2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cay cay duaların için çok teşekkürler.allah kabuletsin inşallah..sende hayırlısıyla hayırlı haberlerle gel .görüşürüz.

Tiroid canım,,benim ki biraz düşük çıkmıştı o yüzden dahiliye aylık takibe aldı(

Anladım kızlar benımkıne bakılmış baktım testlerime ... pınar önemli bişi yoktur cnm üzülme opuyorumnanaktan

herkese merhabaaa.çoookkk uzun zamandır takipçinizim.artık sohbete katılmanın vakti geldi ama dimi lila liste için bilgilerim yaş 25 sat 25 kasım m.dogum tarihi 1 eylül. ikili test yapıldı.çokşükür bir risk yok.cinsiyet için birşey söylemedi doktor teyzemiz henüz.ayın 20 sinde kontrol var.umarım belli olur.içimden kız geçiyor benim.bakalım hayırlısı.sağlıkla olsunda.

hoşgeldin boden... hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.. güzel bir hamilelik dilerim

Hoşgeldin cnm bebeğinin sağlıklı olmasına sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın inş... a.s.

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah:)

teşekkür ederim hoşbuldum.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız.

gebelikte çarpıntı olabiliyormuş zaman zaman.bebeğe giden oksijenle alakalıymış sanırım.ama rahatsız edici seviyedeyse dokturuna danış mutlaka canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…