2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.Çekirdek muhabbeti var galiba.Bende çok yemeğe başladım.Annem ilk zamanlar yeme demişti düşük yapar diye.Eşim her yediğimde annen ne dedi diyorbilmiyorumkismile
Napalım şimdilik oyalayıcı işte..Bu arada hiç düşünmemiştim.Gerçekten eskiden ağzımdaki tat için zeytin yiyordum.Çekirdek yemeğe başladığımdan beri yemiyorum.

kızlar mart annelerine bakıyorum çoğu doğum yapmış...40 hafta olmadan doğuran çok demekki 35 ten sonra heran tetikte olucaz...ay çok heyean verici..bebişler çokkk tattlı maşallah hepsine...

kzılar ben çıkıyorum sonra gelirim işim var biraz...dikkat edin kendinize,görüşürükk...

amin canım oh ne güzel iki tadıda tadıcan demekki,,sağlıklarıyla gelsin yavrularımız....

slm kızlar ben bugün dr gittim oğlum oluyoooooo lila çığm ilk tahmini kızdı şimdi erke onun değiştirrimisn lülülülülülü

aaaaa oğlumuz oluyomuş heee oyyyy...:teytey:
şimdi listeye ekliyim dedim şekerim biz kız olarak giriş yapmışız.
demek ki neymiş tahminler değişebiliryormuş ...
oğlan anası gözün aydı gamyoncuiremsu
ben listeye gidiyorum...

slm kızlar ben bugün dr gittim oğlum oluyoooooo lila çığm ilk tahmini kızdı şimdi erke onun değiştirrimisn lülülülülülü

Hayırlı olsun Melos.Bir kız bir oğlan ne güzel .Benimde bir kızım var.Bakalım bu ne olacak hepimizin için tabikii en önce sağlıklı olması.

Ben haftaya gideceğim ikili test için 11 haftam yeni bitmiş olacak acaba benim bebeğimin cinsiyeti de belli olr mu?Yoksa çok mu erken.

çok sağol canm benm inşalah seninde allah gönlüne göre veri sen kız istiyodun her halde canm ha bide şu ikli test tezi bende tutmadı 66 larda benm hcg si delikafadulden

Hayırlı olsun Melos.Bir kız bir oğlan ne güzel .Benimde bir kızım var.Bakalım bu ne olacak hepimizin için tabikii en önce sağlıklı olması.

inşlah senn de oğluşun olu dr bana 12 haftada kıza benziyo ama kasn değil dmişti ben hep rüyamda erkek çocuğu gördüm rüyalarna güve allah snn de gönlüne göre versn du at sağlıklı harlı bı oğluşda senn olsn canm:teytey:

çok sağol canm benm inşalah seninde allah gönlüne göre veri sen kız istiyodun her halde canm ha bide şu ikli test tezi bende tutmadı 66 larda benm hcg si delikafadulden

tutmadımııııııııııııııı delikafaduldendelikafadulden
işte ben buna oynarım :teytey::teytey::teytey:
aydiii alayaaaa :roflol::roflol:

ruhum bedenim yüreğim herbişeyim oğlun olacak lila diyoda bişiy demiyo..
ama lila illada kız istiyo...

Allahım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bi kız çocuğu nasip et bana aminnn....:Saruboceq:

oğlum olursa burayı hacklerim Anam beni istememiş demesin sıpa :jeyyar:

allah herkesn gönlüne göre veriyo inşllh senn kadar güzel bi kızn olur ne oynarız dimi sennki kaç haftalık lılacğm erkekmi demişti dr sana erkekde ilk haftalarda yanılıyo:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…