kızlar kalp çarpıntısı oluo mu sizde de???
Kizlar, bisey sorcam.. sizin gogus ucunuzde ne gibi degisiklikler oluyor? benimki koyulasmisti kap kara olmustu ama son zamanlarda rengi tekrar acilmaya basladi sanki... :sinifsinif: yani koylasmasi normal oldugunu biliyorum ama ancak dogumdan sonra tekrar pembelestigini okumustum.. siz boyle biseyle karsilastiniz mi? :1shok:
Kizlar, bisey sorcam.. sizin gogus ucunuzde ne gibi degisiklikler oluyor? benimki koyulasmisti kap kara olmustu ama son zamanlarda rengi tekrar acilmaya basladi sanki... :sinifsinif: yani koylasmasi normal oldugunu biliyorum ama ancak dogumdan sonra tekrar pembelestigini okumustum.. siz boyle biseyle karsilastiniz mi? :1shok:
kızlar kalp çarpıntısı oluo mu sizde de???
canım ben de tiroid hastasıyım 4 yıldır tedavi görüyorum ve ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.fakat tiroid hastası değilsen bile gebelikte troid hormonuna daha çok ihtiyacın oluyor o yüzden çıkmıştır sende de ama bu seni korkutmasın dr kontrolünde olman gerekiyor ilaç verir büyük bir ihtimalle bebeğine gerekli olan tiroidi oradan alırsın.tiroid hastalarında da kalp çarpıntısı çok olur fakat değerlerin normalin çok üstündeyse sanırım senin çarpıntıların gebelikten dolayıdır
kızlar ben çıktım dua edin lütfen
hadi güzel haberlerle dön canım....
benimde uçları büyüdü önceleri daha koyuydu ama şimdi uçları beyazlaşıyor bazen.damarlarım çok belirgin bide ve büyümeye devam ediyorlar zaten büyüktüler sonu nolucak bakalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?