2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar, bisey sorcam.. sizin gogus ucunuzde ne gibi degisiklikler oluyor? benimki koyulasmisti kap kara olmustu ama son zamanlarda rengi tekrar acilmaya basladi sanki... :sinifsinif: yani koylasmasi normal oldugunu biliyorum ama ancak dogumdan sonra tekrar pembelestigini okumustum.. siz boyle biseyle karsilastiniz mi? :1shok:

saolun kızlar doktora sordum ilk gebelik olduğundan bünye alışık olmadığından yapar normaldir demişti,,yine size de sormak istedim

rengi koyulaştı meme başlarına dokununca acıyo bi de benim çok kaşınıyo hatta sütyen takmıyodum bi ara ama şimdi ii

canım benimki şimdi daha da koyulaştı,,belki de ilerleyen haftalarda rengi açılıodur canım

kızlar kalp çarpıntısı oluo mu sizde de???

canım ben de tiroid hastasıyım 4 yıldır tedavi görüyorum ve ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.fakat tiroid hastası değilsen bile gebelikte troid hormonuna daha çok ihtiyacın oluyor o yüzden çıkmıştır sende de ama bu seni korkutmasın dr kontrolünde olman gerekiyor ilaç verir büyük bir ihtimalle bebeğine gerekli olan tiroidi oradan alırsın.tiroid hastalarında da kalp çarpıntısı çok olur fakat değerlerin normalin çok üstündeyse sanırım senin çarpıntıların gebelikten dolayıdır

canım geçmiş olsun benim tiroidim az fazla çalışıyormuş o yüzden şimdilik ilaç tedavisi varmedi sadece aylık takibe aldı hamile olduğum için bir de iyotsuz tuz kullanıyorum sadece...

bendede ilk zamanlar kalp çarpıntısı oluyordu aama şimdi pek olmuyor.

benımkılerde uçları kahverengi kısım büyüdü ve koyulaştı siyah gibi değil ama koyu
kahverengi bi de sertleşti sankı yaa öyle hissediyorum bilmem
biraz bastırınca acıyo ama

pınarcım bende de az çalışıyormuş bende ilaç tedavisi alıyorum 2 aydır.herayda değerlerim kontrol ediliyor.benim de annemde var ve kalp çarpıntısı oluyor.ama senin değer çok yüksek değilse muhtemelen hamileliktendir..
caycaycım sanada geçmiş olsun zor hastalık gerçekten.bende hamilelikle çıktı umarım geçicidir.ama belkide daha öncede vardıda göstermemişte olabilir dedi doktor.ki ben ırsi olduğu için hep test yaptırırdım ama son aylarda kilo almaya başlamıştım daha öncede çıkmış olabilir tabiii.

hadi güzel haberlerle dön canım....

benimde uçları büyüdü önceleri daha koyuydu ama şimdi uçları beyazlaşıyor bazen.damarlarım çok belirgin bide ve büyümeye devam ediyorlar zaten büyüktüler sonu nolucak bakalım:)))

bazen beyazlasiyor derken nasil? daha acik renkli mi gorunyo? beni iste koyulasan rengin tekrar acilmasi korkutyo, ancak dogumdan sonra rengi tekrar acilyo diye biliyorum. bazen de koyu gibi.. baktigim isiga mi bagli bilmiyom artk.. cuma doktoruma sorana kadar cildircam galiba kafamçokkarıştı

evet sulecim lila yapıyor gelince bakar geçmiş sayfalara günceller canım,sağolsun uğraşıyor bizlerle....

kızkar bişey sorcam hamilelikte mayonez tüketimine ne dioyonuz hani makarna salatasına yoğurtla beraber karıştırıp yapıyolar ya ben ondan yedim bi zararı olur muueyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…