 nin altında cinsiyt için bişey dedi mi?
50 nin üstü kız oluyormuş
benim 55 di kıza benziyor demişti

aa senin hcgb 50 nin altında cinsiyt için bişey dedi mi?
50 nin üstü kız oluyormuş
benim 55 di kıza benziyor demişti

canım dr'a göstermedim daha evet benim 50 nin altında görünüyor. eğer bu tez doğru çıkarsa sanırım bebiş erkek olacak. biz kız istiyorduk açıkçası ya :) kısmet ne diyelim sağlıklı olsunda hiç farketmez aslında. evladın hepsi aynı.

kızlar ben cok yorgun hissediyorum kendimi. dün kardesim biraz alısveris yapalım dedi 2 magaza gezdik ben yoruldum dedim. eskiden olsa altını üstüne getirirdim magazaların

kızlar ben cok yorgun hissediyorum kendimi. dün kardesim biraz alısveris yapalım dedi 2 magaza gezdik ben yoruldum dedim. eskiden olsa altını üstüne getirirdim magazaların

ben de çok çabuk yoruluyorum canım hemen nefes nefese kalıyorum.yorgun kalktım zaten sabah yataktan şimdi iş yerindeyim akşama da kadınlar günü için eğlence var ama çok yorgunum gidemiycem

suraycım değerlerin gayet iyi görünüyor,,sınır değerler 250 ve 100 ün altı...Senin gayet yüksek değerlerin sakın moralini bozma...Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize ... yarın 2li testim var 12+6 olucam inş cinsiyet hakkında biişicik der :)) bi isim var nasıl sizce ESİLA?? KuR'an da geçiyor peltek Se ile yazıldığı zaman :cömert kadın anlamına geliyormuş diğer anlmı da akşam ile ikindş arasında geçen zaman anlamında yanında NuR gibi tamamlayıcı bir isimle birleştirince anlam kazanıyor sanırım nasıl ??

sağol canım amin hepimize inşallah.

yeni gelenler hoşgeldiler. bu arada yogunluk hepimizde var kızlar bende eskisi gibi değilim çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum hemen. geçecek bu günlerde sabredeceğiz

kızlar kasıklarınız ağrıyor mu?
benim noramlde regli zamanım geldi dünden beri kendimi adet olucak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…