olumsuz düşünme hiç... oksijensiz kalsan sende ölürsün... her organ oksijen sayesinde yaşamını devam ettiriyor.. sen hiç mereka etme bebiş güvende.. göbek bağı tıkanmadığı sürece hiç birşey olmaz ona....
bakalım doktor ne diyecek.... belkide endişe edecek birşey yok gerçekten de... üzme kendini de bebeği de hiç
Günaydın kızlar benim bu gün boğazım ağrıyor benim. Geçer umarım.
dün 2 li testimi yaptırdım dedim ya.. ilk kez bebeği hareketli gördük.. hep uyuyordu şimdiye kadar.. bu sefer ise çok hareketliydi =)) çok güzel bir duygu... kıpır kıpır oynuyor... yüzüyor sanki kollar sürekli oynuyor.. ağzını açıp kapıyor... doktorun ultrasonu 4 boyutlu idi... kocaman hokka burnunu gördük =))
bir daha ki kontrolde de cinsiyeti öğreneceğiz inş.. 3 Nisan da yani...
darısı 2 li testi bekleyenlerin başına =)
merhaba canım,
sen hangi hastaneye gidiyorsun...ben de 4 boyutlu ve renkli ultrasonu olan bi doktora gitmek istiyorum artık..bebeişimin her ayrıntısını görmeyeı ve hatta CD ye kaydettırmeyı ıstıyorum acaba bunun için özel muayenehaneye mı gıtmem lazım...
delikafaduldendelikafadulden
ist.da o imkanı bulan varsa bana söylesın lütfen... :)))
selam kızlar nasılsınız
benim dün kasıklarım çok ağırdı bu haftalarda rahim büyüyormuş ama çok korktum
Günaydın kızlarr,
Hasta olan arkadaşlarmıza acil şifalar diliyorum dikkat edin kendinize canlar.
ikili test sonucu iyi çıkan arkadaşlarmıza çok sevindim. Darısı diğer yaptıracak arkadaşlarımıza.
Benim iki gündür eklem yerlerim ağrıyor ya el ve ayak bileklerim özellikle. bide çok halsizleştim yine oysaki gayet iyiydim çook uykum varrrr((( ne oluyor havalardan mı acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?