inşallah cnm tsh noluyo ben bılmıyorum bilmiyorumkismile
tiroid hormonuna bakıyorlar kanda, tsh o demek arkadaşım. gebelik olduktan sonra ilk iistenen kan testinin içinde bakılıyor genellikle, referans değerlerin dışında olması halinde ona göre tedavisi vardır sanırım
Tiroid canım,,benim ki biraz düşük çıkmıştı o yüzden dahiliye aylık takibe aldı(
kızlar bu tsh falan ikili testtemi bakılıyo?
Anladım kızlar benımkıne bakılmış baktım testlerime ... pınar önemli bişi yoktur cnm üzülme opuyorumnanaktan
herkese merhabaaa.çoookkk uzun zamandır takipçinizim.artık sohbete katılmanın vakti geldi ama dimilila liste için bilgilerim yaş 25 sat 25 kasım m.dogum tarihi 1 eylül. ikili test yapıldı.çokşükür bir risk yok.cinsiyet için birşey söylemedi doktor teyzemiz henüz.ayın 20 sinde kontrol var.umarım belli olur.içimden kız geçiyor benim.bakalım hayırlısı.sağlıkla olsunda.
herkese merhabaaa.çoookkk uzun zamandır takipçinizim.artık sohbete katılmanın vakti geldi ama dimilila liste için bilgilerim yaş 25 sat 25 kasım m.dogum tarihi 1 eylül. ikili test yapıldı.çokşükür bir risk yok.cinsiyet için birşey söylemedi doktor teyzemiz henüz.ayın 20 sinde kontrol var.umarım belli olur.içimden kız geçiyor benim.bakalım hayırlısı.sağlıkla olsunda.
kızlar kalp çarpıntısı oluo mu sizde de???
teşekkür ederim hoşbuldum.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız.
iyiyim saltanatcım sen nasılsın?bebiş nasıl?ben bu cuma gidicem doktora inşallah iyi şeyler duyarım
kızlar kalp çarpıntısı oluo mu sizde de???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?