- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
ay ben kızım olacak gibi hissediyorum kızlar hiçbirşeyi bukadar güçlü hissetmemiştim ...inşallahh yarabbim sağlıkla sıhatle gelsinde en önemlisi..kızım olsun bana arkadaş olsun ana kız hep özenmeşimdir...6 gün sonra göreceğiz bakalım...
eski öztürkçe sözlükten kız isimleri baktık dün çok değişik isimler var hemde öz ve öz türkçe...köken benim için çok önemli bakalım olursa ordan seçeceğim isimleri
ay ben kızım olacak gibi hissediyorum kızlar hiçbirşeyi bukadar güçlü hissetmemiştim ...inşallahh yarabbim sağlıkla sıhatle gelsinde en önemlisi..kızım olsun bana arkadaş olsun ana kız hep özenmeşimdir...6 gün sonra göreceğiz bakalım...
eski öztürkçe sözlükten kız isimleri baktık dün çok değişik isimler var hemde öz ve öz türkçe...köken benim için çok önemli bakalım olursa ordan seçeceğim isimleri
Sen gelmeden yazmıştım tatlım ben onu yaa :) ama o da cvp vermedi zaten delikafadulden
Sende iyisindir inşallah. Havalar biraz olsun ısındımı bari sizin orada.
günaydın annecikler,, naılsınız??
cay cay gerilme canım merak etme çok güzel çıkacak herşeyopuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerınde gözukuyo :CüvCüv: bende bugun 2 li test yaptırmaya gıdıcem cnm heycanlıyım valla uyuyamadım sen nasılsın
sağol canım ya inşallah herkesin iyi çıkar sonucu saat ikide gidicem zaman geçmek bilmiyor elim ayağım titriyor heyecendan.Şimdi bütün hamişler için yasin okuycam Allahım kabul ederse sonrada ablamın yanına gidicem duramıyorum evde gelince inşallah güzel haberler veririm
sağol canım ya inşallah herkesin iyi çıkar sonucu saat ikide gidicem zaman geçmek bilmiyor elim ayağım titriyor heyecendan.Şimdi bütün hamişler için yasin okuycam Allahım kabul ederse sonrada ablamın yanına gidicem duramıyorum evde gelince inşallah güzel haberler veririm
canım ben 12. haftada gittim hiç tahmin yürütmedi.bu hafta çok yanıltıcı olur bidahaki sefere söylerim demişti..ama 16sında gideceğiz ozaman belli olur herhalde...mops senin bebişin 14 haftalık maşaallah, hiç tahmin yürütmedi mi ikili testte doktor cinsiyet konusunda? gizledi mi kendini bebiş:ecrin_bebek:
herşey gönlünce olsun inşaallah sağlıklı bir kızın olsun:ecrin_bebek:
ayy canım ya benimde cumartesi test sonuçlarım var 13+6 olucaz o zamana salı falan mı gitsem bende cinsiyeti için ?? belli olurmu ki???off bi belli olsa da ona göre bişiler yapsak bebeğe :)))
Ben de iyiyim canım sabah tsh için kan verdim ben de...Ben de uyuyamamıştım ve hep kötü kötü rüyalar görmüştüm ,,hiç merak etme Allahın izniyle güzel sonuçlarla geliceksin inşallah:))
Selam kızlar bi giremedim ya ağız tadıyla şuraya
inşallah cnm tsh noluyo ben bılmıyorum bilmiyorumkismile
cuma bende gidicem çikolatayı unutmayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?