2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar :) Herkes iyidir inşallah...
Bu cumartesi bebeğimi göreceğim. Çok az kaldı umarım cinsiyetinide söyler yoksa 1 ay daha beklemeye sabrım olmayabilir. Hoşçakalın.
Bu arada şeker pembe başınız sağolsun.

kaydirigubbakcemile3 canım benimmm inşşallah görürsünn :)) listedekileri gördükçe heyecanlanıyorum zaten onun için öğrenmek istiyorum her ne kadar herkes Erkek o erkek desede ben yine de bi ihtimal verip öğrenmek istiyorum belli mi olur belki kız olur :hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar iyi bir hafta olmasını diliyorum.şeker pembe canım başınsağolsun.kızlar buarada bugün saat 2 de kontrolüm var ikili testte yapılacak çok heyecanlıyım üç haftadır görmüyorum bebişimi umarım iyidir.:ecrin_bebek:

Günaydın kızlar. Şeker Pembe başın sağolsun. Suray nerelerdesin cuma dr. gidecektin, merak ettim seni.

İyi haberlerle gelirsin inşallah canım

hayırlı haberlerle gel inşallah üç haftada kocaman olmuştur bebiş :ecrin_bebek:

günaydın kızlar,
bende cumartesi ikili test için gittim, doktorum erken çıkmış sinir oldum. orda yaptıramadım başka hastaneye gittim tekrar orda yaptılar ense kalınlığı 1.8 mm imiş ama kan tahlili sonuçları cuma alıcam bide başka bi ultrasona sokcaklarmış o gün.

10 taneden fazla doktor görmüşlüğüm var şimdiye kadar. sinir oldum.

Günaydın kızlar. Şeker Pembe başın sağolsun. Suray nerelerdesin cuma dr. gidecektin, merak ettim seni.

Günaydın kızlar,

Geldim Yarenciğim gittim dr a Allahıma çok şükür sonuçlarım gayet iyiymiş canım sadece yaşımdan dolayı tahlilde uyarı vardı dokturum aminiyosentez yaptırıp yaptırmamayı bana bıraktı bende 3 lü ve 4 lü test testten sonra yapılsın eğer gerek olursa yaptırmayı düşünüyoryum dedim o da tamam ozaman 3 lü ye gerek yok 17 hafta da direkt 4 lü yaptırısın dedi duruma göre hareket edicez yani.

Ama içim öyle rahatladı anlatamam kızlar ayyy ne zor şeyler var ya Allahım kimseye göstermesin sağlıcakla bebişlerimiz kucağımıza alalım.

Şekerpembe ciğim başın sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır, sağlık versin.

günaydın kızlar nasılsınız???
ben harika bir haftasonu geçirdim müthiş dinlendim...
kaplıcaya gittik 1 gece kaldık ..ertesi günü dağ yürüyüşü köyevi yemekleri falan oksijenle doldum valla...
sabah otelin kaplıcasınada girdik..havuza şöyle bi girdim çıktım 2 tur yüzdüm inş...bişi olmaz..banyo falan yaptık diğer tarafında orda bi sorun yokta havuzada girmeden duramadım..ama müthiş dinlendim gerçekten..

Hayırlı haberlerini bekliyourz canım.

Kızlar cuma günü tahlilimi dr a göstermeye giderken çikolata yedim kaydirigubbakcemile3 belkim rica edersem bakar bebişime . ricamı kırmadı sağolsun ayyy zıp zıplıyordu dr bebek pek hareketli maşallah dedi :) çikolata yedim diye böyleydi bilmiyorum ama eğer doduktan sonra da çok hareketli olursa işim var valla :roflol::roflol: yaa ben hergün görmek istiyorum ya usg de :1hug:

Bu arada arkadaşlar Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. bayanssulusmilea.s.

canım bende cumartesi alıcam inşallah sonucumu..
sonucu aldıktan sonra yine giriyormuyuz ultrasona ?????????

Bu arada arkadaşlar Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. bayanssulusmilea.s.

Senin de kutlu olsun canım.. dün eşime diyorum yarın bak sakın gül almadan gelme yarın benim günüm diyorum o da gülüyor bana 2. sene kadınlar günün 2 tane mi alayım buketmi istersin diee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-hihoyyyt

canlarım gününüz aydın kadınlar gününüz kutlu olsn inş herkes iyedir güzel bi fafta geçrmeniz dileğiyle pembecğim canım sninde başın sağ olsn dün giremedim kk ya çok misafirm vardı mesjları yeni okudm allh geride kalanlara yaşatmasın hepiniz çok öpüyormgüzel anneler olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…