- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Meraba Handecim, meraba herkese. Sen Sat diyorsun. Ben listenin en başındayım. Doğum 29 Ağustos bile olabilir. Ama sıpa hala belli etmedi cinsiyetini. İkili testte erken daha, iki hafta sonra gelin dedi. İki hafta sonra gittik, acaip bi şekil almış dönmedi bize. Keyfi yerinde miniğin dönmeyecek deyince doktor bi hışımla kalktımklava: Eşek çocuğum diye söylene söylene çıktık. İki hafta sonra kontrolümüz var bakalım. Nolacak???eyvahedigeldismile
çok teşşekkürler allahj razı olsun allah kimseye hamişken böle acılar yaşatmasın hem bebeğe hem gidene üzülüo insan
günaydın kızlar iyi bir hafta olmasını diliyorum.şeker pembe canım başınsağolsun.kızlar buarada bugün saat 2 de kontrolüm var ikili testte yapılacak çok heyecanlıyım üç haftadır görmüyorum bebişimi umarım iyidir.:ecrin_bebek:
günaydın kızlar iyi bir hafta olmasını diliyorum.şeker pembe canım başınsağolsun.kızlar buarada bugün saat 2 de kontrolüm var ikili testte yapılacak çok heyecanlıyım üç haftadır görmüyorum bebişimi umarım iyidir.:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar. Şeker Pembe başın sağolsun. Suray nerelerdesin cuma dr. gidecektin, merak ettim seni.
günaydın kızlar,
bende cumartesi ikili test için gittim, doktorum erken çıkmış sinir oldum. orda yaptıramadım başka hastaneye gittim tekrar orda yaptılar ense kalınlığı 1.8 mm imiş ama kan tahlili sonuçları cuma alıcam bide başka bi ultrasona sokcaklarmış o gün.
10 taneden fazla doktor görmüşlüğüm var şimdiye kadar. sinir oldum.
Bu arada arkadaşlar Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. bayanssulusmilea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?