Senin de kutlu olsun canım.. dün eşime diyorum yarın bak sakın gül almadan gelme yarın benim günüm diyorum o da gülüyor bana 2. sene kadınlar günün 2 tane mi alayım buketmi istersin diee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-hihoyyyt
suraycım bende senin test sonuçlarını merak etmiştim ama şimdi okuyunca çok sevindim.gözünaydın seninde...
tabi test sonuçları iyi çıkan herkezin gözü aydın
kızlar aşağıdaki hafta çizelgesini nsl koyuyosunuzbilmiyorumkismile
günaydın kızlar nasılsınız???
ben harika bir haftasonu geçirdim müthiş dinlendim...
kaplıcaya gittik 1 gece kaldık ..ertesi günü dağ yürüyüşü köyevi yemekleri falan oksijenle doldum valla...
sabah otelin kaplıcasınada girdik..havuza şöyle bi girdim çıktım 2 tur yüzdüm inş...bişi olmaz..banyo falan yaptık diğer tarafında orda bi sorun yokta havuzada girmeden duramadım..ama müthiş dinlendim gerçekten..
Hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyyy kızlar korkudan bana bişeyler olacak valla. sallandıkça sallanıyoruz. dua edin bize ne olur...
oylata gittik biz canım..inegöl oylat kaplıcaları...çok temiz otelin banyoları heleki sabah saatleri sular komple boşaltılıp fırçalanıyor falan bende sabah girdim bişi olmasın diye...ay ama çok dinlendik tavsiye ederim gerçekten bol temiz hava dağın dibinde zaten ..bursa yalova yolundan 1 saat sürüyor canım çok uzak değil yani..istanbuldanda bursa bişi değil zaten gelebilirsiniz istersen..tavsiye ederim kaldığımız yer çağlayan diye bi oteldi.gunaydın kızlar
mopsycım sanada gunaydıın
oyle bır tatıle benımde cok ıhtıyacım var
nereye gıtmıstınız canım ıstanbuldayız bız
bebısıne de sanada sıfa olsun ınsallah :)
seninde canım sağolHepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyyy kızlar korkudan bana bişeyler olacak valla. sallandıkça sallanıyoruz. dua edin bize ne olur...
hayır canım diyarbakırdayım. sabah 4 buçuktan beri sallanıyoruz. korkuyorum valla. Allah hepimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?