2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım ya benimde cumartesi test sonuçlarım var 13+6 olucaz o zamana salı falan mı gitsem bende cinsiyeti için ?? belli olurmu ki???off bi belli olsa da ona göre bişiler yapsak bebeğe :)))

cinsiyet belli olan arkadaşlar şu ikili testtek bchg hormon değerleri tuttumu değerlendirelim...

canım Allah gönlüne göre veersin..
inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olur bizlere...

Sen gelmeden yazmıştım tatlım ben onu yaa :) ama o da cvp vermedi zaten delikafadulden
Sende iyisindir inşallah. Havalar biraz olsun ısındımı bari sizin orada.

Evet biraz isindi ya Allah'a sukur. simdi -4 civarinda. insallah bir an once bahar gelir.. Bu arada kizlar gobuslerinizin resmini koymussunuz masallah buyumusler! Sizi gordum heveslendim insallah ben de koycam :dance:

cay cay gerilme canım merak etme çok güzel çıkacak herşeyopuyorumnanaktan

sağol canım ya inşallah herkesin iyi çıkar sonucu saat ikide gidicem zaman geçmek bilmiyor elim ayağım titriyor heyecendan.Şimdi bütün hamişler için yasin okuycam Allahım kabul ederse sonrada ablamın yanına gidicem duramıyorum evde gelince inşallah güzel haberler veririm

güzel haberlerlerle gelin kızlar...iyi düşünün iyi olsun maşşallah bütün bebişlerimize....caycaycım Allah kabul etsin canım duanı,sağol.....ferah tut içini herşey yolunda gidicek..

herkesin keyfi yerınde gözukuyo :CüvCüv: bende bugun 2 li test yaptırmaya gıdıcem cnm heycanlıyım valla uyuyamadım sen nasılsın

Ben de iyiyim canım sabah tsh için kan verdim ben de...Ben de uyuyamamıştım ve hep kötü kötü rüyalar görmüştüm ,,hiç merak etme Allahın izniyle güzel sonuçlarla geliceksin inşallah:))

caycaycım Allah kabul etsin duanı,,Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

ALLAH kabul etsin, sonuçların iyi çıkar inşaallah ALLAH'ın izniyle.

canım ben 12. haftada gittim hiç tahmin yürütmedi.bu hafta çok yanıltıcı olur bidahaki sefere söylerim demişti..ama 16sında gideceğiz ozaman belli olur herhalde...
bebiş hiç kendini saklamadı çikolata yemiştim çılgın gibi hareket ediyordu kaydirigubbakcemile3
ayy canım ya benimde cumartesi test sonuçlarım var 13+6 olucaz o zamana salı falan mı gitsem bende cinsiyeti için ?? belli olurmu ki???off bi belli olsa da ona göre bişiler yapsak bebeğe :)))

kesin belli olur canım benimde senden 3 gün sonra...çikolata ye muhakak canım ben 20-30 dk önce yedim çikolatayı muayende çılgındı bebişimkaydirigubbakcemile3

Ben de iyiyim canım sabah tsh için kan verdim ben de...Ben de uyuyamamıştım ve hep kötü kötü rüyalar görmüştüm ,,hiç merak etme Allahın izniyle güzel sonuçlarla geliceksin inşallah:))

inşallah cnm tsh noluyo ben bılmıyorum bilmiyorumkismile

iyiyim saltanatcım sen nasılsın?bebiş nasıl?ben bu cuma gidicem doktora inşallah iyi şeyler duyarım

inşallah cnm tsh noluyo ben bılmıyorum bilmiyorumkismile

tiroid hormonuna bakıyorlar kanda, tsh o demek arkadaşım. gebelik olduktan sonra ilk iistenen kan testinin içinde bakılıyor genellikle, referans değerlerin dışında olması halinde ona göre tedavisi vardır sanırım

cuma bende gidicem çikolatayı unutmayayım bari

hoşgeldin canım..<ye valla çk işe yarıyor..doktor bile ay maşşallah çok felaket dedi.bende çikolata yedim dedimde.çikolatanın etkiside olabilir ozaman dedi.yani kesin etkili demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…