kızkar bişey sorcam hamilelikte mayonez tüketimine ne dioyonuz hani makarna salatasına yoğurtla beraber karıştırıp yapıyolar ya ben ondan yedim bi zararı olur muueyvahedigeldismile
Evet biraz isindi ya Allah'a sukur. simdi -4 civarinda. insallah bir an once bahar gelir.. Bu arada kizlar gobuslerinizin resmini koymussunuz masallah buyumusler! Sizi gordum heveslendim insallah ben de koycam :dance:
kızkar bişey sorcam hamilelikte mayonez tüketimine ne dioyonuz hani makarna salatasına yoğurtla beraber karıştırıp yapıyolar ya ben ondan yedim bi zararı olur muueyvahedigeldismile
yok canım ya okadardan bişi olmaz merak etme:)) ben de az da olsa yiyorum
yani saltanat canım uçları beyaz beyaz oluyor,sütün çıkıcağı yer..geneli koyu yoksa..ama sorun yoktur sanırım canım sıkma kendini en çok değişen göğüsler oluyor bildiğim kadarıyla...
Yaa kızlar 2li test için bu haftaya gün alamadım haftaya perşembe boştu birtek....
12+6ya denk geliyor test tarihi... Sorun olmaz değilmi??
arkadaşlar merhaba ya ben ismimi hala tabloda göremiyorum nasıl olcak yardımcı olun buarada ben de 12. haftamdayım cumartesi 2 tarama yatıracağım[/QUOTE
daha önce bilgilerini verdiyesen lila ekler canım
günaydın güzel annelerrr. benim bulantılarım geçti sayılır Allaha şükür ama ara ara yine oluyo.. havuç bana iyi geliyodu denemenizi tavsiye ederim bulantılar Avitamini eksikliğindedn de oluyomuş havuçtada bol bol A vitamini var havucu soyup limonu bir bardağa sıkıyorum havuçlarıda ince ince uzunlamasına kesip bardağa atıp öle limonlu limonlu yiiyorum iyi geliyo belki sizede faydası olur..
ay ben kızım olacak gibi hissediyorum kızlar hiçbirşeyi bukadar güçlü hissetmemiştim ...inşallahh yarabbim sağlıkla sıhatle gelsinde en önemlisi..kızım olsun bana arkadaş olsun ana kız hep özenmeşimdir...6 gün sonra göreceğiz bakalım...
eski öztürkçe sözlükten kız isimleri baktık dün çok değişik isimler var hemde öz ve öz türkçe...köken benim için çok önemli bakalım olursa ordan seçeceğim isimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?