2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani saltanat canım uçları beyaz beyaz oluyor,sütün çıkıcağı yer..geneli koyu yoksa..ama sorun yoktur sanırım canım sıkma kendini en çok değişen göğüsler oluyor bildiğim kadarıyla...

kızkar bişey sorcam hamilelikte mayonez tüketimine ne dioyonuz hani makarna salatasına yoğurtla beraber karıştırıp yapıyolar ya ben ondan yedim bi zararı olur muueyvahedigeldismile

yok canım ya okadardan bişi olmaz merak etme:)) ben de az da olsa yiyorum

canım arada bende yiyiyorum çok abartmadan.benim doktorum canın çok istediğinde çok tüketilmememsi gereken şeylerden yiyebilirsin,abartmadıktan sonra bişey olmaz dedi...

Evet biraz isindi ya Allah'a sukur. simdi -4 civarinda. insallah bir an once bahar gelir.. Bu arada kizlar gobuslerinizin resmini koymussunuz masallah buyumusler! Sizi gordum heveslendim insallah ben de koycam :dance:

Dikkat et kendine saltanatcım :)
Benim göbişte çıktı valla anlıyolar artık.... İnşallah cinsiyeti bu cumartesi bende öğrenirim kızlar.-tatlicadiarzu-

kızkar bişey sorcam hamilelikte mayonez tüketimine ne dioyonuz hani makarna salatasına yoğurtla beraber karıştırıp yapıyolar ya ben ondan yedim bi zararı olur muueyvahedigeldismile

ben sürekli yiyorum testlerım normal cıktı sanmıyorum sorun olacağını.Sadece yasak olanların pişmiş veya çiğ maydonoz,çekirdek ve bazı bitki çayları özellikle adaçayının olduğunu kesin biliyorum.

aman kırk yılda bir yemişsin neolcak canım benimde canım çekti makarna salatası bak en kısa zamanda yapacağım.ayh evde olsam hemen yapardım kolayda bişi yani...
ben dün cipse aşerdim 2 paket yedim :mymeka::mymeka::mymeka:
aman bazen kaçıyor yaa bişi olmaz yani...düzenli hergün yemiyoruz ya biyermiz şişse daha fena...

ayy canım çekti hiç dayanamam makarna salatasına yaa ohh yoğurtlu tursulu fln
amanda aman başka bişi demıyorum

ne zamandırda canım kumpir istiyo bi yolum düşüpte yiyemeıdm yaa yarın gitcem
bakırköye yerim inşallah kaydirigubbakcemile3

Yaa kızlar 2li test için bu haftaya gün alamadım haftaya perşembe boştu birtek....
12+6ya denk geliyor test tarihi... Sorun olmaz değilmi??

yok canım olmaz tabii,11-14 arası ama çokta 14 e bırakmıyorlar büyüdüğü için ölçüm zor olmasın diye.. doktorum söylemişti...bende 11+3 te oldum..

Yaa kızlar 2li test için bu haftaya gün alamadım haftaya perşembe boştu birtek....
12+6ya denk geliyor test tarihi... Sorun olmaz değilmi??

yok canım ben ikili teste gittiğimde 12+4 çıkmıştım ultrasonda ,,zaten 13.haftanın sonuna kadar yapıolarmış..problem olmaz canım

arkadaşlar merhaba ya ben ismimi hala tabloda göremiyorum nasıl olcak yardımcı olun buarada ben de 12. haftamdayım cumartesi 2 tarama yatıracağım

görüşürüz saltanatçım...dikkat et kendine...

lila arkadaşımız gelince listeye ekler,bilgilerini ver canım o okur mutlaka...

hamilelikte A vitaminini fazla almak zararlı diye ben de havuç yemeye korkar oldum..

Ben de kızım olacağını hissediyorum; ama hiç kız ismi bulamıyorum, zaten hayatım boyunca güzel bir kız ismi bulamamıştım..

günaydın eylül anaları....(madeciğimin kulakları çınlasın onun açılışı bu )

listeyi güncelliyorum.

listede adını göremeyenler lütfen bilgilerini bana eksiksiz versinler...

sat
tahmini doğum tarihi
2li test yapıldı/yapılmadı
cinsiyet bellimi ?

bunları istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…