2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım..İçimi rahatlattın..İnş. dediğin gibidir..Boşuna evham yapmaya gerek yok dimi:)

hadi ben de çıkıyorum...sonra görüşürüz..

Günaydın annecikler,,hayırlı ve enerjik bir gün geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

Havaların kararsızlığı hasta ediyor bizi.Dün kar atıştırdı, bu gün güneşli hava

merhaba canım,
sen hangi hastaneye gidiyorsun...ben de 4 boyutlu ve renkli ultrasonu olan bi doktora gitmek istiyorum artık..bebeişimin her ayrıntısını görmeyeı ve hatta CD ye kaydettırmeyı ıstıyorum acaba bunun için özel muayenehaneye mı gıtmem lazım...
delikafaduldendelikafadulden
ist.da o imkanı bulan varsa bana söylesın lütfen... :)))

selam kızlar nasılsınız
benim dün kasıklarım çok ağırdı bu haftalarda rahim büyüyormuş ama çok korktum

medical park göztepe hastanesi gökmen bey.. diğer doktorların odasında yok 4 boyutlu cihaz.. sadece onun odasında var =))
cd ye kayıt yapıyormu bilmiyorum... hiç aklıma gelmedi sormak...

Günaydın kızlarr,

Hasta olan arkadaşlarmıza acil şifalar diliyorum dikkat edin kendinize canlar.
ikili test sonucu iyi çıkan arkadaşlarmıza çok sevindim. Darısı diğer yaptıracak arkadaşlarımıza.

Benim iki gündür eklem yerlerim ağrıyor ya el ve ayak bileklerim özellikle. bide çok halsizleştim yine oysaki gayet iyiydim çook uykum varrrr ((( ne oluyor havalardan mı acaba ????

dün akşam kontrolüm vardı.. benimde belim ağrıyordu.. sordum.. türk hanımları pek spor yapmadıkları için vücutları ham dedi dr... hamilelikle birlikte bir çok yerde ağrı oluşuyor dedi. en iyi çözüm yüzmedir dedi. evde plates ve egzersiz yapsam dedim.. yap ama geçmez ağrılar ilerki dönemlerde daha da artabilir dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…