2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar başağrınız oluyor mu sizin
benim bulantılar azaldı ama başağrısı başladı şimdi
11-12 haftalarda başlayabiliyormuş baş ağrısı kısa bir süre için

bir de doktor 1 ay sonra geldiğinde cinsiyetini söyleyeceğim dedi
acaba belli de kesinleştirmek için mi 1 ay bekletiyor
ben bir kızım olsun çok sitiyorum ama herkes senin oğlun olacak diyor bana

sağlıklı olsun da :))

bende de var cnm ya 3 gündür çok ağrıyo.dün patates dilileyip başıma sardım iyi geldi biraz bide eşime yavaş yavaş masaj yaptrdım rahat uydum akşam.

bende de var cnm ya 3 gündür çok ağrıyo.dün patates dilileyip başıma sardım iyi geldi biraz bide eşime yavaş yavaş masaj yaptrdım rahat uydum akşam.

masaj iyi geliyor gerçekten de :)
bak patates dilimlemeyi bilmiyordum :)

Evet canım aynı dönemlerde ben bir hafta çektim başağrısı kan basıncı arttığından baş ağrısı yaparmış

bana da hiç kız diyen yok hep erkek diyolar :dilcikar::dilcikar: ben kızım olsun istiyorum amaaaaa:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

kızlar banada bikaçgündür bi hal oldu.sanki aldığım nefes bana yetmiyo gibi hep derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.sizde böyle bişey olıyomu

kızlar banada bikaçgündür bi hal oldu.sanki aldığım nefes bana yetmiyo gibi hep derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.sizde böyle bişey olıyomu

canım sucuk yiyebilirsin ben yiyorum canım isteyince güvendiğin bi marka al
mesela beşler güzel veya tanıdıgınızın evde kendısı yapıyosa ondanda alabilirsin
bişey olmaz korkma
çiğköfteyi bile canınız istedı mı yıyın dıyo doktorlar düşün yani :)

bana da hiç kız diyen yok hep erkek diyolar :dilcikar::dilcikar: ben kızım olsun istiyorum amaaaaa:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

evet ya !
hayalimde hep kızım olurdu benim
saçlarıyla oynayacağım :)
pembe elbiseler giydireceğim :ecrin_bebek:
ama şimdi sağlıklı olsun da diyorum
evlat sonuçta kız da olsa erkek de olsa aynı seveceğiz :))

evet burnum tıkalıymış da zor nefes alıyormuşum gibi
zaten maşallah hamile kalınca ne belirti oluyosa hepsini fazlasıyla yaşadım
bulantu , kusma , hazımsızlık, mide yanması , ekşimesi , başağrısı...
Allahım isyan etmiyorum buna çok şükür :))

evet sanki burnum tıkalı gibi ama değil.ozman hamilelikten oluyo ayy bende korktum ya nefes darlığı falanmı yaşıyorum diye.tek ben değilmişim yani

evet canım zaman zaman baş ağrım oluyor hemd eçok şiddetli ne yatırıyor ne uyutuyor bende şöyle birşeyde oluyor sırtım ağrıyor sırt ağrım mideme vuuyoo sanki oyuyorlar içimi ama işte tüm organlar yer değiştiryor bebek kendine yer açıyor ondan kaynaklanıyor

ayşe olmayacak zaten böyle azıcık ucunda tadacağım ....

nefes problemi bendede var markete gidiyorum 2 adımlık yer merdivenlerden çıkıp eve gelesiye afedersiniz resmen dilim dışarda geliyorum

eşime diyorum yahu ben sigara içerken bu kadar zorlanmazdım diye..
şimdi böyleyiz birde 6-7 aylıkken düşünün halimizi (((

hızlı hareket edemiyor insan nefesi kesiliyor öğle olduğumd aben hep öğürüyorum şimdi daha dikkaet ediyorum hızlı hareket etmiyorum ve evdeysem hemen balkona çıkıyorum ozman açılıyorum

cidden ya son aylarda halimiz ne olcak bilmem.benm kardeşim son aylarda resmen tısır tısır gezerdi ona bakınca biz daralırdık.Allah ozaman yardım etsin hepimize

rabbim hepimize sağlıkla sıhatle güzel hamililk geçirmeyi nasip etsin hepimizn yardımcı olsun

aaah kızlar ah siz bir de yaz gelince görün :))
zaten sıcağı sevmezdim yazın tüm camlar açık don atlet uyurken (ki evim serindir) pişer duşa girer dururdum :))
valla kara haber tellalı gibi oldum ama son zamanlarda artık bir basamak merdiven 3 km koşusu gibi geliyor insana :)))))
sigara içerken öyle olmuyor insan gerçekten :))))

ne güzel ya bursalılarda gelmeye başladı.hoşgeldiniz hemşerilerim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…